- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
De, mer utánna nem fogtam egy kib.. keszeget sem
Egyébként a kedéjek (vagy ez ly?) megnyugtatása végett : azért van ott a smiley, mert csak poén volt. Úgy futottam mint a nyúl. Nemhogy eltapossam.
Én nem vagyok egy gyáva ember, támadott meg engem 3 kutya eccerre, azt nem futottam el, de a pókkal ki lehet kergetni a világból. Ha véletlen belemegyek egy pókhálóba erdöben vagy garázsban, stb, hisztérikus hajtépés kezdödik
Nemtom mire vezethetö vissza, kiváncsi lennék egy emlék-feltáró hipnózisra alkalomadtán. Azt tudom, hogy gyerekkoromban volt egy ''kellemes'' emlékem, ha belefér a topicba, megosztom veltek :
Kb 4-5 éves lehettem, otthon loptam a napot Anyám irányitásával, mikoris eccer a hálószoba padlóján kockázva felémszaladt egy kb 3 centis pók. Jó kis húsos volt, nem az a pálcikalábú kaszás akármi, ez olyan zsurmó pók volt. Rikkantottam muternak, hogy gáz van, mire bejött, és a papucsával próbálta volna jobb belátásra birni a 8lábút. Na az jobb létre is szenderült szegény, de a hátáról millió apró pont ugrott le, és kezdett szanaszét rohanni! Gyerekek, ilyet még nem láttatok. Fogalmam sincs, hogy fért rá ennyi, és hogy kapaszkodtak, de mint az apró mákszemek, rajzottak szanaszét! Nemondjam, mire a porszivó üzemkész lett, a fele eliszkolt. Nem aludtam pár napig nyugodtan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrotik routerek
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Külpolitika
- Eredeti játékok OFF topik
- Macska topik
- Politika
- Azonnali fotós kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest