- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
atish15
aktív tag
Enermax tb silence pwm 12-ről vannak tapasztalataitok?
-
atish15
aktív tag
LEPA Vortex-ről valakinek van tapasztalata? Ház hűtésre kellene.
-
atish15
aktív tag
Enermax T.B.Silence Létezik hogy ilyen lenne amit az adatok mutatnak? Használt valaki ilyet? 121 köbméter 10decibelen?
Kerestem én is adatokat erre vonatkozólag de nem találtam semmit róla. Mármint a szabályzásról.
-
atish15
aktív tag
Ilyen ventiket néztem ki. Tudja esetleg valaki hogy lehet-e itthon kapni vagy megközelítőleg milyen ár kategória ez a márka? Silenx-ről mi a vélemény ha már használt valaki?
-
atish15
aktív tag
Lejárt a szerkesztési időm és a segítségeteket akarom kérni. Két első ventiket szeretnék cserélni a gyári Cm trooper ventik helyett. Van pár amit néztem de nem tudok dönteni. A gyári ventiszabályzóval szabályoznám fontos lenne hogy alacsony fordulaton is viszonylag nagy szállítás és persze a minél csendesebb.
-
atish15
aktív tag
Használ valaki Thermalright Ty 147 ventiket ház hűtésre?
-
atish15
aktív tag
válasz
konci79 #14015 üzenetére
Az az igazság hogy a házam hátuljába kellene egy normális sárga dizájnos venti de még nem találtam jót. A hanggal kapcsolatban mindenkinél más és más a zajos de elég halk a gépem most nem szeretnék belőle ilyen zajokat kihallani
Esetleg van valami tippetek ilyen sárga ventikre?
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Sharkoon sharkrol valami tapasztalatotok van?
-
atish15
aktív tag
Sharkoon sharkokrol van valami velemeny?
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Ilyen SilenX ventiket hol lehet kapni? Magyarországon nem nagyon találtam. Előre is köszi.
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Tudnátok mondani valami jó ventit ami hasonlít az akasa viper-hez? Vagy a viper-ről milyen véleményetek van? Sárga fekete design lenne a fontos.
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Tudnátok mondani valami jó ventit ami hasonlít az akasa viper-hez? Sárga fekete design lenne a fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 2 darab fehér ventilátor
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged