- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Rick3D #18256 üzenetére
Ne haragudj,de megnéztem és továbbra is tartom amit mondtam-megoldható felülre(az egy dolog,hogy ott nincs gyári venti).Hogy te mit hogy értelmezel,az a te dolgod.Próbáltam privátban is segíteni-pedig nem szokásom,mivel jó páran rám írnak fórumtémával kapcsolatban és ez elég fárasztó.
Ezentúl javaslom szorítkozzunk a topic témájára. -
Szinyák
őstag
válasz
Rick3D #18200 üzenetére
Hi én is a Tritonra szavazok , ezt használom meg vagyok vele elégedve van benne tartalék rendesen teljesítményben hozza azt a szintet , sőt még jobb is szerintem 2 normális ventivel. Én is ezt használom és egy 10.-es olcsóbb is több marad a zsebedben illetve többet tudsz a többi cuccra költeni...
itt egy jó kis teszt bogarásszad
szerintem mindet el mond
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Rick3D #18202 üzenetére
Egyszer szerintem fixáld le milyen hűtés lesz benne és hol-akkor ajánlok pontos típusokat.Általánosságban radira Akasa Apache/Viper,házhűtésre 120mm-ben ha nem gond hogy led-s akkor Lepa Bol.Quiet,esetleg Apache ide is,Thermalright TY-147A vagy Akasa AK-FN073(Viper R) feltéve ha elférnek.
mihione
Ellenőrizd az alaplapod könyvében,hogy a 4 pin-s ventihely valóban pwm-s e.
Ha így van,akkor igen:1. Ground
2. +12V
3. Sense
4. Speed ControlHa így akkor nem:
1. Ground
2. Speed Control
3. Sense
4. NC -
Grózi
Topikgazda
válasz
Rick3D #18200 üzenetére
Ez egy másik topic témája,linkeltem is neked a Vízhűtés topicban.Véleményem szerint a Corsair játékvizei és ventilátorjai vastagon túl vannak árazva+ahány kompakt vizem volt tőlük,mindegyik pumpája hangos volt-kerepelt.(2 el is halt) Persze a Corsair tulajok majd megpróbálnak meggyőzni az ellenkezőjéről,párszor én is le lettem hurrogva..(tudod sok embernek ami éppen van az a legjobb és más véleményt nem fogad el)
Corsairben(ha mindenképp ragaszkodsz hozzá) a H110-t ajánlom,ez az egy kivétel volt nálam pumpahang ügyben és jobban is hűt valamelyest a 280-s radi+ 140 mm-s ventik miatt. -
Grózi
Topikgazda
válasz
Rick3D #18198 üzenetére
A halkság fontosabb vagy a teljesítmény?Arról a vízhűtésről nagyon lebeszélnélek,egy Tritonnal sokkal jobban jársz,de bármelyikről is legyen szó-azon is cserélni kell a ventiket,feltéve ha nem akarsz megsüketülni(a Triton gyári ventije egy fokkal jobb mint a korszaré)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Túra és kirándulás topic
- Milyen processzort vegyek?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest