- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-09-06 18:38 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
-
demmer123
őstag
-
Rowon
nagyúr
-
FuRiONight
addikt
-
Vigneau
félisten
Alaplapról vezérelve minden oké. A jelek szerint akkor nem bírja a DC vezérlést...
Viszont gondoltam egyet és nekiálltam az "átventilálásnak". Kikaptam az összes P12 Max-ot, ráraktam a gyári TL-E12B-t a SI-100-ra, a Jonsbo C6 pedig megkapta a szunnyadó 3db eLoop B12-PS-t.
Végre sikerült őket megzaboláznom a jelek szerint. Egyelőre nem hallok pulzálást, a jelek szerint elég messzire raktam a két első ventit a mesh-től, hogy ne hangosodjanak fel.
-
Rowon
nagyúr
Bicikliláncra se szoktam soha műszerolajat kenni, szerényen megjegyzem, hogy szerintem ez is egy régóta élő tévhit, talán a régebbi időkből maradt meg, amikor más kenőanyag nem nagyon volt.
Láncra én teflonos szprét használok. Az is ugyanúgy beszivárog, de száradás után marad egy továbbra is kenő réteg a láncon. -
Vigneau
félisten
Időközben megjött az Amazon-ról a Thermalright SI-100-am. Beépítés előtt mindig átnézem a kapott gyári ventilátort, van-e értelme használni.
Tápegységről, tápteszterrel bekapcsolva, molex to 3PIN átalakítóra dugva egy Zalman potméterrel szoktam tesztelni.
Legalacsonyabb állásban a TL-E12B szabályos időközönként kerren egyet, ami aztán egyre ritkul, mikor emelem a feszültséget, majd magasabb fordulaton teljesen eltűnik.
Ennyire későn nyitna/indulna el a Thermalright venti? Lapra dugva még ránézek majd, amint lesz időm és kedvem. Szerencsére a CPU2 FAN aljzat viszonylag könnyen megközelíthető.
-
demmer123
őstag
-
Killer01
őstag
-
szabeska
addikt
-
blp85
senior tag
-
szabeska
addikt
-
konci79
őstag
-
hegegabi80
addikt
Az egybe lemez két ventinek mintha már láttam volna valahol. Vízhűtéshez volt talán.
Meg is van, a varázslós boltban kapható hasonló.
Esetleg még ez.Esetleg megpróbálsz magadnak gyártani alu lemezből.
-
DravenMoral
senior tag
Nekem egész egyszerűen csak ógyűrűk vannak minden ventim csavarjai közé beiktatva, tökéletesen kitartanak és rezgést csillapítanak, hiszen lágy gumiként ez a dolguk.
Ez van meg a legolcsóbban, és méretre tudod állítani, hogy mennyire akarod kiemelni a ventit a ház oldalától. -
abridabri
veterán
Ha beiktatsz a venti és a borda közé egy [rezgéscsillapítót] -ami a te esetedben lényegesebbb ,hogy távtartóként is funkcionál ,akkor máris jó pullban . Már, ha enged annyit a felfogató drót.
-
geckowize
őstag
Most meg top exhaust ventikrol volt szo, mivel van meg 2 ilyen kihasznalatlan 12/14 cm foglalat a hazon, a proci felett.
Ma veszek egy ilyen pwm elosztot aztan kiprobalom a hazhoz adott ket 3 pines 12 cm-es alap ventivel, segit-e barmit.
ha igen, akkor veszek helyettuk az ajanlottak kozul egy par 14 cm-es pwm-es ventit, es akkor a cpu cooler maradhat 1 ventis pushban, ahogy van, nem lesz meg egy pull venti ra.
-
Rowon
nagyúr
-
Rowon
nagyúr
-
Rowon
nagyúr
-
Zamma
őstag
-
4nick8
őstag
-
abridabri
veterán
-
jimpo
senior tag
-
jimpo
senior tag
Nekem is lábnál a házam...
Épp most rendeltem 6 darab P12 MAX-ot.
Nem bánom ha híg, csak jó legyen a végeredmény.
Léghűtős topikba csinálok majd tesztet, mint a múltkor... Igaz akkor főképp CPU hűtő csere volt a P400A házikóban, azaz Alpenföhn Brocken ECO Advanced 120 ---> Thermalright Peerless Assassin 120 SE
-
Angie™
addikt
-
makoss
veterán
-
Zamma
őstag
-
abridabri
veterán
-
Zamma
őstag
-
Rowon
nagyúr
-
spleenszuru
őstag
-
Rowon
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
Seasonic Focus Plus Platinum tápban ventilátort cseréltem, mert "hangos" volt számomra, főleg, amikor ki-be kapcsolt.
Zamma
Utánanézek, ha ennyire dícséred. Azt eddig is tudtam ár/értékben az Arctic a BB.
Azért megkönnyítettétek volna a dolgom, ha azt mondjátok jó lesz az általam választott Be Quiet, keddre már a helyén lett volna.
-
Zamma
őstag
-
Zamma
őstag
Köszi a visszajelzést, én ma kaptam meg 2 darabot, csak arra volt időm hogy biosból vezéreltem és kézbe véve halgattam meg a ventiket. Nyilván 1 és 5-10 centiről sokféle zörej hallható...
Az egyiknél minimális ciripelés volt hallható, de csak a motor irányából, oldalról nem (ami bizakodásra ad okot ha a házba lesz szerelve).
A másiknál egy brummogás szerű hang volt a megemlítendő, de ez sem veszélyes... ilyesmi a Noctua hangja is kb.
Nagyon fontos megemlíteni hogy 10, max 25 centin hallhatóak ezek a hangok.Ami meglepett, hogy kézben minden rezonancia átjön, ami brummogás mellett leginkább lassuláskor volt megfigyelhető mindkettő esetében. Valószínű hogy ez a csapágyazás velejárója.
200-ról indul a fordulat, 1000-ig szinte semmi hangjuk nincs, kb. 1500-ig extra halknak mondhatóak!
50 centire eltávolítva a szélzajon, magasabb fordulati tartományban, 2000 felett a motorhangon egyéb nem érzékelhető.Összességében elégedett vagyok, holnap lesz az éles teszt, akkor majd okosabb leszek hogy milyen az összkép beszerelve.
-
Vigneau
félisten
17%-ra vettem vissza az UEFI-ben a fordulatszámot - bár így is közel ugyanannyi maradt, mint 20%-on (CPU: 910, CASE1-3: 780, 840 és 870RPM). Nálam ez 50°C-ig van így beállítva, utána jön a meredek fordított Z görbe, ami 90°C-nál vált 100%-ra.
Time Spy alatt a korábbi 3db eLoop-ból és 1db Apache-ból álló kvartetthez képes a 4db P12 MAX az RTX 3060 Ti-nél 1°C, míg az i5-10400-nál 5°C csökkenést ért el.
Az általam tapasztalt
előnyök:
- nincs pulzálás,
- príma légszállítás valóban halk üzem mellett,
- guszta, könnyen elvezethető szalagkábel,
- minimalista csomagolás, remek árképzés.hátrány:
- valószínűleg a magas maximális fordulatszámból - valamint a lapom ventilátorvezérlő chip-jének "huncutkodásából" - adódóan nem voltam képes olyan finom léptékekben állítani a fordulatszámot, mint a Noctua-k esetében. 3%-os ugrásokban van érdemi változás és RND a CPU-ra kötött ventilátor értéke befolyásolja a többit. -
Zamma
őstag
Nyamm, nyamm, finom... Gratu a P12 MAX-okhoz!
Mennyire halkak a NB Eloophoz és az Akasákhoz képest? Mennyire vitte le a hőfokot? Miért nem tettél a GPU-ra meg a csillárra is?
Apropó, miért nincs a Mugen hátuljánál egy vékony, halk venti?
...asszem most több kérdésem nincs is!
Egyelőre!
-
Zamma
őstag
-
barry26
tag
-
blp85
senior tag
-
Zamma
őstag
-
blp85
senior tag
Ha jól emlékszem úgy állítottam be, hogy minimum 50%-on pörögnek (3 db 14 cm-es és 1 db 12 cm-es ventilátor van bent ebből a típusból), így sem hallani a hangjukat és nyomják a levegőt rendesen. Persze max fordulaton ezeknek is van hangja, de azt normális esetben nem tudom mikor érnék el.
-
Zamma
őstag
-
NvidiaRTX
őstag
-
Vigneau
félisten
No, a költői kérdést megléptem végül:
27%-ra állítva a két első venti közel azonos fordulatszámon (51RPM) megy, míg a BE hátul +30RPM-el többen. Íhy nincs közöttük interferencia. Az Apache kvartett CPU tagja pedig bent maradt és nem hallatja a hangját.
A másik 3db Apache végül az Asszony ITX kuckójában kötött ki és szépen muzsikálnak:
A jelek szerint minden a helyére kerül lassan. Már csak Apósom gépébe kell bepattintani a 4dba Noctua-t és mindenki ellesz egy darabig hűtés téren.
-
zoty314
aktív tag
Miután olyan sokat írtál az Apache-okról, én is vettem egy 12-eset próbaképpen.
A motornak megvan az ütemes kattogása, de nagyon halk. A legtöbb ember észre sem venné ezt a kattogást, viszont egy "néma" rendszernél már előjöhet.
Ja meg magasabb fordulatszámon vibrálás is van.
Egyébként én meg azt vettem észre, hogy 80-85% felett kb. semmi változás a fordulatszámban PWM esetén. Szóval egyáltalán nem lineáris. (DC-vel nem próbáltam, mert azt sosem használom.) -
zoty314
aktív tag
Nem mondanám, hogy te indítottad el, mert már kb. 2-3 éve indult el nálam a ventimánia, de akkor még csak ennyi ventim volt a gépen kívül:
Azóta "romlott" a helyzet, most kb. 100 venti lehet itthon, nagy része Noctua, de most már elég sok más márka is bekacsint, mert a Noctuából már kb. mindegyiket láttam, kell az új élmény.
-
zoty314
aktív tag
-
zoty314
aktív tag
Akkor még nem tudtam, hogy milyen házba rakod. Gondoltam, hogy ezt figyelembe vetted. De ez csak egy tipp, mert azért minden ház másképp viselkedik, a ventikről nem is beszélve. Nekem egy NR400-ban volt jobb a slim, de az nem jelenti azt, hogy a te SilverStone házadban is ez lenne a helyzet.
Egyébként vettem egy Scythe Kaze 92 Slimet, hogy kipróbáljam, milyen.
Melléraktam egy Noctua NF-A9x14-et, nagyjából hasonló hangerőre lőttem be őket, és meg kell mondjam, hogy a Scythe ebben az esetben érzésre van olyan jó, mint a Noctua.
Mérni majd akkor fogom, ha megjön a párja, mert nem bírtam ki, ezek után muszáj volt berendelnem még egyet.
Mondjuk van egy kis csalás, mert a Scythe 15mm-es, a Noctua meg 14mm-es, de ezt majd valahogy lenyelem.
De hogy legyen miért irigykedni, lehet, hogy még karácsony előtt megjönnek a nagyágyúk. Berendeltem néhány Phanteks T30-ast...

Túl sok jót hallottam róluk, hogy kihagyjam, és a Noctua után már kb. csak ez van.
Ja, meg kipróbáltam egy 2000Ft alatti 12centis Silentium Zephyrt is. Meglepően jó az árához képest. Az NF-A12x25-höz képest kb. 5-6 fokkal melegebb volt vele a videókártya, de csendesebb is max.-on, mert csak 1500-ig pörög fel. Egy Arctic P12-vel lenne érdekes összehasonlítani, de azom most nincs itthon, mert múlt héten eladtam őket.
-
zoty314
aktív tag
Valószínűleg a ház mérete is számít, illetve a ventik nem fekszenek túl jól a bordán, valamint nincsenek a borda közepén.
MicroATX házban nekem is jobban teljesítettek a slim ventik, mert a 25milliseknek nem volt elég levegő.
Sajnos a bordák iránya miatt erre tényleg nem lenne jó a 12centis venti sem, pedig az nagy eséllyel jobban ráfeküdne, hisz abból csak egy lenne, és nem lenne útban a gyorskötöző középen.(Egyébként az már elég durva, ha érzelmeid vannak a gép láttán és nem csak érzéseid.
) -
Vigneau
félisten
-
Zamma
őstag
-
zoty314
aktív tag
-
Zamma
őstag
-
Vigneau
félisten
Megcsináltam a huszárvágast. A bennem motoszkáló Noctua redux --> Akasa Apache váltást csak megléptem.
Pici tapasztalat... Van benne jó és rossz is.
-
zoty314
aktív tag
Én néhány hete szereztem be egy 6600 XT-t itt a hardveraprón. Az is halk volt, cserében 100 fokig felcsúszott.
Na ezért "téptem" le a ventijét a műanyag kerettel, és raktam rá az NF-A12x25-öt.
Mindjárt 10-15 fokkal jobb lett a helyzet.
Kicsit visszavettem még a frekvenciát, mert nincs szükségem ennyi kraftra és már jó is, 70 alatt maradt. -
Zamma
őstag
-
Zamma
őstag
NR200 a ház, kicsit szűk alul a hely és azt gondoltam hogy elsőre csak leveszem a gyári nurkolatot+ventiket, ne kegyen útban a kettő NF-A12x25 szelének...
Lehet hogy már elég lesz az is. Ha nem, rásegítek egy Scythe 800-assal vagy Arctic P12-vel, mindkettő van tarcsiban...
Onnantól annyira hideg lesz, hogy nyáron a sört ott hűtőm...
Miért, honnan jön a 2. ventid? Vagy ugyanonnan csak rendelni kellett?
-
Zamma
őstag
-
Zamma
őstag
-
törölt tag
-
Zamma
őstag
-
Zamma
őstag
-
törölt tag
Aah, köszi, ezzel már régebben találkoztam, lehet most segíteni fog.

+zoty314 + Zamma
Nem folyamatos a zúgás és csak bizonyos esetekben / terhelésnél jelentkezik.
Ezért is kellene program, amivel tudom szabályozni a fordulatszámot és talán így rájövök.
Mondjuk táp eszembe sem jutott, de a videokari ventijénél bármi más csak jobb lehet.
-
zoty314
aktív tag
-
hegegabi80
addikt
Az emag-nál én is szívtam egy kicsit az ID-Cooling 92 slim rgb ventivel.
2 db kellett volna nekem a ssf ház tetejébe. Le is adtam a rendelést, emag volt a forgalmazó ki is fizettem. Majd 1-2 nap múlva jött az email, hogy sajnos csak 1 db van, a másik árát visszautalják. (egyébként más forgalmazónál is volt ugyan az a venti, csak dupla annyiért)Írtam nekik, hogy nekem 2 db kellene, azért adtam annyira a rendelést. Erre az volt a válasz, hogy akkor ne vegyem át a csomagot és visszautalják.
Végül csak átvettem az egy darabot, mert kellett, gondoltam majd kerítek másikat.
Szerencsére kb 1 hónap múlva volt ismét ugyan úgy emag volt a forgalmazó, de még jobban is jártam, mert ingyen hozták az easybox-ba.Ha nem sürgős várj vele kicsit, hátha akad majd még egy darab.
-
zoty314
aktív tag
-
zoty314
aktív tag
-
hegegabi80
addikt
Esetleg egy ilyen ha van hely?
Nekem van itthon egy belőle, kisebb cpu bordára tettem, (Thermalright true spirit 90m rev.a) egész jó volt.
Most is rápattintom majd valahogy a noctua nh-l9i chromax.black-ra, hogy javul e tőle valamit, meg hogy mutatna rajta a fehér memória mellett. -
zoty314
aktív tag
Rájöttem, hogy kicsiben gondolkodtunk.
Nem ezek a nyeszlett 92mm-esek kellenek ide.Ezt kell felraknod: [link]
Ennek már elég lesz a statikus nyomása és a légszállítása is.
Szerintem arra a kártyára kell 3db is, kettő felülre, egy alulra, az a biztos.
Micsoda véletlen, nekem van is éppen 3db, csak még nem hirdettem meg.
És ha véletlenül mégsem válnának be, zöldségszeletelésre még mindig teljesen jól használhatóak.
-
Zamma
őstag
-
Zamma
őstag
-
zoty314
aktív tag
-
Zamma
őstag
-
Zamma
őstag
-
zoty314
aktív tag
Én nem szoktam annyira foglalkozni az esztétikával, rádobnék 2db NF-A12x25-öt gyorskötözővel, aztán had szóljon.
Stabil legyen és kész. Ja, meg simán az alaplapi csatira kötöm a ventiket is, beállítok nekik egy csodagörbét és kész.
De abszolút meg tudom érteni azokat, akik nem ennyire barbárok és szépen akarják megoldani.
-
zoty314
aktív tag
Nálam nincs, de neki van: [link]
Csak hát tényleg drágább, mint a Scythe.
Viszont a Scythe már elég közel van hozzá.
Igaz, hogy csak hangosabban tudja megközelíteni a Noctua légnyomás és légszállítás értékeit, de 4-ezerért újonnan jó vétel.Én 2db NF-A9x14 segítségével hűtöttem anno az 1070-es kártyám egy micro atx házban, szóval még csak nem is használtam 25mm-eset, csak 14-eset. Most meg 1db NF-A12x25 gondoskodik a 6600 XT hűtéséről egy atx házban, mert annak már nem árt.
-
zoty314
aktív tag
-
Zamma
őstag
A Thermalright TL-B9 sajnos majdnem Noctua ár... ááááá...
... amúgy ha lenne Actic-ben p9 (ami nincs) az lenne még a tuti...
-
Zamma
őstag
Ni csak, ki beszél!

Erősebb versenyző - moderált ár - 3000 Ft -> Enermax T.B. Silence [link]
Gyengébb versenyző - szolíd ár - 1900 Ft -> Arctic F9 PWM PST (nem kell hozzá y kábel!) [link]
(Ne izgulj, az ÁK-s kép csalóka, az a fehér variáns... Feketék a ventik alapból - bár nem zongoralakk..)
Amúgy milyen wattszám mellett keresünk ventit?
...mert úgy tudom hogy te is csendes párti vagy
-
Vigneau
félisten
Nos, nem telt el két hónap és végül csak "be Noctua-sodtam". Az eltelt időszakban volt a SilverStone Kublai-omban Noiseblocker NB-eLoop ventiből 2db használt B12-PS (egy BE a CPU-ra és egy hátra, rendszerhűtőnek) és 1db használt B14-PS (előre, rendszerhűtőnek). Utóbbit váltotta később 2db újonnan vett B12-PS.
Volt némi interferencia, váltogatni kellett ide-oda a rendszerhűtő ventiket a beszerelési helyükhöz képest. Kicsit megráncosodott a homlokom, mire nagyjából elmúlt a pulzálás, interferencia, vagy ahogy én neveztem, a vu-vúúú-vu-vúúú hatás.

Egy jobban sikerült este után végül csak belefáradtam, majd vettem egy nagy levegőt. Berendeltem 1db NF-P12 redux-1300 PWM és 3db Noctua NF-S12B redux-1200 PWM ventit újonnan. Ezekkel már nem volt ennyi gondom, elsőre megtalálták a helyüket.
A 2db friss B12-PS bekerült az Asszony Kolink Satellite-jába (egyik hátulról szív be és a másik topflow CPU hűtőn feszít), ahol azóta is zokszó nélkül elvannak. Hogy mi lehetett a baj? Vagy a házam kialakítása (pl. MESH), vagy a lapom ventivezérlése, vagy szimplán a karma.

Egy a lényeg, Feleségem profitált belőle, mert kikerült a két kölcsön Arctic P12 és csendesebb lett a gépe is, hasonló kondíciók mellett. Ezt Ő mondja és akkor az úgy is van.

-
Grózi
Topikgazda
-
abridabri
veterán
-
Vigneau
félisten
Hopp, most nézem csak, elfelejtettem leírni, hogy a frissítés gyanánt a jelenleg beépített 2db Noiseblocker NB-eLoop B12-PS és 1db B14-PS előtt próbálkoztam az ajánlott Arctic P12 PWM PST qvartett-tel. Azonban a MESH-re elég érzékenyek voltak nálam zaj téren. Főleg, ha igen kis hely, >5mm van a lapát és a háló között.
-
steewcv65
őstag
-
chatran
őstag
-
sittes79
addikt
-
steewcv65
őstag
-
steewcv65
őstag
-
TIT
veterán
-
TIT
veterán
-
Vigneau
félisten
Ennyit a másolási/olvasási képességeimről...

Ahogy elnézem, a Noctua NF-S12B redux-1200 PWM vagy az NF-P12 redux-1300 PWM lenne az, amit említeni szerettem volna. Adatok alapján ezek vannak az Apache-al pariban, ha árról és zajról beszélünk. A statikus nyomása az elsőnek nem valami acélos, a másodiké némileg jobb, de kevesebb az Akasa-éhoz képest. Lehet, a végén mégis marad az Apache?
-
éN79
addikt
-
éN79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Háztartási gépek
- Medence topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5401, 90% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pacek kis build mindkettő!
Remélem ez alá tudok majd menni zajban főképp.

Grózi