- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Látom épp téma volt nemrégiben az Aeroengine 2. Nekem is ilyen házam van, s most szeretnék a levegőáramlásán változtatni eléggé. Az ok eléggé egyszerű: vettem egy videokarit, ami kikapcsolt házventiknél fel tud jelentősen hangosodni, mert nem fújja ki a levegőt a házból. Bekapcsolt házventiket pedig főleg idle-re eléggé erősnek találom. Szeretnék csndes, jól szellőző házat faragni.
Kérdések:
1. Gondolkodok szabályozó vételén, 3 ventit tudna szabályozni. Az elsőt, meg a hátsó szabályoznám vele. Mivel szeretnék csökkenteni a hangszinten, de a levegőáramláson nem, így kellene talán egy oldalsó venti is. Az alsó lehetőségre gondoltam egy 12-est, így pont a kártyától tóldna szívni, vagy rá fújni attól függően, hogy mit érdemesebb.
2. Mit lenne érdemes venni tehát 12 centis oldalsó ventinek? Elsődleges a zaj, másodlagos a levegőszállítás, pénz nem annyira fontos, de azért mondjuk egy ventire 5 ezrest nem adnék ki, legyen tehát kevesebb.
3. Az első venti cserélhető? 14 centis az? A kék led elől a venti része, vagy a házé? Hogyan lehet az első ventit cserélni? A ház elejét lehet kipattintani a 3-3 műanyag pöcökkel, s utána a 3.5-s helyeket kicsavarozva hozzáférhető lesz?Féloff a hozzászólás, de mégiscsak a második pont miatt ide szánom.
Lehet esetleg jobban jövök ki, ha veszek egy új Pc-házat 20K környékén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- További aktív témák...
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest