- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JanoXP
aktív tag
válasz
lamadou #1631 üzenetére
dehogy értelek félre!
''Az nekem nem mind1, hogy 1-2 góllal kapok ki, vagy 3-4(5-...)-el?''
Hát a szurkolók hangulatára és a csapat önbizalmára másképp hat egy 5 gólos, mint egy 1 gólos vereség... Én is a PIC-et javaslom mostanra, mert esélyed MOTS-al sem lenne...
Ha 352-ben nincs tapasztalatod, akkor csak egyetlen esetben lehet azt megszerezni (holnap és jövő szerdán, barátságoson 352-ben kell menned, mert a 3. meccsre már eléri a remek szintet a formáció-tapasztalat)...
Egyébként zavarodottság lesz úrrá a csapaton és tudásuk alatt fognak játszani...
Ha a védelmed még a gyengített állapotban is jobb lesz, mint az ő támadása, akkor nyugodtan lehet gyengíteni 352-vel... De a lényeg, hogy a HT-ban a birtoklás és a támadás számít. Ha mindkettőt te viszed, akkor te fogsz nyerni... -
JanoXP
aktív tag
válasz
lamadou #1619 üzenetére
huhh, hát tényleg nem lesz könnyű dolgod. A Celldömölk ellen próbálj meg egy baromi erős védelmet összerakni és játéktördelést játszani. Talán megúszhatod 1-2 góllal (az ellentámadást nem ajánlom, mert nincs erős támadásod)...
Nos, az utolsó fordulóra egy használható taktika: a 3 legerősebb védődet tedd be (ebből 2 legyen középen, a 3. az egyik szélen védekező utasítással). Próbálj meg összeszedni 3 nagyon erős belső középpályást, és 2 jobb szélsőt, így menj 352-ben. A lényeg, hogy birtokold le és csinálj egy kicsit erősebb támadást. Mivel neki sincs támadójátéka, így ott nyerhetsz... -
corm
senior tag
válasz
lamadou #1471 üzenetére
Ahogy én tudom: addig oké h felkell adni a birtoklást, anélkül nem is működik a CA, deha mindketten azt játszák, akkor az tudja megvalósítani, aki így is kevesebbet birtokolja. Tehát lehet, hogy az nem te vagy, de ez számodra nem derül ki, csak nem kapsz eventet, ő meg igen. Viszont kevesebb lesz a birtoklásod az alaphoz képest.
-
mkbla
senior tag
válasz
lamadou #1392 üzenetére
gratula
nekem:
19 éves, megfelelő forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és megfelelő vezetői képessége van.
TSI: 3180
védés jó, hottrick szerint 7.17
úgyhogy a másik kapust adhatom elfele, most 2 19 évest eddzek, de miért van az h egyszer jobban, másszor kevésbé fejlódik? mondj van h edzés után nőtt 200-al a tsi-je, olt h 500-al... hogy van ez? -
JanoXP
aktív tag
válasz
lamadou #1342 üzenetére
Ezért találták ki az ''Ez legyen az alapfelállás'' gombot...
Bár azt én sem veszem figyelembe, de én jóelőre beállítom a csapatot, 3-4 bajnokira, az adott csapatnak megfelelő taktikával. Ha időközben pl. lesérül valaki, vagy eltiltják, akkor csak azt az embert cserélem ki egy másikra...
corm: nagy gratula, remek ifit húzni nem mindennapi dolog!
És egy félig-off. a végére: van egy nőszemély a HT-n (csege). Tegnap óta nem éri el a HT oldalát. Minden más website bejön neki, csak a HT nem. A Windows-os tűzfal nem lett babrálva, ugyanúgy van, mint előtte, amikor bejött az oldal. A géphez ilyen szempontból nem lett hozzányúlva, úgy program nem került fel... Újraindítás sem segített. Mi lehet a baj? -
-
Harrylles
aktív tag
válasz
lamadou #1154 üzenetére
Bocs én nem értem.
Szóval a C csoportban (ahol én vagyok) ott ki kivel fog játszani?
Én júluis 4-én hétfőn utazom el, és ugynazon a héten pénteken vagy szombaton jövök.
Ez majd csak a jövő hét utáni hét. Tehát egy meccsen nem leszek netközelben.
szerk: Áhh, kezdem érteni.Szóval én Dream sAKY-val játszom ugye? De kinek a stadionjában?
[Szerkesztve] -
einstein
senior tag
válasz
lamadou #1134 üzenetére
Nem a PH-s topicra gondolt, hanem a Hattrickos DT-s topicra.
Egyébként sztem nem annyira pontatlanok az adatok, ha csak a kieg nélküli játékosokat nézzük. (Igaz ahhoz, hogy azok biztos h lépjenek, játszaniuk kell)
Viszont az tény, hogy a kiegesekkel meg nem foglalkozott, pedig abban nyílván több pénz van.
Persze az bonyolultabb is, mert csak olyat érdemes venni, aki mind2 (vagy több) skilljéből is magas, mert különben rizikós, hogy lép. -
corm
senior tag
válasz
lamadou #1091 üzenetére
A szezon végén leesnek az árak, mert közel az öregedés. Viszont minél idősebb a játékos, ez az árcsökkenés annál kevésbé hat ki rá. Egy 20 évesnél még azért sztem 20-30%ot is elérheti az amennyivel kevesebbet kapnál érte, mintha most adnád el. Ugyanakkor szezon végéig még beletudsz rakni kb egy szintet, és többre mész vele, mintha most vennél helyette egy fiatalabb játékost...
-
Harrylles
aktív tag
-
JanoXP
aktív tag
Halihó!
Rég jártam erre. A PH Kupára azért nem jelentkezek, mert feltehetőleg tovább menetelek a Kupában, mint innen sokan, így miattam húzódna el...
Pedig tök jó lenne!
Egyelőre egészen jól alakulnak a meccseim, 6 meccsen 0 kapott és 40 rúgott gól.
Az Orkok nekem sokat mondanak, nagyon jó kis csapat, bár eddig elkerültem mind bajnokilag, mind a Kupában. Kiszámoltam, már csak 6 kört kell mennem a Kupában, hogy biztosan otthon játszhassak... -
X-COM
nagyúr
ja, miután megemelted utána lehet, hogy némileg magasabban lesznek, habár ez inkább random, magam sem tapasztaltam, hogy 100%on jobbak lennének a formák.
Viszont miután megemelted, akkor van rá esély, hogy csökken a forma, de ennek a hatása elvileg az intenzitás növelésétől számított 2hét múlva lesz látható hatása, mivel az első héten csak a rejtett forma változik. -
einstein
senior tag
Én úgy tudom, hogy a védőedzés a legjövedelmezőbb mostanság. A hátránya viszont, hogy az állandó védekező felállások miatt nem feltétlen a legeredményesebb. Legalábbis egy darabig, amíg az edzésből meg nem szedik magukat annyira, hogy brutál kpályásokat, meg csatárokat vásároljanak.
-
JanoXP
aktív tag
a bajnokin próbál meg levédekezni az ellenfél középső támadásait (2 CD-vel menj). Szerintem 442 CA-val megfogható a gyerek... Főleg, ha a csatárodat nem tolod deffensive-re. Na annak nincs semmi értelme...
A másik derbin én még megpróbálnám a sima felállást is, 1 TM wingerrel (középre irányított szélső, ahová természetesen belső középpályást rax). Ha lebirtoklod, szerintem még a győzelem is összejöhet CA nélkül, mert nincs túl jó védelme és támadása... Ha 15-20%-kal lebirtoklod, akkor egy jó támadósorral le lehet nyomni. Ilyenkor lenne neked jó egy 343-as taktika, towmid. wingerrel... -
JanoXP
aktív tag
az ellentámadásod szintje nem nagyon fog változni...
Én azt javaslom minden olyannak, aki úgy érzi, hogy ki fog kapni, az próbáljon meg egy nagyon erős védelmet és támadást összehozni, majd feladni a középpályát és ellentámadást nyomni...
Vagyis a legjobb a 433, de ha ez nincs, akkor 442...
Meg lehet nézni a tavalyi szezonbeli meccseimet, hogy amikor nem CA-ztam, akkor mennyivel kaptam ki, amikor meg CA-ztam, akkor csak 1-0ra -
jojojo
senior tag
Ja,bocs
Elõd Vitányi (65968361)
17 éves, megfelelő forma, egészséges
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van.
Nemzetiség: Magyarország
TSI: 2 020
Erőnlét: megfelelő Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: középszerű
Szélsőjáték: megfelelő Védekezés: jó
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: gyenge
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
-
Harrylles
aktív tag
Kösz! És erről mi a véleményed? A játékos:
TSI=310, 25 éves, középszerű formában
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van
Erőnlét:jó Védés:katasztrofális
Játékszervezés:középszerű Átadás:csapnivaló
Szélsőjáték:gyenge Védekezés:pocsék
Gólszerzés:középszerű Pontrúgás:katasztrofális -
JanoXP
aktív tag
Ez attól lehet, hogy a szezon első hetében, az öregedés után a forma középértéke (ami sztem középszerű) felé elindul. Ez okozza azt, hogy a szezon végén kirobbanó formában lévő játékosok ilyenkor hirtelen nagyot zuhannak a forma terén (ez is valahol a csapatkiegyenlítést szolgálja). Semmi köze ahhoz, hogy mit edzettél a szünetben (kivéve az erőnléti edzést, ott nagyobb mértékű a formaesés). Nálam is estek azok, akik jobban voltak, mint középszerű de pl. emelkedett a 3 hete pocsék formában lévő védőm, ráadásul 2 szintet...
A htstats egy nagyon jó oldal, minden fontos információt fel lehet rajta lelni (ratingek, stb.), de mostanában nem frissült még az új szezonra. -
X-COM
nagyúr
ez többnyire mindenkinél így van az idény elején, mivel a holtszezonban nem játszanak annyit a srácok.
nekem is egy -9es formaváltozásom volt (ráadásul akinek nem esett a látható formája, annál is volt TSI csökkenés, szal szinte mindenkinél esett a forma) a csapatban,evvan.
[Szerkesztve] -
JanoXP
aktív tag
Laza játékot akkor nyomjatok, ha a PIC-et beleszámítva is tiétek a birtoklás. Ellenkező esetben egy event góllal jobb lehet még az a csapat is, akiről el sem hinnéd. Nagyon nagy szerepe van a támadásnak és a védekezésnek. PIC-et nyomni akkor érdemes, ha az ellenfélnél jobb a támadás és a védekezés is (legalább 1-1 szinttel)...
Bár én már kaptam úgy ki 4-0-ra, hogy jobb voltam minden téren és normal-ban mentem... Ez volt a hazai pálya előnye event...
A tavalyi utolsó kupameccsem. Hatalmas randommal nyert az ellen... -
JanoXP
aktív tag
az attól függ, hogy a szezon végén milyen volt a szurkerek hangulata. Most ugyanis vissza fog állni a középértékre, ugyanúgy, mint a szponzorok hangulata és a TS...
Kell 2-3 nyertes meccs (főleg otthon), hogy visszazökkenjen minden a régi kerékvágásba. Nekem az első bajnokimon kb. 40-50 ezren lesznek, függetlenül attól, hogy mennyire páholom el a 2 meccset HT-zó kupaellenfelem csapatát. De azért remélem beállított egy kezdőt, mert ha miatta lesz walkoverem, akkor agyonütöm... -
X-COM
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest