- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Megéri minden, ami pénzt hoz. Persze az más kérdés, hogy a következőkben kiemelkedőről megéri e ragyogóra?
Szerintem egy egységes csapat többet ér, mint ha csak egy adott csapatrészben van kiemelkedő teljesítmény.Én kapust edzek már elég régóta. Semmi mást csak kapust és abból erősítek.
-
zsolli
addikt
Öööö, én ennyire nem vágom ezt.
Én annak a híve vagyok (elméletileg), hogy ha elkezdek egy edzésfajtát, akkor azt végig viszem wc-titáni szintig. Persze közben mellékskillre le lehet térni csöppet.
Aztán ha vége, akkor cseresor elad, lehet edzeni más fő skillt.Ami mellette szól (szerintem), hogy addig edzhető igazán gyorsan a játékos, míg fiatal. Ha egy szintnél megszakítom, hogy más playát edzzek, majd később térek vissza rá, akkor lassabban fejlődik. Persze ezt nem tudom számszerűsíteni, és nem tudom, hogy mennyire helytálló ez így.
Ezért a kérdésedre a válasz: nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest