Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolli

addikt

válasz Patrick #16135 üzenetére

Én már nemigen megyek oda többet. Kevés lehetőségem van nagyobb túrákat szervezni, de persze hébe-hóba csak kicsikarok magamnak 1-2-t ;)

De akkor inkább természetesebb, nagyobb víztározókra megyek. Palotás igen szép halálománnyal rendelkezik, de nincs foglalt hely, így lutri, hová "ül" az ember. A napijegye, vagy tag-horgászok beülhetnek melléd, ami tulajdonképpen nem is lenne baj...
    ...de régebben is bejött mellém egy harcsázó napijegyes, aki ügye nem húzhatna be (csónakkal). De a másik oldalán lévő horgászt megkérte, és az bevitte a kárászos stupek-szerelését csónakkal. Persze valamit szarul köthetett vagy nem tudom, de a kárásza túl nagy pórázra volt eresztve, és hajnalban kapásra kelve, csónakkal be a vízre, majd észlelvén, hogy a szerelékem nem a víz közepe felé megy, hanem kifelé a part felé, már ganyús volt...

Szal a csávókám kitekerte a hülye kárásza miatt a cuccomat.

Mikor kitekrtem érte, a kómás fejem miatt a fickó nem mert partközelbe jönni, visszahátrált a kocsijához...

Szal nem hiányzik az idegesség.

Zs

Új hozzászólás Aktív témák