- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Nem, mivel a masodlagos skill jelen esetben a tamadas, sokat ad hozza a tamadasokhoz.
Amugy sem sokad edzem azt, kb a szezonok egy harmadat. Ahhoz eleg, hogy kb egy szintet lepjenek a jatekosok. 5-5-0-val 18 jatekost tudok edzetni a bajnoki merkozesek mellett.Amugy a mai merkozesemen vezetek a 31. percben 3:1-re ha jol latom.
-
zsolli
addikt
Hagyd, nem árul el semmit
Mondjuk megtisztelő, hogy "konkurens"-nek tekint, de lehet nem is rám(-ránk) gondolt, hanem a névtelenül olvasgatókra
No, nemsoká megyek melóba, mindenkinek egy nagy kalappal mára.
Elméletileg nyerek. Szerintem birtoklás meglesz. Idegenben olyan jó körülit hozok most, emellett két szélen...
...most figyeeeelj...
...nagyszerűűűű támadásokat hozokBár ha sok góllal elmennék, akkor a visszahúzódás után úgy se nagyon látnánk ezt.
Ellenfelem vett egy védőt, de nem tudom, ez változtat-e valamin. Lehet, hogy az eddigi 2-5-3 helyett meglep egy 3-5-2-vel...
De a birtoklás szinte biztos az enyém lesz (ha csak nem MOTS-ol szét
), és még pl. r0by védelmei se tudnák megállítani a támadásaimat
Na, ez az elmélet. A gyakorlat nemsokára megmutatja az arcát, vagy a foga fehérjét
Szal mindenre fel vagyok készülve. Lusta voltam, és semmiféle formáció váltást nem állítottam be, sem előny sem hátrány esetére.
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest