Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Nálam a cél a 2-4 helyen való megkapaszkodás. Szezon végére 130 hatstatsnál úgy sem fogunk tudni többet nyújtani, így jövő szezonban mi leszünk a pofozó-bábú

10 pont előnyöm van az 5. helyezettel szemben. Talán sikerül...
4 meccs van hátra, tehát még egy győzelmet aratnom kéne. Talán jövő héten összejön.Zs
-
zsolli
addikt

Nálam 3-2-re vezet az ellen. 2-2 helyzet vált góllá, illetve kapott egy szöglet + Jól fejelő SE-t.
5. percben lerúgta a TDF-emet, így csökkent a kp-m, gondolom a támadásom is, fene tudja...
Aztán én is lerúgtam a Gyors szélsőjét. Megérdemelték

Remélem több sérültem már nem lesz...
Zs
-
zsolli
addikt
Nem tudom, mi alapján jósol. Eddigi eredmények csökkenőben vannak, eladtam egy kp-t, egy csúcs kp-m meg sérült. Tehát jósolhat akármit, nem tudom azt hozni, ami a csapatban van. PIC-el nagyszerű lenne a kp-m, nem merem megkockáztatni, mert akkor nagyon közel lennénk egymáshoz. Sajnos ,múlt héten sem PIC-eltem. Igaz idegenben birtokoltam egy erős kp-jú csapat ellen, de Bajalovic kiesése miatt akkor is közel voltunk egymáshoz, és látod, mi lett a vége

Zs
-
ftc
nagyúr
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Miroslav Fidler, és 15 éves.
Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából csapnivaló szinten van. Ha fejlesztjük Játékszervezés képességét, rövid időn belül középszerű szintre is léphet!
en őt hoztam fel tolteléknek jó

-
zsolli
addikt
Oké

Bár a jó és a remek gólszerzéssel nem mész sokra, ha a mellette-mögötte lévők nem rendelkeznek magas átadással vagy szélsőjátékkal.
TDF-t védekezőben használod, ezt a srácot meg szélsővédőként támadóba, és valami brutál szélsőt beraksz még oda, akkor egy szélen olyan odaversz, hogy az ellenfeled nem győz pislogni

A későbbi felhozatalnál azt figyeld, hogy így csúszik a védekezés titáni szint elérése, és ha pl. emiatt lép át 22 évről 23-ra, akkor asszem már alacsonyabb árbecslési összeget kap.
Zs
-
zsolli
addikt
Ejjjjj, írhattál volna hamarabb

Szerintem nem a gólszerzését, hanem az átadását kéne felhúzni legmagasabbra, főleg úgy, hogy megtartod magadnak edzésre.
A védők nem használják a gólszerzésüket. A gólszerzést még a kp-k sem használják, max. ha későbbiekben def-csati lesz belőle.Az esetek döntő többségében azt mondják, hogy 17/0 azonnal hozza fel az ember, mert a felnőtteknél gyorsabban fejlődik.
Abban az esetben, ha a szezon közti szünetekben átadást edzel a védőidnek, akkor lehet, hogy egyből fel kéne hozni, aztán majd felnőttként meglépi a megfelelő szintet. A 1,5 szint bónusznak köszönhetően amúgy is 7-es (jó) átadással fogja kezelni a rendszer már 17 éves 0 naposan is.
Mindez csak szerintem

A multis védőnél pluszban a játékszervezés, szélsőjáték és átadás jöhet szóba. (Már főképességet nézve, természetesen egy pontrugás is jól jön
)Zs
-
Speedhs
őstag
Nem vettem meg, mert legalább egy jó védekezésűnek kéne lennie ennyiért.. helyettük van 6 óra körül 2 srác akik specesek és magyarok: 357997881 356904517
Semmi extra nincs bennük, talán a második srác jó is lesz, mert 17 éves 24 napos, de egyébként nagyon gyatra a piac, ha magyar játékost keresel.. -
zsolli
addikt
A csapatom többi tagja szegedi

Egyedül megyek Szigetszentmiklósról szombat hajnalban. Nagyon kipihent leszek...
...hétfőn-szerdán 12 órázom (06:00-18:00-ig), kedden délután leviszem a lányom a Balcsira, csütörtökön délután meló után odahaza csiszolok, pénteken meg nyomok egy laza 16 órát (06:00-22:00-ig). Ezután szombat hajnalban irány Szeged, és remélem a gyatra képességeim miatt majdnem végig kispadon fogok ülni
Szombat délután haza, mert vasárnap vagy be kell jönnöm dolgozni, vagy megyünk a lányomért a Balcsira.
Ne aggódj a látvány miatt, én se vagyok már az a helyre jegényke aki 20 éve voltam

Azon filóztam, hogy az új garnitúrához még nem kéne beruháznom bivaly védelemre, mert mire igazán kellenének, már kiöregszenek.
Ám van egy ötletem...
...amint az új generáció szintén meglépi a term. feletti szintet jsz-ből, bevásárolnék csatárokat és védőket, és a 2-5-3-mas felállásban azok is kapnának átadás edzést. Fiatal term. feletti-titáni speces csatárokról és védőkről lenne szó. Meglátjuk mennyi pénzem lenne feltölteni velük az edzéshelyeket, aztán lehet még belőlük is lehetne eladni, és jöhet egy kapus 1,5-2 milliárdért
-
zsolli
addikt
Sör! Akarom mondani oké

Nem tudom, mikor lépkednek titánira a kp-im, de ha meglépik a szintet, nem érdemes plusz edzéseket adni nekik. A lehető leghamarabb el kéne adnom őket. Most nagyon jó vagyok így szezon felénél (tényleg várakozáson felül), megtehetem kiesés nélkül. Jövőre nem tudnék így lavírozni. A hátsó és első sor közben még öregebb lesz, és ha nem kapom el így a fonalat (szerencse, formák, sérülés), akkor hiába erőlködöm, cseszhetem.
Legalább is szerintem.Szeged az jövőhét szombaton lesz. 99%, hogy megyek. Majd otthonról elküldöm a linket, ahol minden ki van írva. Sajnos én nem fogok sörözni veled, mert vezetek

Zs
-
zsolli
addikt
Én most eladok majd egy kp-t. Aztán ahogy titánira lépkednek muszáj leszek megszabadulni tőlük

Lóvém lesz, de úgy elpicsáznak, hogy ihaj-csuhaj
Van ügye 2 remek jsz-es suhancom ifiktől (egyik erőteljes).
Van még egy jó jsz-ű is, akinek még az átadása is elfogadható, igaz Ő kicsit idősebb lesz, 17. évének vége felé fog járni, de "löszáróm"
Mindenkit eladok középről és tolom újból fiatal de már full-speces bagázzsal az edzést (kivéve ügye a sajátokat). Ami pontokat most szereztem, talán arra elég lesz, hogy idén bennmaradjak V-ben. De jövőre tuti kivernek innen, de addigra már csak ellavírozok VI-ban. Aztán ha azokat is brutálra gyúrtam, a sok pénzből felépítem a gárdát és meg sem állok...
...vagy 2-3 kupakörig
Zs
-
zsolli
addikt
Oké, ha az elején tudom, hogy 9 helyzete kapok, talán nem mérgelődök. De wazze, az elején csak nézem, hogy sorozatosan maradnak ki a helyzeteim. Asszem az első 4 helyzetem kimaradt. Szal kicsit beparáztam, mondván múlt héten is a nudli birtoklásra kapott egy valag helyzetet

-
zsolli
addikt
Nekem is kevés az SE mostanság, bár nincs is olyan sok specesem. Jellemzően 2 db Jól fejelőm van. Ellenfelemnek 1 db.
Arra az egyre (szélsőhátvéd) persze "ráállt" a TDF-em
Hátha végre látok tőle egy technikás vs. Jól fejelőt.
1 db Gyors csatim van, mellenfélnek 2 db Gyors szélsője, tehát a Gyors SE tuti az övé.Meglátjuk mi lesz, nálam megy a PIC. Azért ne felejtsük el, hogy múlt héten is 60% fölött volt a birtoklásom, még is kapott az ellenfelem 4 helyzetet

Tehát minden azon múlik, hogy gurul a dobókocka...
Zs
Ui.: ja, és ma játszik a pontrugóm is, igaz gyenge formában...
...de csak rúg már valamit, ha más nem egy szögletet a kp-m vagy a szélsőm fejére
-
-
zsolli
addikt
Szezonbélit nem nagyon szoktam nézni, csak a hetit, mert ott első vagyok

Az, hogy előtted vagyok, csak MÁK
A csoportom a 219-ről a 117-re jött előre. És szerintem sokan még nem adtak bele apait, anyait. Mondjuk idegenben PIC-elve kiemelkedő (átlag felett) kp-t hozok bazze. Mondjuk budapesti régió, na de akkor is. Pofám leszakad.

Jó lenne, ha lenne egy f@sza kapusom, meg 3 brutál védőm. Na, de bilibe lóg a kezem

A meccsemről sejtettem, hogy sok gólos lesz. Gondoltam, hogy aki helyzetet kap, az be is megy. Na de hogy ilyen birtoklásra megkapjon 4 helyzetet...
-
zsolli
addikt
Jajjmár, az teljesen más volt.

Most valahogy ellavíroztam idáig így, de a 6 csapatból, akit megvertem, kb. 4-5 simán ki tud csinálni, ha Olaf is úgy akarja (ill. 3-4 még Olaf nélkül is).
Liverbird ellen meg szemernyi esélyem sincs. Kp-jával nem tudok versenyezni, a védelmét nem tudom áttörni, ellenben a nem túl erős támadásai lazán átmennek az én "sosemvolt" védelmemen. Amúgy is Neki szorítok, mert Olaf kib@szásai miatt nem jutott még fel IV-be, holott a csapata abszolút oda, vagy III-ba való.
Zs
-
kopaszqtya
tag
á csak úgy vezettem fel ahogy zsolli szokta

40 perc után :
5 - 0 ÜSE - sinya
1 - 2 Csilletoló - davidinjuly
3 - 3 Expedition - Sörhas
2 - 0 Rugd - Xindl
1 - 1 Inter FC - Győri-Chelsea
2 - 0 RightBall - Szájgolyó-ZM
3 - 0 Újbudai - Mókusdarálók
0 - 1 Római - Bianconeri
1 - 0 Hosen - Tyúkszembrigád
1 - 2 YaGeR-TEaM - fradiii
0 - 0 Újpest - Taz
0 - 0 fjady - r0by
Új hozzászólás Aktív témák

- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- One mobilszolgáltatások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- SSD-k 250gb-1TB-ig
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A védelmed és a kpd nagyon jó volt, a támadást kéne valahogy turbózni, de tudom, mindent egyszerre nem lehet

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)