Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Nah, hát akkor van 1 kis esélyem megismerni pár HT-s szegedit. Eddig nem sok szerencsém volt hozzájuk sajnos, és mivel nem fórumozok, gőzöm sincs mennyien vannak, lehetnek. Focizni régebben "tudtam", jól tudtam védekezni (kiderült is gyorsan mit edzek
). Ma már sajna diétáznom kell a nyári időszakban allergia miatt, így el is vagyok tiltva ilyen tevékenységtől. Akárcsak a bicajozástól, amit sajna nem tudok nélkülözni, mindenhova így megyek. Sörözni is
Na meg rászoktam a cigire is gimnazista koromban, aztán sikerült leszokni, jó pár kiló felszedése miatt, amit azóta sem sikerült leadni
(~20 év..)A szombatot pedig próbálom valahogy úgy intézni, hogy ne kellejen melózni sokat. Fényképezőt meg feltölteni, hogy legyen nyoma youtube-on a szegedi kiruccanásodról
Ahogy ülsz a kispadon

Aztán majd látjuk ebből mi valósul meg...A többiek nagyon csöndbe vannak. Sokat ittak vajon? Vagy elélveztek az eredmények láttán?

Új hozzászólás Aktív témák

- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Milyen autót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- BestBuy topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro Fülhallgató Teljesen Új Eladó!!!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
). Ma már sajna diétáznom kell a nyári időszakban allergia miatt, így el is vagyok tiltva ilyen tevékenységtől. Akárcsak a bicajozástól, amit sajna nem tudok nélkülözni, mindenhova így megyek. Sörözni is
(~20 év..)
Ahogy ülsz a kispadon