Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayerlaci
senior tag
válasz
neduddgi
üzenetére
Ebben sok igazság van.De én akárhogyis nézem nem járt rosszul Ron és az egyik szereplő sem mert még csak 3részt forgattak és az is nagyon sok pénzt hozott a 4.pedig szerintem még többet fog mint az előzők. Tom Felton se keresett valami keveset pedig neki sokkal kevesebb szerepe volt mint Ronnak.Hermionéban pedig igazad van hoditani fog a szépségével.Ennyi pénzből pedig már életük végéig is elélhetnek szoval télleg nagyon sok pénzt kell kapniuk hogy bennmaradjanak a szerepbe.(Mert szerintem csak ugy nem maradnának benn)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel 13900KS
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Garanciális! GAMER PC! R7 5800X RX 7700 XT 12GB 32GB 3600MHz Aorus Elite Seasonic 850W Gold
- EPOX EP-4PLAI SOCKET 478 RETRO ALAPLAP
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest