Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• neduddgi

aktív tag

válasz EGOKA #1125 üzenetére

Spoiler Szerintem is. El tudom képzelni, hogy D. amikor azt mondta; -kérlek...! - erre a veszekedésre hívta fel Piton figyelmét. D. még Malfoy életeét is meg akarta menteni, nemhogy Potterét. Piton, aki D. után messze a legintelligensebb mindenki közül, nem létezik hogy nem vette észre azt, hogy
    2=kettő seprű áll a falnak támasztva... stb. Szerintem is erre mondta, hogy ezt nem tudja megtenni. ( ...ha arra kerül a sor) A fő cél ugyanis Harry megmentése, és Woldemort elpusztítása. Megérzés: Szvsz Piton is szerelmes volt Harry mamájába, hisz márcsak a közös bájitaltanban nyújtott különleges képességeik miatt is fel kellett figyelniük egymásra, ( hacsak nincs itt is még valami + összefüggés?) emiatt szvsz egyrészt útálhatja is Harryt, meg közben meg is akarhatja bármi áron védeni is...:F :F :F Ez pl magyarázhatná a megtérését, - ugye a vetélytárs halálát azt kívánhatta, de a szerelme elpusztítása könyörtelen ellenségévé tehette Voldemortnak. Talán ezért bízott benne feltétlenül, és szvsz helyesen D.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák