Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
envagyok
veterán
válasz
Ranagol_5 #1639 üzenetére
Én pont fordítva vagyok vele.
Valahogy a V2 SLI a szememben a 3DFX fénykora. Akkoriban még voltak jó játékok 3DFX-re, a voodoo 5 idejében inkább a Geforce 256, Geforce 2 ultra volt a csúcs. Sem erős nem volt a konkurrenciához képest, sem játékok nem készültek már kimondottan rá. Directx és OpenGL láz volt akkoriban. Persze kuriózum, meg minden, azért is van 1 használatban, 1 meg tartaléknak eltéve nekem.
Dobozos V5 5500 most is van fent az Ebay-en, de engem a doboz annyira nem izgat, nem is veszélyes, szerintem 140e körül meg is lehetne venni, ami annyira nem is veszélyes ár érte.
Tudom sokan sokallják, de nem rossz befektetés. Ha megunod, felteszed, ugyanennyiért minimum el tudod adni. Hiába drága, de tartja az értékét. -
-
válasz
Ranagol_5 #1324 üzenetére
Szinte mindegyiken G71 van, a 20 és 24 pipe-osokon is. G70 magos ha létezett is (mert olvasni róla), akkor is maximum csak nagyon kis számban. Ugyanúgy a referencia 7800GS (16 pipe-os) kártyákon is mind G71 van, G70 magos is létezett elvileg, de olyat még nem láttam abból se...
-
envagyok
veterán
válasz
Ranagol_5 #1316 üzenetére
Rám mosolygott a szerencse, ez már úton van felém:
[link] Jó helye lesz.
Tudja valaki milyen rammal lehet feltölteni?
DX9-ig Dobozosból már csak egy 6800ultra , 7800GTX, 7900GTX lenne jó a sorba, (GTO van párban MSI). De azt kicsit reménytelennek érzem. Doboz nélkül van gf2u,tnt2u,fx5950u,6800u,7900gtx,7950gx2
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpársportok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tesla topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest