Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
-
Mokó
aktív tag
válasz Sanchez638 #15 üzenetére
Ez is ritka tényleg!Én emlékszem még a "balhéra" :-) Ha jól emlékszem mx440-ek voltak "radeonosítva"
XD -
Sanchez638
addikt
-
válasz Sanchez638 #17 üzenetére
Láttam pár hete egy ilyen Kamu FX-et eladót egy nagyobb kártyacsomag részeként, de aztán kitiltották az eladót
-
Mokó
aktív tag
válasz Sanchez638 #31 üzenetére
Nem is tudom melyik az talán a 3D Prophet,egy gyönyörű Kyro II kék köntösben..nah az még kimaradt,megnézném mit megy.Szépek amúgy
-
válasz Sanchez638 #36 üzenetére
Valóban elég körülményesen szerelhető, és a VGA kártyahossz is limitált (egy Voodoo5 szerintem már nem férne be), de tény hogy elég kis méretű a korabeli gépekhez képest
-
válasz Sanchez638 #66 üzenetére
Kb semennyire sajnos, ritkább mint a Voodoo5 vagy a Fury MAXX. Pár éve még az 1 GPU-s Volari-k nagyritkán felbukkantak, de a dupla GPU-sból sosem láttam eladót itthon.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Sanchez638 #69 üzenetére
Mivel gyakorlatilag nincs jelen a piacon, ezért az ár is jó kérdés, de biztosan nem lesz olcsó ha esetleg felbukkan egy. Leginkább attól függ az ár szerintem, hogy az eladó mennyire van tisztában azzal, hogy mekkora ritkaságot árul, mert sok gyűjtő megadna érte komolyabb összegeket is. Én ugyan elvből (meg anyagi lehetőségek miatt ) nem vagyok híve az egekbe srófolt árú kártyáknak (ami pl. manapság 3dfx árazás néven folyik, az számomra már sokszor kimeríti a lehúzás fogalmát), de egy dupla GPU-s Volari-ért gondolkodás nélkül letennék az asztalra mondjuk 20k-t, sőt némi gondolkodás után valószínűleg valamivel többet is
-
flymi
addikt
válasz Sanchez638 #73 üzenetére
Nem csak talán, az is! Ez így rendben van.
Teszek fel még képeket az 1. hsz-ba. (Gigabyte G-Power Lite és Sparkle GTX 260)
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
waithEard
őstag
válasz Sanchez638 #83 üzenetére
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
flymi
addikt
válasz Sanchez638 #94 üzenetére
Csak kétszer kell...
-
válasz Sanchez638 #111 üzenetére
Valóban, azok se voltak épp halkak, bár az X1000-esek ventilátor-vezérlése már kultúráltabb volt az X850XT-hez képest, ahol először alkalmazták azt a felépítésű hűtést. De annak a hangja sem ér fel a Ti 4200 OTES konstans ordításához
-
válasz Sanchez638 #127 üzenetére
Meg, most tesztelgetem. A borda még 3dmark alatt is csak kézmeleg lesz, szerintem anélkül is elmenne
-
waithEard
őstag
válasz Sanchez638 #144 üzenetére
AW9D-MAX?
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
RexMaximus
senior tag
válasz Sanchez638 #150 üzenetére
+1 A Tusl2-C nalam is dobogos. Ha letezik ilyen all time kedvenc konfig akkor egy Tuas P3-as gep lenne az Tusl2-C-vel. Ezzel digitalizaltam a VHS felveteleimet is, mar eleg eros volt hozza, imadtam.
Akkoriban valami 30e nettoba kerult es nagyon fajt akkor az az osszeg nekem de sose bantam meg. Igaz csak egy 1.2-es CeleronT jutott mar igy melle ami 1.6g korul ment benne. Meg egy MX200-as videokartya, ezeken mar sporolni kellett.
Van is egy ilyen konfigom, leirasomban van, hogy mibol all. Lapbol van kb 5db-om van ma. Remelem kitart egy ideig
-
RexMaximus
senior tag
válasz Sanchez638 #153 üzenetére
Nem baj
Valahol nekem is van egy, ket 300w Enermaxom, amiknek meg potival allithato a ventije. Meregdragak voltak akkoriban.
ss7 is egy szep korszak volt nekem
-
flymi
addikt
válasz Sanchez638 #174 üzenetére
Ja, mindenhol vannak kincsek, amik ma már csak pár ezrest ha érnek. Újkori árát viszont bármikor elfogadnám, bármelyik 3DLabs típusra is gondolsz konkrétan.
Használt VP/Wildcat szériások is elég ritkák már, ehhez mérten elég magas is az áruk.
Nekem kifejezetten az aktív hűtős 3Dlabs Oxygen GVX1 és az Oxigen 402 tetszik, de meg ne kérdezd miért...[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
válasz Sanchez638 #176 üzenetére
Hát igen, ezek inkább kuriózumok, polcra való darabok.
-
Barret001
addikt
válasz Sanchez638 #184 üzenetére
Na ez már szép darab,hasonló korú
-
Barret001
addikt
válasz Sanchez638 #184 üzenetére
Van valamerre egy Trident ISA portos videókártyám is,de az már szemtelenül modern 256 kb memóriával.
-
válasz Sanchez638 #203 üzenetére
Nekem is épp ma jött egy GTX480, csak azért, mert nagyon jó áron jutottam hozzá. Mellé a gyönyörűséges 8800GTX flymi kollégától, csaknem ugyanannyiért Ezenkívül végre lett egy Voodoo5 is, így már semmi se állhat a "milyen gépet rakjunk a Voodoo5 alá" cikkem útjába És végül egy Voodoo1, "csak hogy legyen" alapon...
-
válasz Sanchez638 #216 üzenetére
A táppal nincs gond, vitte a teszteket szépen.
-
flymi
addikt
válasz Sanchez638 #234 üzenetére
Nem semmi, de azért nem fedi le az egész 3dfx palettát, ha jól sejtem.
Olyan kis székem nekem is volt, csak natúr színben./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
NFree
addikt
válasz Sanchez638 #245 üzenetére
Jaj de szépek imádom . nekm is van egy 32gb raptorom a mai napig hibátlan (tesztelős) de szeretem amikor ropog.
jol jönne még egy .vga
-
válasz Sanchez638 #255 üzenetére
Hát nekem is volt ABIT 5800-asom (igaz, nem Ultra), ami még szerepelt is a korabeli PH cikkben aztán kicsivel később tönkrement és adtak helyette gariba egy 9600XT-t Így utólag visszagondolva persze érdemes lehetett volna megtartani, de akkor nem sokra mentem volna egy működésképtelen kártyával. De persze rengeteg egyéb kártya is megfordult a kezeim között, amiket kár volt eladnom, de én már letettem a hardcore gyűjtögetésről, ami szembe jön és megtetszik, azt megveszem (de nem bármi áron), de aztán simán lehet, hogy gondolok egyet, és később eladom.
-
válasz Sanchez638 #264 üzenetére
Tuti hogy stabil, nálam egy agyonpakolt Win98SE fut rajta, sosem volt gond vele, a tuning is kényelmes, túlhajtáskor nem kell cmos reset, atumatikusan defaultolja a biost.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
waithEard
őstag
válasz Sanchez638 #278 üzenetére
Hogyan tárolják? Alaplapom is van gazdagon...
flymi: Van még két doboz.
[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
válasz Sanchez638 #283 üzenetére
Nem volt direkt elsötétítve. De ha most már rénézel arra a képre egyből látod, amit elsőre nem. No hát így voltam ezzel én is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Sanchez638 #340 üzenetére
És mire, mondjuk a CERN vagy a kozmológusok, esetleg a húrelméletre, vagy az alapvető kölcsönhatások egyesített elméletére, 10+1 dimenziós matekra ? Lehet hogy olyan erős hálózat alakul ki hogy öntudatra ébred a Skynet
-
flymi
addikt
válasz Sanchez638 #347 üzenetére
Ez nem az a topic.
-
flymi
addikt
válasz Sanchez638 #349 üzenetére
Ja, az más!
-
válasz Sanchez638 #353 üzenetére
Igen, csak így nem engedi az SLI-t ha nem pont ugyanannak hiszi a 3 kártyát
-
válasz Sanchez638 #365 üzenetére
Nem ismerem őket, de a kompakt is kilyukadhat/ereszthet ?, ha pedig belefolyik a víz a működő gépbe...
-
flymi
addikt
válasz Sanchez638 #367 üzenetére
Ja, engem is érdekelt a vízhűtés, de végül lemondtam róla, több okból is:
1. karbantartás igényes
2. ha baj van vele akkor nagy a baj (elázik és a konfig kuka)
3. pumpa "morgó" hangja, rezgéscsillapítás, stb.
4. csövek elvezetése, csatlakozók, rugalmasság
5. épített víz méregdrága és érdemes ilyennel az egész konfigot, de legalább vga-cpu párost hűteni
6. kompaktok csúfneve "játékvíz", nem bonthatók meg, valamennyivel biztonságosabbak, de itt is vannak gyárilag selejtes példányok (lásd raijintek triton balhé). Van bővíthető változatuk is, de azok is méregdrágák.Fapados 478-ra vagy valami kommersz 775-re nem sajnálnék vizet rakni, ha elázik nagy kaland, pár ezres bánja.
Tény, hogy a víz jobban hűt, mint a levegő, de utóbbi sosem romlik el.
Max ventit kell cserélni azt jól van.Visszakanyarodva a témához, aki tudja, hogy működik-e a Matrox Pulsar vga üzemmódban is, az jelezze! Köszi!
Mondjuk eszerint a PDF alapján mondjuk mennie kéne...[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
válasz Sanchez638 #369 üzenetére
Igen, ennyi előnye van még a víznek, kevesebb helyet foglal és nem terheli kilós réz/alu tömb a foglalatot.
Nekem a Prolimatech Genesis alatt például bajos lenne memóriát cserélni... De cserébe hűti az alaplap ezen részét és a feteket.Mondjuk a jelenlegi gépházammal sem vagyok 100%-ig megelégedve, a merevlemezek sokkal melegebbek, mint a régi CM Elite 335-ben volt és a tápnak sem a legjobb, hogy felül van, a meleg levegő 50-60%-a azon át távozik.
Építeni fogok ennek a konfignak egy olyan kuckót, ami teljesen lefedi az igényeimet. Táp és hdd-k alul, az alaplap vízszintesen van elhelyezve, de nem annyira széles, mint egy CM HAF XB, annyi hely nincs az asztalomon. Már vannak tervek, csak sok idő és némi lapanyag hiányzik még.[ Szerkesztve ]
-
RexMaximus
senior tag
válasz Sanchez638 #365 üzenetére
Osszesegeben az eredmeny az lehet jo. Kerdes nalam a gyakorlatban mindig az volt a vizhutesekkel kapcs. miota feltuntek, hogy ar ertek aranyban biztosan megeri? Ezzel a megkozelitessel nem nagyon talaltam ervet mellette.
Az mas teszta ha az a celod, hogy barkacsolj, vagy valami kompakt megoldast valasz valamilyen celbol. Vagy csak mert kivancsi az illeto vagy csak mert, miert kell mindenre magyarazat Belso inditatas oszt kesz.
Olyan ez kb mint DSLR eseten a Full Frame vagy nem kerdes. A valas: attol fugg
Fo gepeim mar regota laptopok, ezek alapbol eleg halk masinak. Ha vaami miatt kene egy brutal desktop akkor hang miatt lehet ujra megvizsgalnam a vizhutes kerdeset. De csak lehet. Attol fugg milyen a hangero anelkul
-
válasz Sanchez638 #373 üzenetére
Az elmelegített hő a sokmillió tranyó, nyitás-zárása, a tulajdonképpeni munka, annyit eszik a proci lényegében. Helyettesítheded egy baromi nagy ellenállással az áramkörben.
(#374) RexMaximus : Ha 12cm-es ventikkel építed halk, csak a szélzajt hallom a fenti Phenom-II konfignál. A VGA- nál lehet hallani a motorhangot (2x10cm venti), de olyan 25% fordulatnál jelenik meg, affölé automata vezérléssel csak erős 3D igénybevétel esetén megy.
-
flymi
addikt
válasz Sanchez638 #379 üzenetére
"Nem a csucs" -> Ezzel azért vitáznék. Maradjunk annyiban, hogy gyári órajel alapján a 3400-as a csúcs, még ha nem is egy G1 steppinges SL8K4, ami beszerezhetetlen.
Választhattam, hogy SL7E6 vagy SL7PP, hát az utóbbit választottam.
szerk: nem titok, 4k meg egy kávé ára volt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Sanchez638 #381 üzenetére
De az már 775 alatt. 478 alatt a max EE is 3.4GHz gyárilag.
(#378) flymi : kíváncsi vagyok mennyit megy, a 3GHz- est 4- ig tudtam tuningolni, jó hűtővel.
-
válasz Sanchez638 #386 üzenetére
Annyit valóban megér, ha működnek
-
flymi
addikt
válasz Sanchez638 #394 üzenetére
Azért a 20 Matyi nem volt olyan jó fogás a 3 kártyáért szerintem. Mindenesetre mákosgubád van ha mind működik. Remélem nekem is mákom lesz. Tűkön ülve fogom várni a csomagot, de jövő héten is meglesz a program. 3 vga, 3 proci hűtő.
Sőt ma nagy meglepetés ért. Reggel kaptam egy üzenetet, amiben felajánlottak pk ellenében egy (s478) mobo+cpu+cooler kombót! Vannak még nagylelkű úri emberek na.
-
flymi
addikt
válasz Sanchez638 #441 üzenetére
SLB6Y igen, az egykettes meg SL656.
Úgy vagyok lassan ezzel a gyűjtéssel, hogy már csak az extrémebb, ritkább darabokat keresem. Persze ha találok valamit nagyon olcsón, ami nem ritka, de megtetszik valamiért, akkor ha tehetem, nem hagyom ki.
-
waithEard
őstag
válasz Sanchez638 #445 üzenetére
Hibrid Crossfire 1 pciE foglalattal?
Jól látom, hogy 754-es foglalat?"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
waithEard
őstag
válasz Sanchez638 #447 üzenetére
Az kemény. Érdemes lenne kipróbálni, mennyit dob egy 4890-es teljesítményén.
-
waithEard
őstag
válasz Sanchez638 #449 üzenetére
Segsziklának nagyon jó kis vegyes lapjai voltak. Nekem is van egy két lapom tőlük.
Pl az egyik legerősebb AGP- Phenom II kombójuk."The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
flymi
addikt
válasz Sanchez638 #457 üzenetére
P4i65G. Jó kis lap, én is szeretem/szerettem. Kommersz cucc, kismillió van belőle, de korrekt.
-
waithEard
őstag
válasz Sanchez638 #461 üzenetére
Hangos és szar.
-
flymi
addikt
válasz Sanchez638 #461 üzenetére
waithEard: naaa! Annyira nem rossz az.
Az elképzelés nem rossz, de a méret nem megfelelő a hatékony működéshez. Rövid és kevés mennyiségű heatpipe, a blower több helyet foglal, mint a hőleadó felület. Nem élhetetlen az ötlet, volt már korábban is hasonló: Cooler Master Aero sorozat. Vegyünk csak két másik példát, ami jobban hasonlít hozzá: TT SpinQ, vagy a blower ventis vga-k. Utóbbi, ha annyira szar lenne, nem árulnák, igaz? Nem a leghatékonyabb, de "szódával elmegy".
Laraxior: Ne add fel!
Ettől van feelingje meg kórházi kezelési költsége. Meg aztán az üvegeseknek se lenne munkájuk...[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
válasz Sanchez638 #484 üzenetére
Szerintem csalóka a kép, felülről belepakolós a HAF XB.
-
RexMaximus
senior tag
válasz Sanchez638 #516 üzenetére
IC7 konfig jo kis cucc volt az a maga koraban igy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Teljesen új Bontatlan Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete színben
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Ciclosport CM 4.21HR kerékpár computer
- Hófehér Delonghi Dinamica ECAM 350.35.W automata kávéfőző
- Xiaomi Mi Smart Antibacterial (wifis) hideg párásító
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest