Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sanchez638 #2243 üzenetére
Régen én is majdnem hozzájutottam ingyen, mondta a kollégám a tőle kapott szatyor cuccra, hogy V5 is volt benne, de azt egy haverja kiemelte belőle. Nincs amúgy a bakancslistámon, a 2-3- at kedvelem.
-
válasz
Sanchez638 #2221 üzenetére
Ahogy pld én sem
, mivel párosított AthlonMP- m van
-
válasz
Sanchez638 #2219 üzenetére
Márcsak 2 AthlonMP kell bele...
-
válasz
Sanchez638 #2206 üzenetére
Még érdekesebb az ASUS-féle "hanyattkártya", ahol a GPU a hátoldalon volt, szintén egy ilyen kihajtogatható borda alatt.
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #2195 üzenetére
Minek irogatsz ilyeneket?
Most felborult a napi programom, mehettem Budapestre.
Tavaly elkönyörögtek tőlem 2 asus 8800ultrát, már megbántam hogy odaadtam a rokon léleknek, és azt hittem, soha nem találok már. -
válasz
Sanchez638 #2137 üzenetére
Huh egy FX5800
Most nagyon irigy vagyok!
Viszont RAM hűtő nélkül ne járasd sokáig, ezeken a RAM-ok jobban melegszenek mint a GPU!
-
válasz
Sanchez638 #2133 üzenetére
Szép darab ! Ha működik, akkor meg főleg. Az AIW- m szépen megy, jól teljesít, de be kell szereznem egy tartalékot is.
-
válasz
Sanchez638 #2129 üzenetére
Lehet, hogy időben még te jártál jobban
-
válasz
Sanchez638 #2109 üzenetére
A refeken nem. Amin 8 pines van, ott nem kéne ennek olyan drasztikusan előfordulnia.
-
válasz
Sanchez638 #2107 üzenetére
Az más, az tipikus RX470/480 betegség. 1 db 6 pines tápcsatit tettek rá, de többet fogyaszt a kártya, mint amit az engedne
emiatt többet vesz fel a pcie slotból mint amit a szabvány megenged, és hogy ne lehessen reklamálni ha esetleg kinyír egy alaplapot, ezért gyárilag igen alacsonyra van véve a power limit, és visszaveszi az órajelet. De a 295X2-nél nem ez lehetett a gond
-
válasz
Sanchez638 #2094 üzenetére
Én Metis Plus-ba szeretek építkezni, az is nagyon korrekt. Illetve a legegyszerűbb régi brand gépeket venni, aztán személyre szabni. Például ha nagyobb kártyát szeretnél használni, akkor egy Shuttle, ha beéred egy kicsivel is, akkor Dell vagy Lenovo SFF.
A legkedvesebb brand gépem a Dell GX270 SFF. Abba megy majd a FireGL. 2003-as konfig lesz így teljesen. 2x512 MB HyperX RAM, 40 GB Toshiba HDD, 3.2 GHz NW proci. A 2004-es kis Sound Blaster Audigy SE-t viszont ki kell vennem sajnos, és nem tudom, mi mehetne a helyére, szerintem semmi olyan, ami sokkal jobb lehetne az alaplapi hangnál.
-
válasz
Sanchez638 #2083 üzenetére
Nekem is tetszik mindegyik, de annyira azért nem, hogy kifizessem az árukat. A 8600 GT akkor lenne teljesen az esetem, ha a harcos haja nem lenne ősz, a 9600 GT pedig minimum 1,5 centivel hosszabb a számomra optimálisnál így képről. De érdekes kártyák, az biztos, és én is kitenném őket polcra, ha ingyen megoldható lenne.
Na, azért rákeresek most a 9600 GT hosszára...
-
válasz
Sanchez638 #2050 üzenetére
Ah, nem is tudom mikor láttam utoljára olyan 7950GX2-t, aminek mind a 3 db kondi megvan a felső kártya bal oldalán
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #2052 üzenetére
Picit én is fotóztam pár napja.
Az AGP OEM kártyák kb felét, és a hangkarik 2/3-át.
Pcie vga-kra, alaplapokra, dobozos agp stb cuccokra már nem volt energiám, így is órákig pakoltam.
[link] -
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #2050 üzenetére
A 6600gt a gyengéd?
Jobb oldalt mi az a 2 zalman hűtős cucc? -
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #2042 üzenetére
Mekkora mákod volt :)
Rég vadászok én is egy ilyenre.
Tegnap jött egy gép P4 Abit IC7 lappal, Prophet !! 9800pro videókártyával, xaser II ablakos házzal 2db 2003-as hdd-vel.
Nyitom ki, túl tiszta, mondom kipucolta biztos valaki.
De minden patyolat, a ventik, minden..
Tesztelem a hdd-ket, 120 óra mindegyikben.
Szóval szinte új a cucc. -
válasz
Sanchez638 #2044 üzenetére
Nekem nem sikerült anno beüzemelni sajna. Csak nagyon kevés, speciálisan rá írt játékban tud 3D gyorsítást.
-
válasz
Sanchez638 #2042 üzenetére
Ez a gyengébbik változata, de ez is nagyon ritka. Ha eladnád szólj
-
válasz
Sanchez638 #2038 üzenetére
Használt hűtésből mindíg hiányzik valami, sokszor csak az van meg amivel lefogatták az adott lapra, a többit meg elfelejtik hogy hova rakták. Így hát gyári újat veszek, amihez garantáltan mellécsomagoltak minden lefogatóelemet.
-
Sanchez638
addikt
válasz
Sanchez638 #2037 üzenetére
Szerk: Nem sokan rakják el a s2011 készletet a hűtésen.
-
válasz
Sanchez638 #2035 üzenetére
Hmm, nem is tudom. Sok mag kihasználása nem annyira jellemző nálam, esetleg ha újabb gamet kipróbálnék. Csak arra kellene hogy legyen
. 2011 vagy 2011v3, tanakodok magamban. Persze nekem drága, halasztani kell, csak úgy nézelődök. Mindennapi használatra még az FX is teljesen megfelelő nekem.
Amúgy azért mondtad mert nem nyerte el a tetszésedet ? -
Laraxior
titán
válasz
Sanchez638 #2028 üzenetére
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #2028 üzenetére
-
válasz
Sanchez638 #2024 üzenetére
Az nem segített, de a plusz kártyával most megy, az SLI is rendben
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #2006 üzenetére
Szerintem egy helyről vettük:)
Az E6850, 2 Q9650, és a 2 E8ezres nálsm landolt. -
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1984 üzenetére
A P7N Diamondot és a Striker II Formulát most megnéztem pont 200€ volt mindkettő és mindegyik nforce 780i
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1982 üzenetére
Hát passz, de pl a P45-el azért messze nem lehet úgy tuningolni mint pl. egy maximus II formulával.
-
válasz
Sanchez638 #1957 üzenetére
A hűtésük frankó, de baromi hangosak tudnak lenni.
-
válasz
Sanchez638 #1911 üzenetére
A két 9600 sima DDR- es. A TX több pipe, az XT pedig nagyobb órajel, ahogy eddig néztem a tesztjeimben a több pipe nyer.
A 9800Pro is DDR1, legalábbis a GPUz annak jelzi
, aztán régebbi tesztekben lépést tart az NV6600GT- vel (DDR3), igaz utóbbi csak 128 bites.
-
válasz
Sanchez638 #1905 üzenetére
Ez is ritka madár
De a Kamu FX 5200 (ami SiS Xabre) még érdekesebb
-
válasz
Sanchez638 #1902 üzenetére
Igen, működik szerencsére. De csak 4830-as.
-
laskr99
addikt
válasz
Sanchez638 #1876 üzenetére
DFI Lanparty NF4 SLI 939-es lap
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1874 üzenetére
Ja
Már megint nem látom.
Szar ez a FB -
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1865 üzenetére
Durva cucc.
590 most nekem is van dobozos és oem is.
A 690-ből csak egy dobozos, de iszonyat nehéz belőle értremeset találni, és drága is még.
@Lara
Ugyanolyan pov van nekem is, meg Zotac, Asus és gainward dobozos (ennek oem párja is van) meg még körülnézek. Ha gondolod csereberélhetunk hogy mindenkinek több egyforma legyen. -
flymi
addikt
válasz
Sanchez638 #1853 üzenetére
Cougar-ek is jók erre a célra és 20k alatt megáll.
-
Laraxior
titán
válasz
Sanchez638 #1839 üzenetére
Elkuldhetned ezt a lapot, van egy szuper W3680am bele. Kinyomnam a szemit is
-
válasz
Sanchez638 #1844 üzenetére
Egész jó, és 2011- re is tehető.
-
válasz
Sanchez638 #1842 üzenetére
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1839 üzenetére
Jó szórakozást
Ilyen vizes REX III-at nekem is dobott a karma, van procira is blokk, és több vga-ra is, de nem mertem nekiugrani a dolognak. Inkább keresek a lapra gyári hűtést. -
Sanchez638
addikt
válasz
Sanchez638 #1838 üzenetére
-
válasz
Sanchez638 #1765 üzenetére
-
válasz
Sanchez638 #1763 üzenetére
Szerintem az ELSA TNT-re. A PhysX kártyát még nem próbáltam ki, mert ötletem sincs mivel lehetne
Talán egy DX10-es ATI kártya mellé betenni, ami nem tud PhysX-et, és akkor a 3DMark Vantage lefuttatja-e a fizikai tesztet
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1739 üzenetére
A proci nekem is új volt, ráadásul teszteletlen cucc volt, szóvsl benne volt a buktalehetőség rendesen.
Ezért írtam hogy mákom volt. -
válasz
Sanchez638 #1727 üzenetére
Nagy fogás, Dell vagy HP ? 2005- ben dobtak ki 4 HP munkaállomást+egy 2 procis szervert, akkor nem érdekelt(mert brand volt), kár hogy nem hoztam el, csak emlékbe vettem ki 2db PPro procit.
(#1729) envagyok : hát...most ez GS vagy XT? Neten hasonló adatokat írnak, 350/500MHz de az a GT órajele, XT- m nincs, de az felette jár, úgy tudom. Valamint a GT- re 16/16/16/6- os felépítést jelez nálam, a kártyádra pedig 8/16/8/4- et mutat a fotód. Most nem tudok ránézni/hovatenni, megszűnt a gpureview, ott szoktam csekkolni.
Ha van/tud valaki hasonló oldalt, légyszi linkelje be
-
flymi
addikt
válasz
Sanchez638 #1727 üzenetére
Nagyon fasza szalagkábelek, grat.
-
flymi
addikt
válasz
Sanchez638 #1689 üzenetére
Gyönyörű az a Soltek lap! Fénylik, mint a pápapöcse.
Ha működik és megválnál tőle keress meg!Van két Abit AB9 Pro lapom, az egyik gyűjtői példány, fullos-dobozos mindennel, a másiknak csak doboza van és az egyik láb el van görbülve de simán működik.
-
válasz
Sanchez638 #1699 üzenetére
Ráadásul ez olyan kártya, aminél a venti nem különálló darab, hanem a felfogatása egybe van öntve a burkolattal. Ebben aztán pláne nem cseréled ki egy ebay-es példányra.
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1689 üzenetére
-
válasz
Sanchez638 #1682 üzenetére
-
válasz
Sanchez638 #1662 üzenetére
A mag szerencsére épnek tűnik. A matrica az ilyen
Alatta van a referencia festés. Nem csak a Sapphire, de sok más gyártó is így csinálta ekkoriban refkártyák esetén, NV fronton is. Amikor nem tetszik a gyártó matricája, akkor van, hogy leszedem róla, és lesz egy ref díszítésű kártyám
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1658 üzenetére
Nem azért írtam.
Ilyenből hibátlant találni majdnem lehetetlen küldetés.
Az 1800-as, 1900-as, 1950-es XTX, XT szériát nagyon elbaszta az ATI.
Gyárilag rosszul forrasztották, vagy már eleve túlhajtották.
Kb mint a 8800 ultra. -
válasz
Sanchez638 #1658 üzenetére
Jól le lehet sarkazni a GPU-t ha erősen rászorítják azok a rugók a hűtőt. Nézd meg nincs-e körbe sarkazva az egész.
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1656 üzenetére
Csoda hogy működik...
-
Sanchez638
addikt
válasz
Sanchez638 #1655 üzenetére
Most nézem, valszeg a csavarok buherálása miatt maradhatott életben...
Akinek lenne rossz hűtése/csavarok, szívesen fogadom.
-
válasz
Sanchez638 #1651 üzenetére
Csak egy AGP-set láttam, de elég ronda, nem tetszik különösebben, ráadásul nem postáz és nem ír árat, szóval ezt most kihagyom, köszi
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1648 üzenetére
Hozzám ma jött még egy dobozos ASUS 8800GTX
és egy iszonyat ritka ASRock nforce 680i SLI alaplap, egy 3.4GHz P4, 2 s370 P III 1.4S , és egy Athlon XP 3300+
Ilyen lapot még eladót sem láttam eddig. -
válasz
Sanchez638 #1648 üzenetére
Én most 5000-ért vettem. Ventik kicsit surrognak de amúgy semmi baja.
-
Retro11
senior tag
válasz
Sanchez638 #1643 üzenetére
Kilehet azért fogni.. [link]
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1635 üzenetére
Errefelé egész mások vannak, mert nem országosan keres.
100km-es sugarú körben lehet maximum keresni, és lusta vagyok áttenni Budapestre -
válasz
Sanchez638 #1629 üzenetére
Megérte. Szép fogás. Építs dualos gépet ! Én már három SB-GUS- ost szereltem össze.
-
válasz
Sanchez638 #1627 üzenetére
Aztán mibő' van? Rambó
-
Ranagol_5
senior tag
válasz
Sanchez638 #1619 üzenetére
Most, hogy így említetted rájöttem, hogy nálam nem a bit szám volt a kérdéses, hanem a memória mérete. A ddr2-es az 512-es volt a ddr3-as viszont csak 256-os. Összekevertem magam haverral, akinek a 6200-ese volt 64bit-es, mert az eagle-t vette meg az inno3d helyett.
-
Laraxior
titán
válasz
Sanchez638 #1601 üzenetére
Azért egy 9900K-t elég meghűteni... a most jövő 10900K-ról ne is beszéljünk.
Szóval a víz most is alapEgyébként hulladék a munka amit csinálnak az Intelék egy ideje. Anno az X58-ban a 6/12-es CPUkat léggel tudtam hűteni 4.4GHz-en.. felette meg vízzel, és akkor is jól skálázódott. Normális volt a kupak, a forrasztás.
Mutattam is az X58 topikban, hogy megskalpoltam egy i7 920-at. Persze lejött a mag is, ergo kuka. Most meg, milyen a forrasztás a 9900K-n? Fogod letolod és kész... ennyit a forrasztásról, lehet, hogy viasszal van odaforrasztva -
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1601 üzenetére
Nálam már a régi 2. genes i5 2500k-k is simán tudták eddig mindig a 4.5GHz környékét 1.25-1.3 volt körül 4 maggal léghűtéssel.
De az x58 lapomban is a 6/12 magos i7 is tudja kb ugyanezt. -
Laraxior
titán
válasz
Sanchez638 #1580 üzenetére
Nekem, az egyik 8800Ultrán az van. Meg kell hagyni szépen hűti a VGA-t
Persze kellett 1-2 süni még kiegészítésképpen, de jól végzi a dolgát a hűtő. -
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1580 üzenetére
Én a combfixes harisnyatartós pinup nőkre izgulok
[link] -
válasz
Sanchez638 #1578 üzenetére
Na arra meg eléggé fölösleges a 3 ventis AC hűtő
Mondjuk én eleve gyáriállapot-fan vagyok, szóval ilyen aftermarket hűtővel sose veszek kártyát.
-
válasz
Sanchez638 #1575 üzenetére
8800GTX-ből nem volt 512MB-os
Vagy elírás, vagy GTS lesz az. Ami korántsem olyan értékes.
-
válasz
Sanchez638 #1508 üzenetére
Szép darabok ! Nemrég én is spájzoltam SB128- akat és egy Live- ot [link]. Audigy- ből meg a 2ZS PPro- kat gyűjtöttem be. Valami hasonló Yamaha is van beépítve (szuper jó), az ISA- s verzióját meg épp most keresem elő a VLB- s konfighoz, ha sikerül besetupolni. Olyan Highscreent még nem láttam, az mit tud konkrétan, video+audio is ?
(#1511) Laraxior : ikonikus darabok, szépek, de én ezeket már kihagyom, ki tudja meddig mennek
, későbbivel szoktam helyettesíteni - GTX285, HD6850, GTX580, persze ezek is lutri, de eddig működnek jól. A 8- as sorozatból egy 8600GTS van, még az is teszi a dolgát, kisebb TDP, talán hosszabb életű lesz.
-
Ranagol_5
senior tag
válasz
Sanchez638 #1503 üzenetére
Az összes nforce 680-as lapra ezt mondják, meg ez is történt velük. Tapasztaltam, hogy ha jól szellőző házban vannak, akkor nem lesz semmi bajuk az évvilágon(aka a régi xfx 680i lapom).
Ez pl egy haf 922-be fog kerülni. -
hege8888
aktív tag
válasz
Sanchez638 #1463 üzenetére
Egy szoló 6600GT kártyával beérném.. annyira nem vagyok benne rutinos/tapasztalt, hogy dual (akár ATI, akár nVidia) rendszert rakjak össze, meg idő hiányában valószínűleg soha nem használnám ki...
-
válasz
Sanchez638 #1450 üzenetére
Hát igen, amiatt is, bár még személyesen nem használtam, nincs/nem volt ilyen kártyám.
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1427 üzenetére
Jó az, 60 fok fölé nem megy vele a kártya.
Ebből 2 milyen fajan lenne egy vizes 775-ös gépbe.
Mondjuk van 8800gtx/ultrához 2 vizes blokkom, de nem szeretnék épített vizes gépet csinálni. -
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1416 üzenetére
Szerintem amire emberek költik a fizetést, ez a legértéktartóbb..
Kocsi: évi 10-20% értékvesztés, plusz 100k adók, biztosítás, + benzin, amit elfüstölsz
Kaja: kisz@rod
Nyaralás: ha vége, nem marad semmi
Új műszaki eszközök: szinte kukába dobott pénz. -
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1414 üzenetére
Olyantól, aki ha tudatában lett volna annak értékével, amit árul, biztos nem adta volna ennyiért.
Azért te se hetente találsz ilyet. 1* 1* beesik, beeshet, de azért nem hétköznapi dolog.
Az első V5-ömet én is egy "hulladék" számtech ömlesztett ládából halásztam ki kilós áron, de ez inkább szerencsének köszönhető beszerzés.
El se mertem hinni, mit találtam. -
flymi
addikt
válasz
Sanchez638 #1385 üzenetére
Lehet neked házhoz viszik, nálam csak a csekkekkel van így.
-
válasz
Sanchez638 #1382 üzenetére
A GTX580 refhűtő már egyáltalán nem volt olyan rossz, ellenben a cikkemben lévő kártyáé gyűlöletes volt, arra tisztán emlékszem. És nem azért, mert csapágyas volt a venti.
-
válasz
Sanchez638 #1380 üzenetére
Nem, ez már a Palit korszak. Ugyanez a kártya, más matricával volt Palit-ként is. Valóban nem annyira rossz, mint más Palit kártyák, de a ventik zajosak, a nyák pedig olcsósított a ref nyákhoz képest. Mondjuk ez utóbbi nevesebb márkákra is jellemző volt ezeknél a kártyáknál.
Ráadásul itt kezdődött az az őrületük, hogy egy nyílt szellőzést igénylő bordát bezárnak egy műanyag házba. Nézd meg a képen, ahogy a lamellák konkrétan egy falba vezetik a levegőt. Nem olyan irányba állnak a lamellák, amerre a kivágások vannak a kártya két oldalánEz a GTX 580-nál csúcsosodott ki leginkább, ami konkrétan annyira zárt volt, hogy a ventik "visszaköpték" a levegőt a szívás irányába, mert egyszerűen nem volt hol távoznia. Közben ordított és forrt természetesen. És mi volt a neve? "GOOD Edition"
Gainward Original Own Design vagy mi. Na ott verték az utolsó koporsószöget a Garinward-ba. Lásd itt az oldal közepe felé
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1372 üzenetére
Múltkor 5000ftért adtam v2 v3 kártyákat.
Szerinted drágán?
[link] -
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1370 üzenetére
Az elmúlt pár évben minden iszonyúan megdrágult.
Nem csak a retró hardver. -
válasz
Sanchez638 #1352 üzenetére
Létezett ilyen hűtővel szerelt 512 MB-os 7800GTX, csak elég ritka, mert nagyon hamar követte a 7900GTX, amit már az olcsóbban gyártható és kevésbé melegedő G71-es GPU-val szereltek, így a G70 alapú 7800GTX gyártásával hamar leálltak. Főleg OEM gépekben lehet összefutni vele, de szerintem létezett retail változatban is.
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1352 üzenetére
Nekem a dell xps gépben ugyanilyen van.
Azt hittem 7900gtx, de 7800gtx volt az is. -
válasz
Sanchez638 #1216 üzenetére
Szólj, ha eladó lesz!
"ezer" éve keresek, de értelmes áron lehetetlen beszerezni. -
válasz
Sanchez638 #1336 üzenetére
Úgy értettem, hogy gyárilag nem nagyon húzták a ref órajelek fölé...
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1307 üzenetére
Szerintem nem.
Nekem ivy-s xeonom (e5-1650v2) van Asus R4 Gene x79 lappal.
Nincs csutkóra húzva, "csak" 4.4GHz-re szinte alapfeszen, szorzóállítással.
CPU-Z bench 480/3300 pont, szerintem általános felhasználásra, és játékokra bőven jó.
Semmiben nem érződik hogy kifogyott volna az "erő".
Persze a 9. genes i7-ek, i9-ek ryzen 3-as procik jobbak valamivel, de ár értékben ez akkor is verhetetlen. 16gb rammal lappal procival 50 körül állt meg, annyiért értelmes lapot nem veszel a fentebb lévőkhöz. -
Törzsúr
senior tag
válasz
Sanchez638 #1304 üzenetére
Szép!
Ezek olyan "időtlen" dolgok mint a s1366, még 5 év múlva is elvagy vele. -
Laraxior
titán
válasz
Sanchez638 #1304 üzenetére
Na ez kieszi az áramot a falbú -
válasz
Sanchez638 #1254 üzenetére
Tippem szerint audio bemenet a vivo funkcióhoz
-
moongoose
őstag
válasz
Sanchez638 #1252 üzenetére
Rá volt csatlakoztatva egy vezeték kötegre a sárga konnektor az elején.
Ennek is kell +táp? -
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1241 üzenetére
Én se, de újabban divat lett ebay-en is az átbaszás.
Kb 6 vga meg se jött, és minden 2. Hibás.
Ja, és hibátlanként van hirdetve. -
Laraxior
titán
válasz
Sanchez638 #1237 üzenetére
Én fordítva voltam így a GTX295 szendviccsel. Jónak hirdették, közbe meg...
Azóta is valahol a pincében porosodik a dobozában
Sajnos az esetek többsége így működik
Pedig még szét is szedtem -
válasz
Sanchez638 #1237 üzenetére
Ilyen is van, de azért az esetek 99,9%-ában ez inkább fordítva szokott történni
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1216 üzenetére
Koszos a fal
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #1190 üzenetére
Nekem is régi vágyam egy phantom valamiből.
Komolyan néz ki. -
válasz
Sanchez638 #1188 üzenetére
Ok, hogy cserélhető, de honnan szerzel hozzá tartalékot? Ilyen alapon bármelyik kártyának cserélhető pár csavar oldása után, de eleve nem kéne szétmennie néhány év alatt. Vagy a Gainwardnál tudták, hogy eleve gagyi ventit tettek be, és ezért tervezték könnyen cserélhetőre?
-
válasz
Sanchez638 #1186 üzenetére
Olyan még nem volt a kezemben, de elég sokat hirdetnek venti hibával, szóval az sem lehet túl minőségi megoldás. Más részről meg semmi értelme a borda és a nyák közé tenni a ventit.
-
válasz
Sanchez638 #1180 üzenetére
Hát a Palit-érából az egyetlen említésre méltó modell szerintem a fentebb az oldal közepe felé látható 7800GS+ az Arctic-féle hűtővel, azt még valószínűleg tényleg a Gainward tervezte. De ami utána jött az förtelmes mind...
-
válasz
Sanchez638 #1174 üzenetére
Ezen még nem mozog, áll mint a cövek. Mondjuk a nagy felületű fémsapkás GPU-ra rákövült paszta is tartja a helyén valószínűleg
DarthSun: igen, ugyanaz. Csak itt jóval kisebb hőtermeléssel kell megbírkóznia.
-
válasz
Sanchez638 #1174 üzenetére
Pedig azért egy 6970 már felsőkategóriás kártya, a maga korában, ráadásul Asus. Az Asus cuccokkal meg vagyok elégedve amúgy, új és régebbiekkel is.
-
flymi
addikt
válasz
Sanchez638 #1148 üzenetére
Majd bizniszeljük le. Használni nem fogom csak jobb szeretem a tartozékokat is fullon tudni.
Van valakinek fölös hd6990 gyári hűtője? Ha igen írjon rám privátban!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest