Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
Annyira ritka?
Nekem volt 3-4db is ezekből..
-
Sanchez638
addikt
FB Marketen már 2db hírdetés is van Asus GeF 8800 Ultra-ra.. Érdemes nézelődni. Gondolom kijöhettek egy nagyobb cégtől.
-
Sanchez638
addikt
Sose értettem a videokártyák világát. Mintha direkt rossz hűtéseket csináltak volna. Egyedűl talán a 7900GTX/GTO-nak volt tökéletes hűtése.
Felső kártya egy Asus X1650XT
Alsó kártya egy Asus X1650ProBiztos vagyok benne, hogy az alsó kártya hűtése hülyére veri hűtőteljesítményével a felsőt. Lehet a CF miatt választották, hogy a korabeli lapokba elférjenek, de még így is majd fél slot-tal magasabb a hűtése az xt-nek.. kb. 4 hét van a gyártásuk között.
Nem mindig tudok logikát keresni az Asus megoldásaiba, de mindig van valami.
Második gen 3 slotos DCUII hűtést is 4db csavar tartja a legtöbb kártyán. Nálam úgy kellet alátámasztani, mert a súly húzta és nem érintkezett megfelelően. -
Sanchez638
addikt
Jó dolog is a minizés... Én most azon vagyok, hogy a Zotac 775 lapot egy Chieftec BT-02B egy értelmes videokártyával össze hozzam. Integrált 9300-as iGP nagyon korrekt, de pl NFS UG1-2-öt már nem viszi úgy ahogyan kéne..
Én már nagy gépekbe nem is gondolkozok, csak itx-be. Ha valaki nagyobb videokártyát használna, akkor érdemes benevezni a Thermaltake CoreV1-re.. Mivel annyira korrekt és jól kezelhető házakról beszélünk..
-
Sanchez638
addikt
válasz
Sanchez638 #2037 üzenetére
Szerk: Nem sokan rakják el a s2011 készletet a hűtésen.
-
Sanchez638
addikt
válasz
DarthSun #2036 üzenetére
Több s2011 x79 rendszer volt már itt. Most talán az ár emelkedések miatt érheti meg.. De sokat eszik, csak olyan hűtés ami rávaló. És nem sokan rakják el a s2011 hűtéseket. Mondjuk az Asus ad itt egy olyan hátlapot a procihoz, amivel az 1366 hűtések rámennek. De ebből is nagyon válogatni kell.
Modernebb rendszerrel szerintem jobban jár a user.
-
-
Sanchez638
addikt
-
Sanchez638
addikt
FB Marketen van egy szerintem am2 DFI lap. Gyorsan csapjatok le rá..
-
Sanchez638
addikt
válasz
Sanchez638 #1838 üzenetére
-
Sanchez638
addikt
Szereztem egy ilyet, elv nem működik. De egy komplett vizes gépbe volt egy X58 társaságában..
Evga gtx 580 hydro copper 2
-
Sanchez638
addikt
válasz
Sanchez638 #1655 üzenetére
Most nézem, valszeg a csavarok buherálása miatt maradhatott életben...
Akinek lenne rossz hűtése/csavarok, szívesen fogadom.
-
Sanchez638
addikt
Ez azért nem egyszerű..
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képregény topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest