Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiley
addikt
válasz
RexMaximus #819 üzenetére
Aha, elegge hianyzik a mostani kinalatbol... meg azert ennek meg megvolt a feeling-je nem ugy mint ezeknek a mostani inteles vackoknak. Van hova meg boviteni, 16GB ram a plafon, es megeszi az ECC-t, kene bele a bt+wifi kartya is, de adaptert talalni hozza kb lehetetlen.
-
flymi
addikt
válasz
RexMaximus #819 üzenetére
Nekem G4-em megvolt még pár hete ami csak kipróbálva volt, mert kíváncsi voltam milyen az OS, de nem voltam rá fogékony, ezért inkább túladtam rajta. Egyébként küllemre nekem bejön a G3, G4 és a G5 is. Ha találnék egy üres kuckót egy kis átalakítással megoldható "normális gép" belepakolása is.
-
flymi
addikt
válasz
RexMaximus #798 üzenetére
Igen, bevásár'tam. Sparkle 88 gt is jött, igaz az nem gyűjteményes darab.
Meg a két Scythe hűtő is kimaradt, azokról még nem készítettem képeket. Egy Scythe Katana 3 és egy vadiúj sosem használt Scythe Samurai Z rev.B hűtő dobozosan, full tartozékokkal.
Ja meg egy Radeon 7200 AiW."nehéz leállni ezzel" -> ki akar?
-
flymi
addikt
válasz
RexMaximus #775 üzenetére
A 775-ös p5ne-sli tesztlapot felszereltem hűtőbordákkal, a déli hídra elég volt egy vékonyka passzív borda, az északi híd kapott egy kis ventit, a cpu melletti fetekre kétoldalú hővezető ragasztóval applikáltam fel a méretre vágott alu bizgentyűket. A 478-as tesztlap is fel lesz szerelve a jövő héten ilyenekkel, szeretném ha minél tovább szolgálna. A többi megtartós lapra is kéne szerelni majd a későbbiekben. Igaz így nem lesz autentikus, de jobban szeretem a működő hardvereket, igaz nem kínzom valami sokat őket.
Most egy új, de sajnos eredeti dobozát nélkülöző cpu hűtőt néztem ki magamnak, egyelőre csak fontolgatom a bezerzését, de nem mindennapi darab, elég ritka. Az ára a lékektani határ közelében van, a teljesítménye cserébe nem eget rengető.
Mióta először láttam a Gigabyte gtx 680 soc 5 kis ventis csodáját, azóta akartam egyet. Kicsit többet fizettem érte, mint szerettem volna, de már úton van, a jövő héten érkezik. Fontolgatom, h meghirdetem itt aprón cserére/beszámításra, egy gtx 690-et szeretnék vagy egy 780-at. Azt nem tudom megéri-e a mostani hw árak mellett lecserélni a két gigás 770-et, ráadásul nem is lenne akkora előre lépés, de a memória kezd kevés lenni a gpu-n. -
waithEard
őstag
válasz
RexMaximus #712 üzenetére
Én pont fordítva szoktam volt: télen retróztam, tuningolgattam. De mivel építőiparban dolgozok, az elmúlt pár évben a téli leállás már nem létezik. 2017-ben egyetlen gépet nem raktam össze....
Ahogy elnézem, idén sem nagyon fogok. -
waithEard
őstag
válasz
RexMaximus #704 üzenetére
Lehet hogy érdemes lenne... én jelentkeznék.
-
válasz
RexMaximus #704 üzenetére
Pszihoterápia, körbeülünk egy pszihológust, elbeszélgetés, megpróbálna leszoktatni - ami ugye úgysem sikerülne
-
Laraxior
titán
válasz
RexMaximus #700 üzenetére
Hát, mondanom sem kell, hogy annyiba került, mint a mostani 1366-os konfigom.
Remélem minden klappolni fog vele, jövő héten megjön.
Lesz egy E8600, vagy egy Q9650 bele.
Szerintem megtartom a G.Skill DDR3 ramokat is, eladom anélkül az 1366-os Gigabyte alaplapot. -
törölt tag
válasz
RexMaximus #681 üzenetére
2002-3 körülire tippelnék, de alig található róla valami, a Creative egy jó nagy szemét cég volt mindig is, driverből is kevés van hozzá, korabeli OS-ekhez meg egyáltalán nincs az oldalukon.
-
flymi
addikt
válasz
RexMaximus #607 üzenetére
Csak az a fránya ventikábel...
Sikerült rendesen rögzíteni? (belógott a venti útjába)
Ma voltam begyűjtő körúton. Majd ha lesz időm megmutatom mit sikerült bezsákolni, aztán vége az idénynek. Kiürült a malacpersely...
-
válasz
RexMaximus #607 üzenetére
Jó kártya, van is belőle 1 példány, de DVI nélküli [link] , kicsit gyorsabb is az Abit Ti4200- nál.
-
flymi
addikt
válasz
RexMaximus #492 üzenetére
Ott a tudat, hogy van. Nekem egy egész falnyi üveges beépített szekrény kéne, ha minden valamire való érdekesebb darabot ki kéne raknom, pedig aztán nem is vagyok hardcore gyűjtő.
A héten cserebere útján hozzájutottam egy említésre méltó kártyához, egy ATI Fury Maxx-hoz. Talán csak én szeretném ezeket a dupla gpu-s vadállatokat nagyobbnak látni, mint amekkorák, de mindig meglepődöm milyen "picik". Más cuccok is jöttek, majd szeptember közepén teszt és leírás... Addig be vagyok táblázva.
-
válasz
RexMaximus #481 üzenetére
Enermax Revolution87+ 1000W
-
válasz
RexMaximus #468 üzenetére
+1
-ha elsőre minden tökéletes lenne, nem lenne izgalmas, valamint ha mégis összejön, nagyobb a sikerélmény
-
válasz
RexMaximus #452 üzenetére
AliveDual-ESATA2 az AMD-s, 4CoreDual-SATA2 az Inteles.
-
flymi
addikt
válasz
RexMaximus #452 üzenetére
Németesen: Ássshrrokk!
Mint valami parancsszó, hogy a delikvens gerincét azonnal törjék háromba, mert már annyit görnyedt a mobo felett.
Ja, én csak ne szóljak semmit az Ex4 deszkámmal... -
waithEard
őstag
válasz
RexMaximus #439 üzenetére
Nekem az saját P5E3 lapom felkutatása és megvásárlása volt hasonló téma. Már csak megtalálni is igen nehéz volt.
Amúgy szerintem keresni a legjobb, de csak ha van türelmed. Pl Athlon XP 3200+ kb 3 év mire találtam, de 754-es 3700-es még több idő volt.
Persze ilyenkor mással is foglalkozok, aztán egyszer csak "jön". -
waithEard
őstag
válasz
RexMaximus #437 üzenetére
Az a része nem vonz, hogy megszerezd azokat a cuccokat amikről akkoriban csak álmodozhattál?
Pl IC7 Max3, ha már a példádnál járunk. -
flymi
addikt
válasz
RexMaximus #435 üzenetére
Ma sem túl gyakori darab az 1,4-es, ahogy elnéztem a piacot. Aszondják a régebb óta itt élők, h évekkel ezelőtt még gombokért lehetett venni a csúcs tuákat is, most már nem.
3,4-es prescottért is kínáig kellett menni.512 ramot gondolom 256 és 2x128-ban érdemes beletenni a 3 slotba. Igazából procihűtés ügyileg tökmindegy mennyi az annyi, de azért az 1,4 tua mellett elég gagyi lenne mondjuk 3x64.
-
flymi
addikt
válasz
RexMaximus #433 üzenetére
Úgy dobozos, hogy csak a doboz és a mobo, semmi más nincs hozzá.
Van belőle két oem is, sajnos azoknak ezer meg egy bajuk van, hibásak.
Tusl2c-t ígértél?
Az 1400-es tua a legkomolyabb cpu amit megkajol ugye?
Már csak ramot vadászok bele, mert én hülye amit a döglött laphoz kaptam eladtam, gondolván úgysem találok működőt. -
flymi
addikt
válasz
RexMaximus #431 üzenetére
AGP lapból ezek vannak most:
AsRock P4i65G (dobozos)
Gigabyte P4 Titan GA-8IPE1000-G (dobozos) -> ez lesz a tesztlap egy 3,4 prescottal.
Abit IS7-E
Asus TUSL2-C (dobozos) -> végre találtam egy működő példányt. 1,2-es és 1,4 tua van hozzá.Pci-e:
Asus P5N-E SLI -> q6600-al.
ASRock Z-97 Ex4 -> napi használatban i5-4690k társaságában.Ennyi elég is. Mondom, messze vagyok attól, h raktárt kelljen bérelni.
Iza lapom nincs, ettől régebbi generációk nem foglalkoztatnak. Az nekem már inkább szenvedés lenne, mint öröm.
-
flymi
addikt
válasz
RexMaximus #423 üzenetére
A vga-k egy helyről vannak, a hűtők viszont mind máshonnan jöttek, csak összevárták őket és úgy küldték el nekem.
Hogy hol tart a gyűjti? Hát az igazán komoly gyűjtőkhöz képest az enyém hangyapiszok.Mind minőségileg, mind mennyiségileg. Minden hardvert összeszámolva sincs 150 darab. Ebből 79 darab a cpu hűtő.
Laraxior: Mindkét ultrát bevizsgáltatom (xfx), ha lehet akkor megjavíttatom. Az egyiknek a műanyag burkolata sérült, a másik még ép. Gondolom komplett hűtési rendszert kérdezed, nem csak a blower ventit vagy a fekete műanyag burkolatot. Az egyik venti teker, a másik kérdéses. A hűtőbordák szerencsére épek maradtak. 75%-ban szerintem sajnos mindkét nyák kuka.
-
Laraxior
titán
válasz
RexMaximus #416 üzenetére
A Xeon verzióhoz biztosan. De az ugye LGA771. Egy kis okosítással belemegy a 775be is.
Például..
Mondjuk szerintem itt nincsen tuning lehetőség, alapórajeleken meg elég gyengék, hiába a sok szál, illetve itt max 8, ami nem is olyan sok.Itt a SkullTrail, de ki tudja, hogy ez mit kapott... Én nem venném meg
-
Sanchez638
addikt
válasz
RexMaximus #416 üzenetére
Jessz, Asszem az Intel SkullTrail?
-
Laraxior
titán
válasz
RexMaximus #414 üzenetére
Q9550,Q9650.
Ezekkel vígan 4GHz fölé tudsz menni. -
válasz
RexMaximus #406 üzenetére
Gyógyíthatatlan betegség
-
Sanchez638
addikt
válasz
RexMaximus #374 üzenetére
Ha minden le van hűtve egy komolyabb rendszerrel akkor biztosan jó. Főleg úgye sli/cf-nél hatásos.
-
Sanchez638
addikt
válasz
RexMaximus #364 üzenetére
kompakt hűtés attól még jó lehet.
-
válasz
RexMaximus #344 üzenetére
Én is azon gondolkodom hogy hogyan tudom megoldani az NB és a VRM hűtését, a Mugen kitakarítja a házventin keresztül az összes procihőt, de a lap felszínén is kell valami légáram, tuti hogy megoldom valahogy. A DDR2- es AMD konfigjaim olyan házakban vannak ahol van 12/9cm- es oldalventi, az egyiken kettő is. Az üresen levő CoolerMaster ház, melybe ez a már DDR3- as konfig kerül, oldalventi nélküli. Vagy lehet veszek hozzá másik házat is
-
Potzee
addikt
válasz
RexMaximus #168 üzenetére
Nincs semmi konkrét...neha bekapcsolom, hogy emlekezzek, milyen a win 98SE 😊 ill. játszom egy kicsit, Caesar3, Commanos, stb.
-
Sanchez638
addikt
válasz
RexMaximus #151 üzenetére
Annyit beszéltünk róla, hogy osztodott egy itt
.
-
Sanchez638
addikt
válasz
RexMaximus #151 üzenetére
Nekem az ss7 mellet ez az első számú kedvenc. Régebbi játékokat amikhez dx8 kell és win7en biztos nem indul el, azokat itt nyomom. Tusi,Penti 1,4 Ti500, Régi Enermax táp, meg egy 20Gb Hitachi GPX asszem, hang meg TT Santa Cruz
-
waithEard
őstag
válasz
RexMaximus #47 üzenetére
9800 pro volt az első komolyabb kártyánk. Akkoriban öcsémmel közösen tudtunk egy gépet fenntartani, építgetni. Egy MX 440-et váltott, és emlékszem, hogy majdnem elájultunk, amikor Master Chief páncélja csillogni kezdett.
Mikor megláttam, fel voltam háborodva a venti miatt...
-
Sanchez638
addikt
válasz
RexMaximus #47 üzenetére
9600-as is meddig elég volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Csepel Traction 100 férfi fekete kerékpár, 28 colos kerékkel
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest