- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #2276 üzenetére
Finálé. Az X99 gép házba költözése. Gyűjteményi, hobbi, game, vagy akár munkagép is - a 8C/16T Xeonnal mindenre is alkalmas. Kiváltja az erősebb 775 verziót és a 1366- ot is. ezeket már nem kell megépítenem, amúgyis sok gép tornyosul itthon.
GPU power kábelek már nem fértek a managementbe, pedig hely van, de az átvezető nyílások fullra megteltek, pedig hatalmasak. SATA kábelek meg feszültek, inkább nem fűztem át, kivéve az optikáét, avval nem volt ilyen gond. Az USB3 dugó pedig takarja 2db 2.5"- os drive csavarhelyeit. Nemgond, 1 SSD odafért. 1 HDD a kosárban, 1 pedig az alaplemezen. Így pont elég lett a hely, ennyit setupoltam amúgyis a konfighoz.
Hűtés, szellőzés nagyon jó, 2 front venti telibefújja a lényeget, hátul meg 1 kifelé tol. Procin pedig szokásom szerint dualventi. Hűvös minden, de nyáron is ok lesz, ebben a formában sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest