- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Beni2360 #1504 üzenetére
Ha látnád, hogy mijen állapotban veszik vissza az EMagnal tátva maradna a szád.
Alzánál vettem bontott, használat apró jelei látszódnak jelzésű használt gamer széket, aztán amikor megjött azon már nem is csodálkoztam, hogy hiányoznak alkatrészei, de azon már igen, hogy a széken lévő torinoi leplet idéző foltok alapján abban a székben konkrétan valaki vagy meghalt vagy teljesen szétolvadt egy műszaknyi szénbányászat után..
Majdnem behánytam, undorító volt, és ezek után meg ők alig akarták visszavenni a szarjukat. -
Beni2360
félisten
válasz
Beni2360 #1505 üzenetére
Na találtam egy német oldalt véleményekkel, tudom ez nem segít a gondjaidon.
-
-
válasz
Beni2360 #1450 üzenetére
Szerintem a főzőcskés szuper erre. Madoc és Cha-b hozzászólásaira keress.
Nézegetni kell, sok dologtól függ, ki kell tapasztalni melyik tészta jó a sütéshez abban a sütőben. Mindenesetre túlbonyolítani nem kell egyelőre, az majd később jön. Ha kézzel össze péppé nyomott hámozott konzerv paradicsommal és friss bazsalikommal indul az alap egy egyszerű friss 00-ás tésztán, már úgy is lehagyta az összes mélyfagyasztott verziót és nem veszel többet olyat.
-
válasz
Beni2360 #1448 üzenetére
A rácsot a legfelső alá 1-el.
Max. hőfokra fűtsd alsó-felső fokozaton 20 percig, majd a pizza betétele előtt 5 perccel kapcsolj légkeveréses grillfokozatra. Csak rövid ideig nyisd az ajtót.
Ebből következik, hogy próbálkozhatsz, de azért jó lenne tudni mit bír a serpenyő. Másrészt kicsi lesz a pizza benne.
Párezer forintért lehet kapni célszerszámot. Ebben pl. nem fog letapadni és begyakorlásnak kiváló cucc: [link]
ps: egyébként ez hardcore topic…
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest