- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
A cozze 13 sem kicsi ám!És a teste ugyanaz mindnek csak a tüzelés más. Amugy a gázostól sem kell félni, annyi mintha a tűzhelyeden 3-4lyuk égne egyszerre. Én igaz kertes házban élek de télen a főzőlap tetejére teszem a cozze 13-at,pont ráfér. Teszteket viszont nemnagyon olvasni az elektromos változatról még. A sima sütőhöz képest bármit választassz óriási ugrás lesz. Viszont majd forgatnod kell, hacsak nem forgatósat veszel vagy az effeovent választod. (azok állítólag egyenletesen sütnek) A gázos cozze tud 480 fokot tutira a kövön mérve,jobban nem fűtöttem föl. 500 fokon semmit nem fogsz sütni, soha
. Amikor a kő közepe, (infra hőmérővel mérve) 450 fokos akkor szoktam elkezdeni sütni. Ez gázosnál olyan 20p felfűtési idő. 90mp egy pizza, míg nyujtom feltétezem a következőt addig melegszik ujra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest