- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
válasz
Woodslave #3264 üzenetére
Semmiképp sem hangsúlyoznám a kizárólagosságát, hogy a saját testsúlyos és CSAKIS a saját testsúlyos a NETOVÁBB és minden más túró.
Ami biztos, hogy érdemes megfontolni azt, hogy egy saját magunk számára kialakított élethelyzetben kiegészítsük-e vele edzésrendszerünket. Nekem napi rutinná vált és nagyon szeretem.(a kettlebell, krav maga és muay thai mellett)
További véleményem ugyanerről: (3261 HSZ)
[link] -
Rav3n02
senior tag
-
Fred23
nagyúr
válasz
Woodslave #2912 üzenetére
Most nézem, hogy szerintem félreértettél. Azt akartam mondani az Általad idézettel, hogy még nem tartok ott, hogy egyáltalán értelme legyen a komolyabb technikai felkészülésnek. Azt akkor kezdeném el, ha már a testem többre lenne képes. Tehát hogy előbb akarok egy kemény, izmos testet, és ha az legalább már nagyjából megvan, utána jöhet a technikai felkészülés!
Szerk.: mivel véleményem szerint kissé nevetséges, mikor lemennek a terembe a 40 kilós nők, meg a 60 kilós pasik, és csinálják a több órás edzéseket -így sosem fognak jelentős mennyiségű izmot felszedni, ami viszont szerintem ( csakis szerintem ) KELL a jó teljesítményhez.
-
gege71.hu
addikt
válasz
Woodslave #2623 üzenetére
ja értem
Persze vannak ezeknek a harcosoknak ilyen show elemes allűrjei. Majdnem mindnek. Része a szórakoztatásnak. Mint ahogy anno a gladiátorküzdelmeknek ez volt az egyik fő értelme. A "nép" ellátása vizuális "élvezetekkel".Ettől függetlenül én simán a "cigano"-ra fogadnék egy Klicskó elleni meccsen ha létezne egy ilyen kiosztás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest