- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
iszonyat drága. 20k-t elköltesz, és akkor még csak van egy csupasz hangszóród ami önmagában semmire nem jó. kell még egy megfelelő doboz, amin rengeteg múlik. A másik, hogy mint már valaki mondta ezeknek a sokszáz wattos hanszóróknak merevebb a felfüggesztése, és elég bivaj erősítő kell a meghajtásukhoz (2-300 watt minimum) ami szintén drága.
-
Den
veterán
hm, most ha arról beszélünk hogy van e jobb, hát van. meg rosszabb is. pl az általad említett monacor volt öcsém kocsijában. Nem sokáig mert igen vérszegényen szólt.
Viszont ha arról beszélünk hogy olcsón, max 20k-ból ütős hangfalat építeni akkor igen csak érdemes számításba venni. Kb 35-40ezerig veri a bolti cuccokat, a fölött nem érdemes barkácsonli, meg kell veni boltban, jobb lesz mint amit otthon építesz. -
Den
veterán
a doboz mérete a konkrét hangszóró típusától függ, tehát nincs univerzális doboz minden 30 centishez. Én azt építettem meg aminek a terve a somogyi oldalán van, de ezzel a hangszóróval nem volt tökéletes, de egy kis csillapítóanyag segített, most hozza amit vártam. Szvsz jó lenne megkérni egy hozzáértőt hogy a konkrét hangszóróhoz tervezzen egy dobozt. Amikor tavaly nyáron építettem itt a fórumon emvyvel diskuráltunk róla egy topicban.. Ő mondta mi lesz a doboz hibája ami be is jött, és mondott egy konkrét alternatívát ami tökéletes lenne, csak akkor már le voltak vágva a lapok. megpróbálom megkeresni.
-
Den
veterán
Hm? miért felejtse el? indoklás, személyes tapasztalat... ? 10k-ért 30 centis, alumembrános hangszóró elég jó sztem, ami sztem nem tökéletes az a hozzá ajánlott doboz, de még az is jó egy kis hangolás után. De ha egy hozzáértő tervez dobozt, akkor nagyon ütős cuccot össze lehet rakni, ami lenyomja a bolti 16 20-centis hangszórókkal szerelt sub-okat
-
Den
veterán
Először is, fölösleges 2 mélynyomót építeni, 1 elég. A sub basszus tartományban nem érzékeli az ember a hangforrás irányát tehát szükségtelen kettőt építeni.
Én építettem egyet a somogyi audió terve alapján az ő hangszórójukkal, és erősítőjükkel. Hát az eredmény nem tökéletes, de sztem jobb az átlag multimédia cuccok mélynyomóinál, és kis finomítással még ütősebb lenne.
www.somogyiaudio.com-on találod a terveket, wwwsomogyi.hu-n meg az árakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SörcsaPH!
- Oakley topic
- Robogó, kismotor
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest