- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!!!
Látom még nagyon nagy a téma Hamachi terén meg játékok játszhatóságával kapcs.
Az én véleményem az, hogy aki megcsinálta a Hamachit az egy korrekt jó ember volt mert tényleg lehetővé tette azt, hogy lanhálóhoz képest tudjunk játszani haverokkal neten át....de tapasztalatok alapján annyira der annyira kevés azon játélok száma amivel rendesen megy a hamachi.
Én kb 20 játékot néztem meg már haverokkal, hogy tudunk e vele játszani de ebből a 20ból ha talán 5 volt olyan ami rendesen ment is.
Egyszerűen nem értem miért ennyire hülye ez a program... volt olyan pl az egyik tökéletesen működő game a Toca 3 volt...simán mentünk vele 4en-5en erre kis idő után mikor újra akartunk játszani vele és korábban lelett szedve a gépről viszsaraktuk haamchi minden be...és kész..semmi..nem látjuk a szervert....
Tehát ez a hamachi vhogy annyira értelmetlenül elsz**ja a dolgokat ami korábban jó volt, hogy az csak na.
Nem ártana vmi vagy másik program helyette vagy vmi patch hozzá mert ahogy látom itt mindenkinek az agyára megy már, hogy mindent jól csinál de akkor sem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Linux kezdőknek
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest