Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!!!
Látom még nagyon nagy a téma Hamachi terén meg játékok játszhatóságával kapcs.
Az én véleményem az, hogy aki megcsinálta a Hamachit az egy korrekt jó ember volt mert tényleg lehetővé tette azt, hogy lanhálóhoz képest tudjunk játszani haverokkal neten át....de tapasztalatok alapján annyira der annyira kevés azon játélok száma amivel rendesen megy a hamachi.
Én kb 20 játékot néztem meg már haverokkal, hogy tudunk e vele játszani de ebből a 20ból ha talán 5 volt olyan ami rendesen ment is.
Egyszerűen nem értem miért ennyire hülye ez a program... volt olyan pl az egyik tökéletesen működő game a Toca 3 volt...simán mentünk vele 4en-5en erre kis idő után mikor újra akartunk játszani vele és korábban lelett szedve a gépről viszsaraktuk haamchi minden be...és kész..semmi..nem látjuk a szervert....
Tehát ez a hamachi vhogy annyira értelmetlenül elsz**ja a dolgokat ami korábban jó volt, hogy az csak na.
Nem ártana vmi vagy másik program helyette vagy vmi patch hozzá mert ahogy látom itt mindenkinek az agyára megy már, hogy mindent jól csinál de akkor sem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Anime filmek és sorozatok
- Bittorrent topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest