- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Haladó szintű hálózati témák topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecze
aktív tag
válasz Atlantisz48 #4499 üzenetére
Esetleg nézd meg a RIP adatbázist minden routeren, hogy benne van e minden
show ip rip databaseMeg vizsgáld meg, hogy mindenütt, ugyanazt a RIP protokollt alkalmaztad-e, mert van egyes meg kettes is, aztán nem teljesen kompatibilisek egymással
[ Szerkesztve ]
-
pecze
aktív tag
válasz Atlantisz48 #4491 üzenetére
Van ilyen csomagküldés (boríték az ikonja) a Packet Tracerben, nézd meg hol akad el és ott a hiba, így ránézésre működnie kéne
-
pecze
aktív tag
Kösz mindkettőtöknek, én is így tanultam amúgy, hogy falira nem rakunk RJ45-öt, de más az elmélet, meg más a gyakorlat, egyelőre marad a csatlakozó, de legközelebbi vásárláskor egy fali aljzatot is beszerzek, ha szétmenne, akkor arra váltok.
És arra is emlékszem, milyen nehéz szerelni egyes kábeleket, akkor az a lengő volt, nincs túl sok gyakorlatom benne, kb. 2 éve volt szükségem utoljára arra, hogy kábelt készítsek.
[ Szerkesztve ]
-
pecze
aktív tag
Elég alap kérdés, de csak rémlik valami, van UTP-ből fali meg patch kábel, a falira rakható RJ45, vagy az csak fali aljzatba pakolható?
-
pecze
aktív tag
Vodafone mobilnetem van, aztán minden böngészőben (vagyis nem a böngésző beállításaiban kéne kutatni), ha egy kép fölé viszem az egeret azt irogatja nekem, hogy Shift+R-el javíthatom a kép minőségét, ahelyett, hogy a kép alt tulajdonságába írt szöveget jelenítené meg. Hol tudnám ezt kikapcsolni, mert nagyon zavaró
-
pecze
aktív tag
válasz haromegesz14 #2897 üzenetére
Tök felesleges szenvedned vele, A, B és C osztályú címet lehet csak kiosztani hálózatba
-
pecze
aktív tag
Ha már szóba került itt az APIPA, APIPA-n belül lehet címütközés?
Elméletileg kb. nodeszám a 65536-hoz az esély rá, de lehet be van építve a szabványba valami ütközésérzekelés -
pecze
aktív tag
válasz f_sanyee #2797 üzenetére
Kösz, ez nagyon érthető volt, de azért lefordítom magamnak: ha jól értelmezem meghatározhatom vele, hogy melyik kártyáról induljon el egy hálózati kérés, úgymond priorizálhatom parancskiadáskor az egyik adaptert. Ugye egy alhálózatban ( fe80:: ) van az összes, bármelyik eléri bármelyiket helyi hálón.
[ Szerkesztve ]
-
pecze
aktív tag
válasz MacCaine #2780 üzenetére
Most tanulmányozom az IPv6-os címzést, az angolom messze van a tökéletesen használhatótól, így hiába keresgéltem Googlén, nem találtam kérdésemre számomra értelmezhető választ
Mi az a ZoneID a Link-local címeknél, miért annyi az értéke, amennyi, változik e ezen érték valaha is, vagy állandó?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest