- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Haladó szintű hálózati témák topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Én 5.3.0.35-tel wpa2-zök (jó, az még g-s )
Az újabb driverek csak az újabb eszözöket, funkciókat és a hibajavításokat hoznak.
A AR5B93-hoz már a 7.6.1.244-t is ajánlja az atheros.cz.Ha az egyetemi wifivel az atherosok nem boldogulnak, akkor ez hiába lehet driver gond, nem csodálkoznék ha a frissítés nem hozna megoldást.
Esetleg, ha volna valaki atherossal, és kivételesen együttműködne a hálózattal, onnan kellene az összes paramétert kilesni.Talán ide tartozhat még olyasmi is, hogy korábban olvastam az atherosról, hogy hardverből(mikrokód) intéz sok olyan dolgot, amit a többieknél a driver, abban is lehet bibi, pl. a wpa hitelesítés válaszideje meghaladja az adott rendszer kapacitását.
Otthon én is rt8186-os(edimax) routerrel nyomtam először, azzal adódott wpa gondom (ar5007eg) az újabb, gyorsabb driverekkel, végül kb. a legöregebbnél kötöttem ki
És volt "megoldhatatlan" is, amire a megoldást a routerkonfigurációban találtam, de nem a wifi paraméterek között, egyértelmű volt a router ludassága.
Eközben persze zydasos stickkel vigan wpa-zott.Lehet, hogy cellpetinek a legegyszerűbb megoldása is atherosmentes usb-stick volna.
N-re TP-Link TL-WN727N, az valmi ralink lehet.Megérne még egy próbát a liveCD-s linux is, a felesleges driver körök kizárására
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy watch ultra, makulátlan állapot,35 hó gyári garancia,Csere Huawei Ultimate
- GAINWARD NVIDIA GEFORCE 9500 GT 512MB
- Black & Decker BCRMW121-QW .............BONTATLAN robot fűnyírő
- Alaplap hibás iPhone X-et keresek!
- Kärcher LTR 18-30 Battery 18V (akku nélkül) (damilos fűkasza) .......BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest