Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Claude Leon

senior tag

válasz club1 #2333 üzenetére

Én 5.3.0.35-tel wpa2-zök (jó, az még g-s :) )
    Az újabb driverek csak az újabb eszözöket, funkciókat és a hibajavításokat hoznak.
    A AR5B93-hoz már a 7.6.1.244-t is ajánlja az atheros.cz.

Ha az egyetemi wifivel az atherosok nem boldogulnak, akkor ez hiába lehet driver gond, nem csodálkoznék ha a frissítés nem hozna megoldást.
    Esetleg, ha volna valaki atherossal, és kivételesen együttműködne a hálózattal, onnan kellene az összes paramétert kilesni.

Talán ide tartozhat még olyasmi is, hogy korábban olvastam az atherosról, hogy hardverből(mikrokód) intéz sok olyan dolgot, amit a többieknél a driver, abban is lehet bibi, pl. a wpa hitelesítés válaszideje meghaladja az adott rendszer kapacitását.

Otthon én is rt8186-os(edimax) routerrel nyomtam először, azzal adódott wpa gondom (ar5007eg) az újabb, gyorsabb driverekkel, végül kb. a legöregebbnél kötöttem ki :)
    És volt "megoldhatatlan" is, amire a megoldást a routerkonfigurációban találtam, de nem a wifi paraméterek között, egyértelmű volt a router ludassága.
    Eközben persze zydasos stickkel vigan wpa-zott.

Lehet, hogy cellpetinek a legegyszerűbb megoldása is atherosmentes usb-stick volna.
    N-re TP-Link TL-WN727N, az valmi ralink lehet.

Megérne még egy próbát a liveCD-s linux is, a felesleges driver körök kizárására

• cellpeti

nagyúr

válasz club1 #2333 üzenetére

biztos, hogy támogatja a WPA2 titkosítást, mivel itthon is van Wifi és WPA2 Personal-val van levédve. Próbáltam frissíteni, de nem talált.

Tigris, tigris, csóvafény...

Új hozzászólás Aktív témák