-
LOGOUT.hu
Haladó szintű hálózati témák topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
Sziasztok!
Van itt tapasztaltabb hálózatos szakértő?
Segítséget szeretnék kérni, hogyan tudnám kideríteni, hogy kinél van a hiba.
Az a problémám, hogy a profitárhely nevű webtárhely szolgáltatóm webes adminisztrációs felületét és a náluk tárolt weboldalaimat rendszeresen nem tudom elérni a digis netemről, timed out üzenetet adnak.
Ugyan ezeket az oldalakat közben mobil netről el lehet érni. Pontosabban jellemzően el lehet érni telekomos mobil netről. Közben ismerősöm, akinek upc-s nete van, eléri őket, bejönnek a weboldalak. De rendszeresen van olyan, hogy neki nem mennek, nekem pedig mennek. Most például egyikünknek sem.
Próbáltuk vpn-el. Az általában segít, de nem mindig. Próbáltuk inkognitó ablakban és másik böngészőből is, az egyáltalán nem segít.
Beszéltem a tárhely szolgáltatóval, szerintük a net szolgáltató a hibás. Beszéltünk a net szolgáltatókkal, szerintük a tárhelyesek a hibásak.
Nálam a digis modem újraindítása segíteni szokott, olyankor egy ideig megy rendesen. A upc-s modem restartja nem segít.
Nem nyitom megy extrém sokszor a weboldalakat, sok oldalt ezerszer többször töltök le egy nap. Más oldalnál még nem jelentkezett ez a hiba.
Mire gyanakodjak, mi után kutassak, mi lehet a bizonyíték?
Köszi!!!
Csak futni kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Építő/felújító topik
- Politika
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest