Új hozzászólás Aktív témák

• beteg

őstag

Sziasztok!

Van itt tapasztaltabb hálózatos szakértő?

Segítséget szeretnék kérni, hogyan tudnám kideríteni, hogy kinél van a hiba.

Az a problémám, hogy a profitárhely nevű webtárhely szolgáltatóm webes adminisztrációs felületét és a náluk tárolt weboldalaimat rendszeresen nem tudom elérni a digis netemről, timed out üzenetet adnak.

Ugyan ezeket az oldalakat közben mobil netről el lehet érni. Pontosabban jellemzően el lehet érni telekomos mobil netről. Közben ismerősöm, akinek upc-s nete van, eléri őket, bejönnek a weboldalak. De rendszeresen van olyan, hogy neki nem mennek, nekem pedig mennek. Most például egyikünknek sem.

Próbáltuk vpn-el. Az általában segít, de nem mindig. Próbáltuk inkognitó ablakban és másik böngészőből is, az egyáltalán nem segít.

Beszéltem a tárhely szolgáltatóval, szerintük a net szolgáltató a hibás. Beszéltünk a net szolgáltatókkal, szerintük a tárhelyesek a hibásak.

Nálam a digis modem újraindítása segíteni szokott, olyankor egy ideig megy rendesen. A upc-s modem restartja nem segít.

Nem nyitom megy extrém sokszor a weboldalakat, sok oldalt ezerszer többször töltök le egy nap. Más oldalnál még nem jelentkezett ez a hiba.

Mire gyanakodjak, mi után kutassak, mi lehet a bizonyíték?

Köszi!!!

Csak futni kell!

Új hozzászólás Aktív témák