Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sir Riccio

    addikt

    válasz kiskornel #3159 üzenetére

    Én mondjuk szeretem, hogy nagy körülöttük a tér, abban viszont lehet valami, hogy a nagyobb átnézeti kereső miatt másképp komponálok (amikor esküvőn, a 40D-t is használom, gondban is vagyok, a keresője miatt, szűk, furcsa).

    Ami a csillagos égboltot illeti én semmilyen táblát nem láttam, még Lipótfa után félreálltunk, hogy akkor ez itt már biztosan az a rész, de lehet, hogy tévedtünk, most voltunk ott először. Egyébként fényszennyezés szempontjából jók a dombok ha épp nincs pára, sokat felfognak a környező települések fényeiből is.

    Egyébként végül pályáztam az általatok is említett pályázaton, ezt sikerült többek között beadni a csillagosok közül (ez egy olyan verzió ami nem tartalmaz szelektív módosításokat illetve retust):

    Na, nem mintha lenne bármi esélyem is, egyrészt nem is igazán vagyok természetfotós, az a része sajnos csak hobbi és még jó ideig az is marad, talán örökre, ettől függetlenül élvezem és van egy-két olyan fotóm a témában ami talán másokat is érdekelhet, másrészt általában nem szeretnek a pályázatokon. Valami sötét erő a "nem" gombra tereli a zsűritagok ujjait szóval nem várok semmit, ha valami lesz akkor annak persze örülök de szerintem lesz ott aki nálam jobban megérdemli az elismerést/kiállítást. :)

    [ Szerkesztve ]

    Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés