Hirdetés

Aktív témák

• gyulus08

aktív tag

válasz gyulus08 #3 üzenetére

A virslifőzésről annyit,hogy szombaton is azt főztem,de én rájöttem, hogy eztis elbirom rontani :Y
    Reggel siettem,és hát belenyomtam a virslit az edénybe ahogy kell,hát mondom nemsz@rozok felcsavarom a hőfokot..
    Közben én meg nagy siettségembe elis felejtkeztem erről és fél óra mulva mentem vissza ( ;] ), ahogy megláttam majdnem szívbajt kaptam :DDD nagy "méteres" magasságokban bugyogott,oszt' ahogy leoltottam láttam,szegény virslik szétgyüttek kis foszlányokká :O
    Hát nemettemmeg,meg a kutya is elég sokáig szemezett vele mire hozzányult... :U

Tanulság: -Gyulus még eggyel kevesebb ételt tud megcsinálni hibátlanul az eddigi néhány doologból amitmegyedül elbirok készíteni (pirítós,vajas/májas kenyér, tea, melegszendvics/előrekészített bagett)

Előrekészítet bagett: multkor Márk haverommal (akivel majd most megyek el sétálni) lanoztunk,és ilyet vettünk a lidl-be.Tökjó volt mert bruta kemény volt, mint egy féltégla... :U
    Meg ahogy rádobtam a sütőre (igen dobtam) olyat is csattant :DDD .Mondtam neki hogy ennyierővel téglát is süthetnénk.. :DDD

Aktív témák