Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
válasz
Tyler Durden #195498 üzenetére
Ahh ettol felek en is, hogy nem marad semmi
mindig ilyen 65-66kg korul voltam, de a durvan gusztustalan skinnyfat alkat, zero izom, csomo zsir, ruhaban meg vekonynak latszottam a vegtagjaim miatt, de kozepresz, hagyjuk...
Onnan lementem 57.5-re, (nem akartam az amugyis is zsiros testre meg tobbet felszedni) na itt mar igen keves zsir maradt, de kockahasam itt se volt, soha eletemben nem lattam meg, akkor se, olyan alacsony testtomeggel, szoval durvan alulfejlett a hasizmom, azota nyilvan edzek ra.
Innen mentem fel 75-76-ra de mar zavart a zsir nagyon, soknak erzem, innen dietazok most.
De pont ettol felek mint amit irsz, hogy a vegen ugyan arra a testzsirra ha lemegyek mint ami a kezdopont volt, alig lesz kulonbseg.
Azert orulnek ha par kilo izom feljott volna az evek alatt, majd kiderul par honap mulva
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Notebook hibák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- Hálózati / IP kamera
- EA Sports WRC '23
- Politika
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest