- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Angel2014 #170478 üzenetére
Én 2 éve próbáltam ki először masszív hasmenés de nekem kb mindentől . (Már voltam kivizsgáláson nem találtak semmi okot még egy magánt megnézek jövőre)
Egy idő után viszont elkezdett megmaradni és egy 5% nekem is megvolt plusz kicsit bevizesedtem. De akkoriban olyan helyen voltam ahol lehetett válogatni és minden nap marhát ettem ha tudtam. Monot szedtem én is.Szerintem hasznos de ne az első egy két évben próbálja ki az ember szvsz.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
aleister
veterán
válasz Angel2014 #170478 üzenetére
Én az elején a buildernél írtak szerint szedtem. Az testsúly alapján írt elő valamennyit. Tán 3x5g-t toltam. Az első 5-öst reggel éhgyomorra. Na abból fosás lett.
Szóval az első alkalom után már csak 2x5g ment. Edzés előtt, után.Aztán időközben kijött a tanulmány, hogy testsúlytól függetlenül elég az 5g. Szóval most az újrakezdésnél mar csak annyit teszek az edzés utáni turmixba.
Lehet, hogy áttérek az edzés előtti bevitelre. Görögszénával dextróz helyett.Egyébként sima monohidrátot tolok. Épp amelyik márka a legolcsóbb. Most kivételes Biotech van.
A makrókra nem figyelek. Viszont normális kajákat eszek. Mindig itthon főzünk. Semmi gyors vagy trash food. Édességet csak edzés előtt vagy után. A strandra nekem elég ez a forma. Olyan szarul néz ki manapság az átlag magyar, hogy simán jó vagyok ezzel.
80 kg körül mozgok. Farokméretet nem írok, mert kicsi.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- OpenMediaVault
- Videós, mozgóképes topik
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...