- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Apollo17hu #165773 üzenetére
Teljesen mindegy. A maltodextrin olyan gyenge kötésű poliszacharid, hogy már a nyálban található enzimek hatására glükózzá bomlik. Hogy miért ezt teszik mégis sok kiegbe? Mert nem kell cukorként feltüntetni a tápanyag táblázatban, szóval tudnak ferdíteni a ch tartalmat illetően.
-
stratova
veterán
válasz
Apollo17hu #165773 üzenetére
Kibic vagyok én ehhez, csak érdekelt a téma, remélem találtál számodra hasznosat. Mondjuk én biztosan nem költök ilyen cuccokra, de megértem azt ha valaki igen. Részemről, ha éppen bármilyen okból edzem, kb. tonhal (ha épp nem nyúlja le a tökmag, de egye csak ha szereti), banán szinten kimerül, a mit mivel hogyan eszem téma. Meg néha bezabálok savanyúságból zöldségből, olyankor kapcsolok, hogy na ezekből sem ettem eleget.
Persze a pékárúra figyelnem kell, mert teljesen standard reggeli sajnos a honiak nagyobbik részénél (emiatt sem bánom, ha valami húsra, zöldségre rávehető a gyerek, bár néha a háztáji füstöltsonkát csapatja paradicsommal, uborkával a kiflihez kenyérhez hozzá sem nyúl, mondom gyúrós kaját tolsz te gyerek, vacsorára neki tipikus akkor is, ha kint fociztam vele 1-3 órát este).
Amilyen változáson átment pl. Madwe biztosan vannak jó tippjei, lehet sokat le is írt már, de gondolom nem csak ő.Dreadloord: Köszönöm a tippet. Érdekes, vagy a telefonomra nem kell sokat adni, vagy a szobabringára sem, valahogy soknak tünik, nekem ez az 500 kcal 10k-ra. Pedig szoktam úgy gyalogolni, amilyen tempóban páran kocognak. Lehet érdemes elgondolkodnom egy aktivitásmérőn. Persze én nem tolok 1 óra spinninget, ahhoz feltehetően sem állóképességem sem gépem nincs (ezt HIIT módban tolják, pulzust a plafonra aztán rövid pihenő?). 20-30 percnél többet ritkán tekerek 150+ tartományban, de abba is bekerül 1-2x 0,5-1 perc pihenő. Ami hosszabb idejű. Gyaloglásnál mondjuk 3-4 piros lámpával 4-5 km 45 perc.
Állóképesség felmérésre mennyire alkalmas a spinning, vagy van olyan program amire jó egy 8 kg lendkerekű mágneses 8 fokozatú szobabringa? Szerintem azt meghajtani is max 1-3 percre szoktam, jellemzőbb egy olyan tempó amit tartósan tarthatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- iPhone topik
- Itt a harmadik Steel Legend szériás AMD Radeon VGA az ASRocktól
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hyundai, Kia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Monster Hunter Wilds teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest