- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
patex1983 #156695 üzenetére
szoktam zsidó tojást is, az is eláll pár napig, itt egy recept, én kacsazsírral szoktam, az van otthon... (a hagymát imádom, egy kis zsír meg kell minden nap :d)
még egy tipp, mert ezt is szeressük
kacsa rillette , lidl-ben 1000-1200 két darabb melle, ahhoz a végén jóóó sok zsírt teszek, ahogy a recept is mondja. szóval max 1500hufból van egy hétre való krémed ami mehet a szendóba. és te csináltad, tudod mi van benne..még egy, ha nem akar valaki húst enni, vagy állati eredetű cucmákot:
hummusz, ez is napokig eláll a hűtőben, arra kell figyelni, hogy a tetejére önts olivaolajat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Lexus, Toyota topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Drón topik
- World of Tanks - MMO
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest