- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zola007 #155359 üzenetére
Az USA-ban a szegények kb. az itthoni középosztály szintjén élnek. Rájuk is igaz az Afrikás példa, ha ők felemelkednének, a gazdagok nyernének rajta, nem biztos, hogy relatív viszonyok változnának, lehet még rosszabbodnának is.
Csakhogy te nem relatív szegénységről beszéltél, hanem konkrét dolgokról, élet és napi betevő szinten. Ha így nézzük, az USA-ban elhanyagolható a szegénység és nekem senki ne magyarázza meg, hogy ott nem tud egy normális egzisztenciát teremteni magának az, aki hajlandó tenni érte.Hogy mit tettem ma a szegénység felszámolása ellen? Költöttem a pénzem. Pörgettem a gazdaságot. Így lehetőséget teremtettem a szegénységnek, hogy jövedelemhez jussanak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest