- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
Coccolino_O #146983 üzenetére
Itt vagyok drága gyermekem...
Ezt úgy oldom meg ...hogy pl a kart csak egy napra szánom, has kardióval....ma váll volt ..és berektam mellé egy molnár petis kar edzést...ami megvolt 3 perc alatt..
Szóval megálás nélkül lesokkoltam a bicepszet is meg a tricepszet is..úgy hogy kettővel csökkentem.
Bicepsz..állva kétkezessel 10 sorozat.
24-be 1- 22 -be 2 20-ba3 18-ba 4 16-ba 5 14-be 6 12-be 7 10-be 8 8-ba 9 és 6-ba 10
Tricepsz...megálás nélkül letolás köteles tricepszel váltva 10x10 sorozat.
De van is egy cikk errőll... 50-es ismétlések az 50 es karért ez is hasonló..
-
válasz
Amíg egyetemre jártam, addig nagyobb volumennel küldtem meg heti 2x a mellet meg a hátat. Asszem 3 gyakorlat volt az első edzésen, hétfőn-kedden, úgy kb. 15 sorozattal meg 2 gyakorlat pénteken úgy 10 sorozattal.
A mell edzés rémlik vmennyire, ott hétfőn fekvenyomás volt, egykezes fekvenyomás meg talán tolódzkodás. Pénteken meg nyomás döntött padon meg vmi tárogatás szerű. Arra emlékszem, hogy nyomtam sima padon szériában 130 körül, döntötten meg 110 körül.
Meg csütörtökönként bebasztam, de ittam sok vizet meg max 2ig buliztunk és így mentem mindig pénteken edzeni és sosem volt tőle semmi bajom, mindig erős voltam pénteken is.
De az még egyetem volt. Nem volt az sem könnyű, de azért sokat számít, ha van valamennyi szabadsága az embernek, abban hogy hogy ossza be az idejét és nem fixen ül vhol 8 és fél órát.(#146994) Apollyon
Nekem úgy rémlik fel, hogy mostanában is raktál fel, nem? -
aelod
veterán
válasz
És ha van az neked miben lesz jobb? Miben változotat az életeden, edzéseken?
-
válasz
Mert csak az a jó a keményen odabaxol?
-
Zola007
veterán
válasz
Amíg a topik többsége nincs tisztában a volumen, intenzitás, frekvencia, konzisztencia, progresszió, edzésterhelés és szuperkompenzáció fogalmával [ez úgy 70%-ra igaz], addig fölösleges ezen vekengeni.
A topik jó része úgy jár le edzeni, hogy semmilyen egyénre szabott edzéselméleti, anatómiai és élettani koncepciót nem követ, kizárólag a "basszunk oda" elvet, aminek a "Ha nem sántítok 5 napig, szart se ér" a hivatalos mércéje.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest