- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Pajac: Gigászkalmár
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Woodslave #129600 üzenetére
Oké, értem ezt az álláspontot is.
Nem vagyok szélsőséges, szedem a multit mert az általános, objektív kutatások szerint elvileg jobb, mint ha nem szedném. Azért olyan mennyiséget én se viszek be, és nem gondolom azt hogy ezzel mindent megtettem, és hogy ez kell ahhoz hogy 80 évesen is 20-nak nézzek kiJövőre lesz amúgy 10 éve, hogy szedek ilyen bogyókat, és nem volt se szívrohamom, se stroke-om. Legalábbis eddig
Másrészt, odafigyelek a kajára (most nyáron csak nagyjából
) szerintem ezekkel már sokkal többet megtettem magamért mint az emberek – most hasra ütök – 90+ %-a.
Igazából azért jegyeztem meg csak a dolgot, mert a vitamin azért még az átlagember szerint is inkább hasznosnak számít. Már az energiaitalokba is azt tesznek. Mégis betiltanak egy csökött tablettát, persze az nem számít, hogy Magyarország toplistás a globális alkoholisták számában. A bagó olyan jól megy, hogy államosították az eladását, mert annyi pénz van benne. Ezeket lehet venni korlátlanul, de a vitamint, meg a kreatin-hidrokloridot nem, mert az káros...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest