- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
macera2
aktív tag
Aztán linkelek neked cikkeket, ami kurvajól le van vezetve, miért szar a ch edzés után,
Minden irónia nélkül, engem is érdekel a cikk. Remélem nem kell a Gugli fordítót igénybe venni. Ugyanis edzés után összekeverve, 30 gr. fehérjét, egy adagoló kanál szőlőcukrot, meg fél csésze zabpelyhet szoktam fogyasztani. -
Angel2014
addikt
Dobj már fel egy valós képet magadról csak ha ezt megtetted akkor írj nekem.
...és arra adj választ 60 70 80 években ez miért volt sikeres ? Ez a cikk amit küldtél nemrég íródott ti jobban bedöltök kathi bélának aki amikor azt mondja nem kokszol akkor is 10 szem alatt nem adja és az a lényege pont az ilyen naív embereket félrevezesse és járjon mindenki a cutlerba 16 ezerért mert csak ott lehet fejlődni..
A másik sértegethetsz nem zavar az a lényeg az én környezetemben mindenki látja a változást ahonnan indultam..és olyan izmot hoztam ami még egy nagy diéta alatt sem fog össze esni. és biztos vagyok benne láthatatlanban is hogy felvenném veled a kesztyűt ha veled edzenék és az csak neked lenne a szégyen ha egy ilyen nagymama 140 kilósan és 50 évesen lekörözne.
Láttam itt számolt diétát nyár előtt és semmit nem ért vele.... láttam itt számolt növekedést és semmit nem ér ...
Láttam itt mell, láb, csúklya, verziót aminek értelmét nem látom ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest