Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz Peti78 #88674 üzenetére
Felesleges mert hamarabb fogod arnold 6 napi osztott edzéstervét csinálni minthogy arra koncentrálj hogy az alagyakikban erősödj bele. 1 cm-t nem fog nőni a karod a konc. Bicepsz és lórugás gyakiktól. De jó érzés bedurranni az igaz.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz Peti78 #88678 üzenetére
tolódzkodás
húzódzkodás szűken, szélesen, fordított fogással
kitörés, kitörés súllyal
gobblet guggolás kézivel
fekvőtámasz
evezés rúddal
invertált evezés
álló vádli (+súly)
hiperhajlításés a grátisz gyakorlatom csak most csak neked: tárcsapakolás
Egyrészt állóképességet fejlesz, másrészt megtanít rá hogy ne legyél büdös bunkó gyúrós és mindig elpakolj magad után
Kell hozzá egy Smith keret. Igény és egó szerint fogsz egy 15-20-25 kilós tárcsát
felrakod az alsó tartóra, majd leveszed, leguggolsz vele, felállsz, felrakod eggyel feljebb, leveszed, leguggolsz, felállsz, felrakod még feljebb, and so on, amilyen magasan csak tartó van
ezt megcsinálod 20-30xMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ijk
nagyúr
válasz Peti78 #88678 üzenetére
1. nap: csigás lehúzás mellhez, felhúzás, csigás gépen evezés, mellről nyomás, oldalemelés, vádli lábtolón, valamilyen vádligép
2. nap: guggolás, lábtoló, lábhajlító, merevlábas felhúzás.
3. nap: nyomás ferdepadon, tárogatás gépen, tolódzkodás lapsúlyos gépen, hasprésgép, lábemelős hasgyakorlat.
+4. nap: kardió[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
válasz Peti78 #88681 üzenetére
Nem volt lenéző, hidd el, azt érezted volna
Szoknod kell még a topik hangulatát. Egyébként mielőtt negálod, ajánlom kipróbálni a tárcsapakolást. Nem poénból írtam. Következő edzésen 15-ös tárcsával csinálj meg belőle 20 kört. Ez mindössze 60 guggolás és 60 emelés/nyomás
Tolódkzodás és húzódzkodásra is van sok alternatíva, keress rá Scooby videóira youtube-on[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Nightmare
senior tag
válasz Peti78 #88873 üzenetére
Nem. Ugyanolyan vödörben van, csak világoskék, új termékként feltüntetve.
(#88868) Alpachino engem érdekel, cserébe kapsz zabos kakaóporos "sütemény" és pizza receptet.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
aleister
veterán
-
Ribi
nagyúr
válasz Peti78 #89053 üzenetére
Van benne igazság, de eléggé elmegy abba az iráynba, hogy mindneki toljon amit akar.
Aztán a végén tényleg annyi lesz a verseny, hogy ki mer többet beszúrni/beszedni. Már nem is érdekes ki mekkora, csak megnézni, hogy Pisti nyert mert túlélt napi 35 tablettás kúrát.
Plusz aki szed ez azt, az rendszerint nem az egészsége miatt teszi ezt, hanem csak nagy, izmos akar lenni. Mellette sokszor ugyanúgy szart eszik és egészésgügyileg kb. egy szinszten van a mekis disznóval.
És van aki tényleg vigyáz magára és mellette nagydarab is akar lenni. De amíg tényleg ez az elenyésző addig bizony a nagy átlag alapján ítélik meg a gyúróst. És az a kép viszont sokszor nem túl rózsás.
Azt is hozzá kell tenni, ha egy nőnek bazi nagy szilikon tsötsei vannak, akkor te sem képzelsz sok IQt hozzá. Szóval kettősmérce bejátszik. A nagy izom is egyfajta nagy szilikontsöts. -
Zola007
veterán
válasz Peti78 #89282 üzenetére
mint korábban említettem, mi kockahasat akarunk, nem ilyen négyzetrácsosat:
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Peti78 #89457 üzenetére
egyél libát
az kívülről fehér, csak evés előtt meg kell hámozniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Peti78 #89510 üzenetére
Delta vagy New York fitness, más nem nagyon van a belvárosban
Deltában sok a hárdkór gyúrós:a New Yorkban nem mered megfogni a gépeket, mert azt hiszed kiállításon vagy [link]
-
Dani82
senior tag
válasz Peti78 #89517 üzenetére
Chili fitness a vágóhíd úton nagyon kint van?
vagy ha olcsóbb kategória akkor Energym, bár az nem tom működik e még,esetleg Aktív Fitness a malomparkban, vagy miaz. rég voltam ott.
vagy segner, bár az gyanítom a newyork-kal egy árkategóriaén ezekbe jártam
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Peti78 #90427 üzenetére
Nem egy olyan nagy összeg az általam linkelt 350g-os Full force-os BCAA, egy hónapi adag. Próbáld ki, ha beválik és érzed a hatását, akkor nincs miről beszélni
Egyébként 115FT/nap egy 10g-os adag, ha másra nem is, de egy jó ízű üdítőnek biztosan beválik
Annyi biztos, hogy én diétázni tuti nem fogok nélküle többet.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz Peti78 #90606 üzenetére
Sütésre egyébként nem rossz, mert nem szárítja ki a tésztát, mint pl. a tejsavó protein....kiváló proteines palacsinták készíthetőek a power proteinből( én csak is erre használom) egyéb fogyasztásra én sem javaslom.
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest