- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
sziasztok, már hosszab ideje edzek, lassan 1 hete. igaz közben többször kihagytam, de már tudom hogy jó úton járok. szerintetek érdemes lenne beszereznem valami tömegnövelőt? fehérjét nem szeretnék szedni mert úgy hallottam abban sok a protein.
köszi -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Coccolino_O #40109 üzenetére
úgy emlékszem az AT AT az a birodalom visszavágban volt az a teve szerű b@szottnagy lépegető
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #40100 üzenetére
"A(z) .NET Framework 4.5 nem támogatott ezen az operációs rendszeren."
xp sp3am van
-
BÁ Nutrition
addikt
megszűnt a mikroszoft?
nem tudok felmenni egy oldalára sem
[link]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
SchumiBácsi #40032 üzenetére
alapvetően nem olyan olcsók a súlyok ha sok kell de egy 20 kilósért 10 felett nem szabad kiadni
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
SchumiBácsi #40030 üzenetére
22 kiló az komoly 150ért
-
BÁ Nutrition
addikt
[link] kár hogy nincs Márk, szórakoztatni lehetne ilyenekkel
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
ez érdekes lesz -
BÁ Nutrition
addikt
nekünk a keret 60 környékén jött ki, de úgy készült volna hogy piacra megy akkor 160ból se lett volna meg.
mert ugye munkabér + szerszámkopás + adók tömkelege, ja illetve akkor még az áfa is jelentős úgyhogy inkább 200
de rendkívül sok múlik a kivitelezés minőségén, mert összeokádni lehet 2 nap alatt is valamit, meg két hétig is tarthat ha igényes vagy -
BÁ Nutrition
addikt
arról volt szó hogy megépíti magának, csak ötletet adtunk hozzá, ahelyett hogy haszontalan gépet épít csinálhatna vmi normálisat is. bár nem fog mert beleszeretett az arnold gold sportot idéző tákolmányába.
ráadásul egy ilyen keretet megépíteni is egyszerűbb, használni is 10x hatékonyabb. masszív, terhelhető a végtelenségig, meg olcsóbb is, ill ha minden áron extrázni akarja akkor rengeteg felépítményt lehet hozzá csinálni
régebben láttam egy jutyubos videót, ott valami egyetmi csarnok volt telerakva keretek sokaságával, rommáextrázva. asszem harvard, duke is..stb
majd utánnalesek -
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
SchumiBácsi #39857 üzenetére
már rég egyértelmű hogy beleszerettél az elképzelésedbe, szal nem értem miért kérsz tanácsot ahelyett hogy elkezdenél edzeni
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
SchumiBácsi #39854 üzenetére
a kevesebb néha több...
sokkal többet érnél egy tisztességes kerettel meg egy dönthető paddal...
a fekvenyomásnál biztos vagy benne hogy el fogsz férni? könyöködnek nem lesz útban semi? -
BÁ Nutrition
addikt
annyira sokat keresnek hogy kb netto100-110
de mindent ki lehet forgatni
a körzeti megbízott keresi a legtöbbet tiszthelyettesként ahova normál esetben 10-15 év után jutnak el
ezt ha megszorozzuk kettővel akkor valóban kijöhet ilyen netto 2500, de ez pár alkalomgyárba átfordítva egy technikus keres 170-250 nettot(nyilván nagyobb szélsőségek is vannak) és ha megszorzod kettővel mert bement ünnepnap, vagy vasárnap vagy valami egyéb olyan esemény kapcsán amikor nem kellett volna akkor neki is kijön ugyanez az órabér
de ha ezt szorozgatod 168al akkor max feleslegesen dühíted magad hogy a paraszt rendőr miért keres ennyit, ráadásul még tévúton is jársz a valósághoz képest
ugye a 2500-al ilyen netto 400k körül járunk már ami egy kapitánynak se biztos hogy megvan -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
wertigo1984 #39825 üzenetére
én azt hittem te rendőr vagy
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
wertigo1984 #39823 üzenetére
"Multkoraban a coupe valtozataval roki helyre voltam kenytelen beallni, mert elegge szeles es egy hely nem volt eleg."
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
dojcsáklaci #39728 üzenetére
"hatóanyag-mátrixon alapul"
szerintem tuti van benne valami tudományos génaktivátor, és sejtszintű enzim stimulátor mutáns ősrobbanásos bedurrantóval
meg ilyenek -
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
korcsillio #39540 üzenetére
dicker szolgálatban
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Radnix #39429 üzenetére
az is csak itt nem
az a durva hogy sokan fel sem tudják fogni hogy mennyi kokszot bevernek azok akik amatőr szinten komolyabb versenyeredményeket érnek el. a komolyabb alatt mondjuk már egy szuperbadi 5ik hely is értendő. ehhez képest egy sima qra kb egy lepkefinggal van egy szinten. közben meg Misi ugyanúgy el van könyvelve kogszosnak stb. pedig igazából God is naturálnak tekinthető az amatőr versenyzőkhöz képest.
de amikor azt nézzük hogy ki izmos akkor azt a Kathi Bélától számítjuk felfelé
ezért is van az hogy januárban azzal kezdődik minden év hogy na majd idén kigyúrjuk magunkat, de sosem leszünk izmosak, mert nem baxunk magunkba 2-5 millió ft kogszot évenként
sőt még az egész topic se tolt be annyit az elmúlt ~7-8 évben mióta ide írogatok -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kolosanyi #39321 üzenetére
"3 gyakorlat az adott izomcsoportra 3*14 ism. majd 80% súly 3*16 majd 60% 16-14-12 ismétlés"
nyomsz 100ba 3*14et
majd 80ba 3*16
majd 60ba 19-14-12én néha olyat szoktam melledzésen hogy bemelegítés után nyomok 100ba 100-150et és nem csinálok semmi mást
(nyilván nem egy sorozatban, a gyengébbek kedvéért
)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kolosanyi #39152 üzenetére
azért mer nem erős senki ott
ha 140 körüli a maxod akkor már nyomhatsz 40et a 60ba szerintem. persze valamennyire adottság, ill lehet fejlődni mindkét iránybanaz 6-8 éve nekem volt olyan is hogy mondjuk volt egy súly amibe csak 1et tudtam nyomni mondjuk, de 10 kilóval többe is tudtam nyomni egyet
ill hogy amibe 6ot tudtam ahhoz képest 30 kilóval többe is belenyomtam.Janesz mondta hogy Etilin pl 80ba nyomott 8at vagy 10et de 90be már egyet sem tudott. mondjuk ez eléggé a másik véglet már
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kolosanyi #39117 üzenetére
az a baj hogy "gyenge" vagy, ezért nem megy nagyon több. én belenyomok a 60ba szvsz 70-80 körül ha jó formában vagyok, nem edzek erre külön, csak olyan kevés a súly hogy bemelegítésnek is épphogy megteszi.
szerintem a 100ba is 30 környékén tudnék nyomni valahol. a Kati Béláék meg azon versenyeztek anno hogy egy levegővel ki tud többet nyomni 200ba
Mészáros nyert 13 ismétléssel asszemszal próbálj meg erősödni és lehet jobban fog menni. néha nem is árt váltogatni a kettőt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Woodslave #39101 üzenetére
csak a magyar ifbb versenyek naturálok, szúrópróba szerűen ellenőrzés is van. nem tudtad?
ezért van az hogy egy magyar bajnokságban kb van 10 versenyző az összes férfikategóriában együttesen, hozzátéve a fitness vonalat ill a gyerek kategóriákat már van versenyzőjük azért, ja mondjuk most indították ezt a díszbuzi kategóriát is a vv krisztofel szintű embereknek, úgyogy elvannak
nyilván egy Prága, vagy Madridi versenyen vagy arnold classic jurópon szóba sem jöhet semmilyen ellenőrzés
képmutatás volt ezt kiírni.főleg úgy hogy tudok olyan elnökségi tagot a magyar szövetségnél aki annyira tele volt verve kokszal 2 éve hogy besárgult tőle a feje. májfunkciók gondolom rendben voltak
-
BÁ Nutrition
addikt
meghalt Greg Kovacs. most olvastam a sárgán, azt hittem idősebb volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest