Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
rosszul tudod, ott a bejarat ahol cammog a papa a motorok fele. az oltozo eleg lepra, neked kell lakatot vinni a szekrenyhez, a geppark jó, de nem az a csillivilli, meg van egy csomó brutál n*gga
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #99972 üzenetére
persze ettől még lehet olyan Golds ami mozgólépcsős mert van néhány.
eléggé adnak a hangulatra, pl potyogó vakolat, hiányzó csempék, repedezett falak. kb szándékosan nem újítják fel. de legalább jó nagy és sok sok jó gép van. a muscle beach-en lepődtem meg h milyen kicsi. kb mint wood terme[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FIREBLADE78 #100331 üzenetére
képet
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #100521 üzenetére
valami ilyesmi. 129,5rol lejottem 114 kornyekere, innen meg van vagy 8-9kilo hatra, es raadasul a vegen mar erosen ugy kene csinalni hogy 2-3 kilo zsirt "at kell alakitani" izomma kozben
es ez egy eves program.. persze gyorsabban is lehetne csinalni, de jobb ez igy.fekvenyomasnal ugyanigy gondolkodj. egy ideig tudsz fejlodgetni aztan platot fogsz. utana 10 kiloval jobb nyomasra lehet varnod kell ket evet
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #100836 üzenetére
"Nem azért csinált meg egy pénzügyi szakot"
valoszinu az a baj h nem ert semmihez. ezert keres minimalber korul. (amit a kov 3 evben szepen emelgetnek) de ha napi 500 fontot keresne penzugyi szakemberkent akkor mindjart mas lenne a helyzet..
a papir itt nem nagyon szamit, mondhatod hogy az elte-n vegeztel, megkerdik az mi? ha az apacaszakallasi altalanos iskolat mondod kb pont ugyanott vagy. szaktudas kell, majdnem mindegy h mi az, csak erts valamihez, ha szorgalmas vagy akkor fizu is lesz.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #100887 üzenetére
"közben megcsinált ott valami marketinges szakot."
ez keves, ha lett volna 5-10 ev tapasztalata akkor meg kapkodtak volna utana.olyan mintha tanteremben akarnal megtanulni autot szerelni, ha nem csinalod tenylegesen akkor nem fog menni.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #100890 üzenetére
ugy is gondolkodj h van egy allashirdetes es bemegy 30 palyazat, abbol 12 angol tobbi kulfoldi, behivjak az angolokat, ha valamelyik ertelemes mar fel is vettek (kezdo helyre) ha neked van sok ev tapasztalatod akkor teged is behivnak, ha van epkezlab modszer h leteszteljen es jo vagy akkor lehet elekerulsz az angolnak.
ahhoz h teged vegyenek fel olyan eset kell h te legyel a legjobb jelentkezo. egy noname orszagbol gyakorlat nelkul, valszeg nem perfekt angollal, ismeretlen egyetemmel elegge kis eselyed van. a penzugyi/marketing szektor tipkikusan nem ilyen.
van nehany terulet amibol hiany van itt is: orvos/mernok/it, ill a szakmak
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Ed3r_X_ #101071 üzenetére
detto
a piramisnak is megvan az ertelme, megpedig az hogy eros leszel.
pl en tyukmellel nyomtam kozel 200at rawban, ugy hogy minden edzesen nyomtam max sullyal, es meg a genetikam is kifejezetten fos, kozben 80-100 kiloval lazan leedzed a melled es fejlodsz. nyilvan naturalban ez is jo lassan megy de 15 ev utan mar tok mindegy, meglatjuk a masodik 15 ev alatt mire futja. nemsokar itt a nyugdij szal tobb idom lesz gyurni is[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #101157 üzenetére
nekem az a legfejlettebb testreszem lehet ezert latom mashogy, gyuras elott tizenevesen is kozel 40es volt a hurkapalcika. 46 kb ket ev alatt lett de ugy hogy vizsgaidoszakokban sosem edzettem, igy akkor mindig visszaapadt, aztan egyik felev alatt lejartam gyurni akkor felment nyaron 48ra, onnan meg lenduletbol meglett 50, koggszval meg 53 de ha normalisan edzek akkor 52re most is felmegy 2 honap alatt, ill pihenni is kene hozza rendesen ami nekem 9 ora alvas, ilyen kb oktoberban volt utoljara
az nba jatekosokra csak azert utaltam h lathato legyen h valojaban aranyaiban nem olyan sok az 50 ilyen hosszu vegtagokkal. komolyan ok nem is gyurnak(nem celszeru) mert csak gatolja oket a plusz testsuly egy szinttol. marmint testepito ertelemben nem komolyan
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #101162 üzenetére
nyilvan, de ha nagy a sulyuk akkor szetmegy a bokajuk, terduk sokkal hamarabb, ezt a sok futas azert viszi lefele azert. jo szakemberek vannak mellettuk ugyhogy vigyaznak rajuk amennyire csak lehet.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Woodslave #101295 üzenetére
ne felejtsd el h a Norbinak komoly szívműtétje volt pár éve. ha ez utánnalevő kép akkor ugribugrival nem rossz, sőt amúgy sem mivel nem testépítő. csak le akar fogyni, kockas has.
a Rékája szerintem jó nő, bár sokan fikázzák.. mint az alabbi képen is, annyira nem szolgált rá pedig..
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Woodslave #101462 üzenetére
"Én nem lettem ilyen a methyldroltól."
pont ez az. mindenki képes volt rá h heti 5-10 kilót emeljen fekvenyomásban de csak Janesz nézett ki testépítőnek előtte is meg utána is. szerintem inkabb az van hogy pl nekem a karom viszonylag fasza bármilyen edzés mellett neki meg az egesz teste. mindenkinek van ált egy-két erőssége, neki is volt: mell,kar,váll,hát,láb
elég valószínű h ő jobban reagált az edzésre, és a tisztán kajálásra mint mi. lehet h kemenyebben is edzett és te csak hiszed h a te edzésed kemény valójában meg nem. próbálj ki egy egy éves tisztán kajálási periódust, de olyat h tényleg az is. ő leírta mit edzett, hogy kajált. pl 2 óránként evett, akkor is ha nem volt éhes nekiállt tuszkolni.. más kérdés h szendvicsen élve is jobban nézett ki mint bárki itt.
a mostani termemben van egy Janesz forma gyerek aki a brit natural versenyre készül, elég faszán néz ki, mélyen szeparált izomzata van most is pedig juni-juliusban lesz a verseny. siman elhiszem neki h naturál, nem látom értelmét miért hazudna, vagy ha kokszolna akkor meg nyugodtan beállhatna normál versenyzők közé is
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #101465 üzenetére
pont az a lényeg h biztosan nem a methyldroltol lett ilyen. azt kb 4 hetig lehetett szedni és marhára nem volt ajánlott évi kettőnél több kúra.. a fazonja semmit nem változott tőle
szal nem ez a kulcsyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz attiati #101479 üzenetére
"1,5 napig semmi baja nem volt, de újabb 1,5 nappal semmit nem javul."
erre alapozva az izomláz valószínűbb. pihentesd, 3-5 nap alatt el kell múljon. ha jövő hétvégén is tart még akkor már biztosan nem izomláz. pár kenőcs van amit lehet rá használni de izomláznál felesleges egyenlőre
milyen gyakran edzel vádlira? vagy ez volt az első mostonában?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz attiati #101487 üzenetére
ebből is látszik h nem szabad megfeledkezni a fokozatossag szükségességéről. én is most kezdtem el vádlizni de úgy h első nap csak 1 sorozatot, aztán 2-t, aztán következőn is kettőt, 4ik nap 3 sorozat stb. kell vagy 3-4 hét mire úgy edzhetsz h ténylegesen szétgyilkold
" az a furcsa, hogy 1,5 napig semmi baja nem volt és azóta meg stagnál."
ez inkább a normális[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz sutyesz96 #101873 üzenetére
nem megy minden egyszerre.
szerezz be egy csajt aki hajlando megcsinalni neked.
a nap nem 32-48 orabol all, nem fer minden bele masnak se, valamirol le kell mondani. ez lehet pl az edzes is, meg mas is.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #101887 üzenetére
ez lassan 5-6 éve volt közülük max 1 van még ott, de szerintem őt nem nagyon érdekli a fekvenyomás már. mikor utoljára kérdeztem 180al szériázott döntött padon, vizszintesen nem nyom már, és nem hiszem h indulna, esetleg megkérdezhetem. anno azért is volt több ember mert a Berkes szervezte nekik az utat, de a többiek azóta nyugdíjba mentek vagy mikor szétdarabolták az őrezredet elkerültek máshová, nem tudom kik lettek helyettük, megkérdezhetem ha érdekel. de vedd hozzá h kb 2000 fős testületből lett 200
ugyhogy ne fossál
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FollowTheORI #102066 üzenetére
a kis pufi
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz TeeJay #102267 üzenetére
ha hajlando vagy magad megrendelni akkor most kb 14000re jon ki az izesitetlen, a normal meg 16800ra altalaban. persze ehhez lesni kell az akciokat ami kb minden heten van
persze nem az o uzletet akarom elcseszni, csak erdemes odafigyelni vagy osszeallni masokkal
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Shingen #102282 üzenetére
a suly"ingadozas" a versenyformara vonatkozik, verseny utan par nappal akor 5-10 kilot is visszakompenzalhat, ha mar nincs masik verseny, maradek 10 kilo meg az 5%tzs vs12-15% +par kilo izom. nincs itt csoda
van gyozikes fotoja is [link]
natural-e
nem bukott meg doppingteszten tehat az
mit tolt: nem tartozik ram, de kb mindent[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
small ramy
nem tudom h friss-e a kep, de ez tenyleg kemeny, mar rajzfilmfiguranak is durvayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Shingen #102331 üzenetére
ez kicsoda? ismert valahonnan? vagy csak talaltak a facebookon es nem tudtak masrol cikket irni
troller: a gyoziket mar nagyon komoly kuraval kellene megtolni ahhoz h kinezzen valahogy mert csak valami 3 honap van hatra ha jol tudom. van rajta meg vagy 15kilo felesleg minimum, kene ra valami izom is, meg eleve nem tunik egy epkezlab alkatnak, szal ebbol qrva nehez lesz kihozni egy utolso helyezest is barmilyen fos versenyen. szeles csipo, idetlen mozgas, uninteligencia, a mensbuzikban elvileg pontozzak valamennyire h mennyire vagy jokepu, es hat nem egy Dani... hanem inkabb egy szmeagolra hasonlito csotany. ez megintcsak nem kedvez neki, az h a tapadasi milyenek meg nem tudjuk mert ennyire fedetten nem derul ki, hiaba fogyott mar 30 kilot, ami rendben is, csak errol nem kene konyvet irni, filmet kesziteni meg plane.. persze mivel a fostaliga media nem bir erteket eloallitani(az draga) ezert a poor nepnek odatoljak a fost(olcso pl berki, gyozike) raadasul allitolag nem is annyira olcso mint gondolnank elsore..
az is vicc mikor azzal jonnek h megis mindenki nezi.. nezi a franc. tv-t se nez lassan a fel orszag, max latsz par masodpercet a jutyubon, odairod neki h te goreny nyomorult bfax es ennyi. ezert nem kene nekik tobbtiz milliot leperkalni..
na mindegy a kurajara visszaterve az a baj hogy mar hiaba novizne vegig a hatralevo idoszakot mert az epphogycsak elkezdene hatni mire versenyez. a gyorsabb lefolyasuak foleg puffasztanak, es a csipoje talan meg az enyemnel is szelesebb szal a kolasuveg alkatabol sosem lesz bajnok fazon. max rii egyet a vegen, aztan meglesz a drama a nepnek h jaj szegeny..[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
gondolom belelkesult h tavaly a Sarka Kata 3ik lett a fittparaden asszem.
de az is lehet hogy barmit csalhat mert van az a tv aki ezt finanszirozza, lehet legkozelebb urhajos lesz[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #102361 üzenetére
nonszensz modifikacio, ugy latszik itt is mukodik a velemenyterrorizmus....
a vegen meg ugy tunik mintha a Sarka Katarol szolt volna a komment, inkabb torold ki az egesz hozzaszolast akkor kedves velemenyterrorista baratom
raadasul sunnyogva nev nelkul...
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FIREBLADE78 #102362 üzenetére
nem ide
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest