- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Woodslave #55761 üzenetére
sima. mondom h ritkán csináltam. tavalyelőtt próbáltam ki először
majd belejovok, denem lesz 200as felhuzasom, 2 m alacsony vagyok, hosszuak a lábaim. nem fekszik a gyakszi annyira
azért csinálom inkább csak mert guggolni ugyse tudok, ez még belefér kategoria érzésre. sulyemelo felhuzásnál a comb is dolgozik szal csak jo lesz vmire -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
userxy #55751 üzenetére
nem
amúgy is ritkán csináltam, kb másfél éve jutottam el talán 140ig 4 hónap után asszem, aztán kimaradt. idén már 2x csináltam rávezető jelleggel, de utánna mindig elmaradt. most megint rászánom magam. 3 hete volt egy edzés 2x10et csináltam 50 kilóval.ha sokat hagyok ki akkor kis súly utánn is begörcsöl a lábam, mert nincs hozzászokva a terheléshez
-
BÁ Nutrition
addikt
ma felhúzó edzés
a 90 kilót lehet megcélzom
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
FollowTheORI #55691 üzenetére
ilyen izmos simán vagyok
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
PowerBuldog #55462 üzenetére
nekem kidobta a 30%ot pedig 12 igazából
-
BÁ Nutrition
addikt
jól megmilitaripresszeztem a vállamat. gyó vót
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Woodslave #55147 üzenetére
"egy "amatőr" mittomén átváltozó verseny győztesénél is csak a hazudozás legyen"
az a komoly mikor a fitness modell kategóriában sima mezei lófax versenyen, szal superbodynaál 5 körrel gyengébb helyi terem finanszírozta kupa versenyenek növivel készülnek be az 50 kilós csajok..
meg hogy a mens boozik kategóriát azért hozták be mert már a teenager kategóriába is kevés atletikból kipotyogott embereknek legyen hol indulni, erre tele vannak mint a délibusz..
szal miért lenne máshogy egy átváltozóverseny..
én konkrétan tudok olyan csajt most aki edz 1 éve, és már "tömi" magába a hgh-t mert máshogy nem a felkészülés élete első modell versenyére csak ha milliós értékekben veri el kogszra a pézt.. és tuti hogy így se lesz dobogón se szerintem, pedig alapvetően elég csinos
te meg nem érted miért nem lettél Janesz fele se még mindig.
genetika+pénz+bevállalósság
ha egyik sincs akkor ne várj semmit
ráadásul tudod is ezt, csak senki nem hiszi mennyire korlátozottak a lehetőségei, vagy nemtom -
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
deszar melóban
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
nalátod. szal a májadnak semmi baja nem lesz
az összes pörgető sokkal gázabb mint a szteoridok
többsége.
max a koffein fér bele nálam, vagy az L carnitin, de azoktól meg sose fogysz le az tuti..
mint ahogy a tribulustól meg a hgh fokózó lófax kapszuláktől se lesz rajtad egy deka izommal se több..
pénzkidobás..
csak aki lusta annak jó érzés hogy szedhet valamit..én ritkán szoktam coffeint használni de azt is csak akkor ha már fáradok melóban és érzem fokoznom kell a koncentrációt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kolosanyi #54940 üzenetére
de kogszolni kéne hozzá csak most nincs itt az ideje
3 hét múlva diszidálok, aztán fogynom kéne, mert ha nem találok gyorsan szakmai melót akkor robot lesz, és az 130 kilóval elég nagy sz*pás..ill sajnos visszaléptem egy olyan helyről ahol kb a példaképem lett volna a főnököm, de ez most pont nem úgy jött ki.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
FIREBLADE78 #54933 üzenetére
190sajt
nem érdemlitek meg de[link]
-
BÁ Nutrition
addikt
csöcsedzés
190be belepiszkáltam
(természetesen 4*10et) -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
PowerBuldog #54888 üzenetére
te gyúrsz amúgy?
-
BÁ Nutrition
addikt
a GDP-t hogy termeled?
jöhet privibe isszerintem amikor nagyon sok körülményt kell figyelembe venni meg hibákat kiszűrni akkor az pont olyan mikor a körnégyzetháromszög tele üres hány darab van jobbrólbalrólt vizsgálgatod
és tökre működik is mert a képzetlenebb kollégáimat rendre túlteljesítettem ha valami komplexebb dolgot gyártottunk, vagy valahol elakadtak a programozásban
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Zola007 #54781 üzenetére
"Én sokat fogytam, közben végig követtem a súlyokat is, erőben szerintem ugyanott lehetek mint az elején"
ˇAnno meg mindenki azt gondolta, hogy súlyemelő vagyok vagy birkózom, most meg kb irodistának nézek kiˇnincs több kérdésem.
közben meg fikázod a többit ha nincs 10% alatt a tzs -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Miamiquake #54599 üzenetére
a testépítés fokozatosan fejlődött, a tudományok is fokozatosan fejlődtek mellette, és így kitolódtak a határok.
most meg már az információáramlás is egész gyors lett vagy 15 éve lassan.
van aki felzárkózik, van aki nem
nincsenek fél hetekkel tele a termek sehol. pár országban jártam már. meg elég sok teremben pesten is. és szerintem a legnagyobb teremekben(pl Gilda) is lazán megszámoltam egy kezemen azokat akik erősebbek voltak nálam fekvenyomásban. pedig egy versenyen tök esélytelen lennék normál eredményt elérni -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Miamiquake #54595 üzenetére
jaja, meg dzsásztinbíber is hatalmasra gyúrta az izmait..
nagybátyám 40 évvel ezelőtt már 200 felett nyomott fekve és 52es karja volt. ill olympiára is mehetett volna ha nem bojkottálják a gyökerek loszándzseleszt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
KoVee84 #54466 üzenetére
én is laktózérzékeny vagyok, de a tejen kívül semmivel nincs gondom, tejsavó, túró, sajt mehet bármennyi
Kolo: ja nem láttál, de 2 méternél legalább +5 centit hozzászámolhatsz a karodra
szal most azért olyan amilyen mert kb40nek felel meg az alacsonyabbakhoz képestmióta is edzel?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kolosanyi #54463 üzenetére
ha magas vagy akkor egyrészt kell rád +30 kiló minimum, ez elvileg meg is lenne, csak elmondásod szerint rajtad a csontok dobnak sokat. szal akkor "kell" még 10 kiló
ami meg valszeg akadályoz majd az ugribugriban
2 m-hez meg 50 feletti kar kell. jó mérce hogy ha oldalbicó pózban van olyan széles karod mint a fejed akkor megfelelő a mérete. és kinyújtva még így se lesz hatalmas..
el kell dönteni mit szeretnél -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #54449 üzenetére
lehet hogy Kovsol
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
littlelion21 #54447 üzenetére
ő erős de azt nem tudom hogy versenyzett-e
vizsont az biztos hogy másra gondoltam. azt hittem Venge, de akkor passz. -
BÁ Nutrition
addikt
vmi ilyesmit fogok csinálni majd, már elkezdtem gyakorolni
[link]vagy ha lesz kosárlabdapálya a közelben akkor dobálok
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kolosanyi #54322 üzenetére
nem erről beszéltem?
mikor kosaraztam akkor lazán lefutottam 10 km-t úgy hogy meg se izzadtam, meg átúsztam mindenféle készülés nélkül a balatont 16 fokos vízben.
de nem nyomtam 180at fekve.. meg majdnem elfújt a szél olyan vékony voltam. volt kb 38as karom most meg 53. el kéne érnem a célom aztán utánna könnyebben váltanék át másra. de ki tudja ez mikor lesz. messze nem voltam tőle február elején, csak 10 kiló hiányzott -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kolosanyi #54311 üzenetére
én se bírtam qrvára mikor kiképzésen kellett csinálni.. de ez abból is fakad hogy jóval nehezebbek a gyúrósok mint a sima átlag ember. és nehezebb egy olyan saját testúlyos gyakszit csinálni amihez nincs hozzászokva az izomzata, fekvőt nyilván lehet hogy csinál 50 ismétléssel többet is, csak azt itt épp nem mérték..
valahol nem is csoda hogy mindenben sz@rok vagyunk legyen az mondjuk betonlapátolás vagy túrázás a hegyekben. rengeteg mindenben gátol a felesleges tömeg.. erről is szól ugye a Nagy Ferenc Gábor vagy ki könyve, csak ő még pluszba belevette azt is hogy a testépítéstől boozynak nézték, pedig alapból azmiből is áll egy gyúrós edzés. csinálsz valamit nagy súllyal max fél percig de inkább kevesebb, aztán pihensz 3-5 percet is akár.(nyilván nem oldalemelésekről beszélek, mielőtt vmi okostojás pateszkodna)
aztán ezt gyakorlod mondjuk 10-15 évig, és van aki csodálkozik rajta hogy mért szokik hozzá ehhez az izomzat -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
PowerBuldog #53789 üzenetére
enyém ilyen. annyira nem zavaró
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
PowerBuldog #53784 üzenetére
hegtetoválás?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #53703 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest