Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz userxy #56945 üzenetére
nincs mostani képem. régebbi van, de nem látom értelmét hogy havonta csináljak képeket azért mert az újak lusták visszakeresni
ráadásul nem biztos hogy a legnagyobb vagyok itt
erősebb is van pl Ogre, meg Macikos is nagyobb volt nálam, ill Dicker is elvileg
de nem vagyok testépítő alkat meg erőemelő se, csak hobbigyúrós[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Dexar007 #56950 üzenetére
nem tudom kivel keverhetsz patika szempontból, de rohadtul el vagy tévedve
frissítsd a jelentéseket meg az infókat a szkitekkém rendszerben.de persze az is lehet(valószínű) hogy csak egy qrva foglamatlan troll vagy
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
lehet hogy az, de egy kiskegyed cikkből nem lehet kiindulni
atletikkba is kéne lennie vagy 92nek, ami a legkevésbé izmos kategória
aztán 6 kiló izom versenyformában eléggé sok..
egy normál bodys kategóriában meg kb 105, szal közel húsz kiló szárazizom hiányzik ahhoz hogy testépítő legyena bunival pont egyetértek ebben a dologban. ha létrehoznak olyan kategóriákat ahol azok is elindulhatnak akik nem izmosak akkor hozzanak már nekem is létre olyan fekvenyomóversenyeket ahol azok indulhatnak akik nem erősek.. ha erős vagy akkor kizárnak
ettől függetlenül azt nem mondta senki hogy szarul nél ki a csávó mert nem, csak minek visznek ilyet testépítő versenyekre.. induljon atletikba azt lesz 8ik.
arc is számít.. na ezért hívják hímqrva booziqe kategóriánakyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #57038 üzenetére
hajrá
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz deniro2 #57164 üzenetére
honnét veszed hogy vastag csontjaim vannak?
meg nem tudom mennyire olvastad el amit írtam de a lényege ez volt hogy így is le van fikázva(élőben ez mondjuk 1x sem fordult elő) szal minden relatív
csak mivel ált. a versenyzői fizikumhoz viszonyítunk ezért mindenki xar ahhoz a szinthez itt, mert vagy nagy és fedett vagy szálkás de kicsi. naturálban ez van
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz deniro2 #57178 üzenetére
17,5
én ha nem muszáj nem is akarom nagy lejjebb vinni a tzs-t, mert gyengülnék tőle, egyetlen cél van csak az pedig a 200as fekvenyomás. de az se minden áron. csak simán hobbigyúrok.rendes gogszot meg 7 éve láttam utoljára. ezalól kivétel a téli md kúra, de ez meg megint nem az a szint mint amiket a versenyzők vernek magukba tonnaszám éveken keresztül mire egy mensbooziqba elindulnak..
úgyhogy ez a része nem is érdekel
3 nap múlva indulás albionba, ott megint magamra főzök így szerintem a tzs is menni fog lefelé
ha menne el erő akkor max bepizzázok párszoryoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz PowerBuldog #57206 üzenetére
mr rik szint már megvan. túl izmos
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Casanova* #57193 üzenetére
na pont ilyen indokból írtam hogy mindenkinek magához képest kell fejlődnie, a saját adottságai és lehetőségei döntik el hogy lesz-e 38as vagy 53as karja, és h az hogy áll rajta, megfelel-e a céljainak ahogy a 6% tzs meg 26% is
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Morris #57259 üzenetére
agyzúzó mondta Janesznek anno egyszer h persze de téged elrabolnak éjszakánként az ufók és telepumpálnak kogszval
mondjuk neki azért kiemelkedő adottságai voltak, szal nem tartom valószínűnek h végigcuccolta volna az elmúlt 10 évet, ennek ellenére itt mindig az elérhetetlen kategória maradt két zsemlén is
pár napja néztem faxbúkon, h most indítja a diétát a malacformából, hát az is majdnem színpadképes voltyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zola007 #57279 üzenetére
én a következő kombót tolom
csigás letolás rúddal, csigás fejfölötti gyakszi előre felé kötéllel , ill börtöntricha fáj a könyöked a letolástól akkor vegyél vissza a súlyokból és mondjuk legalább 3 bemelegítő sorozatot csinálj. ill valszeg a homlokraengedés nyírja inkább, azt teljesen hagyd el
ami még jó szokott lenni az a tolódzkodás de ugye börtöntric is majdnem az
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz mayday00 #57290 üzenetére
ami még nem fosat meg
20-30g is akár folyamatosan, nem csak feltöltés alattde ugyse lesz tőle mutáns formád, szal mindegy, kísérletezd ki mi neked a legjobb
ha 10 kg-ot erősödsz nyomógyakorlatokban az már nem rosszill ne 4-6 hétben gondolkozz, vagy ha igen akkor pár hét kihagyás után újra
-
BÁ Nutrition
addikt
ezen is [link]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz PowerBuldog #57417 üzenetére
egyre több itt a kém
-
BÁ Nutrition
addikt
múltkori gyökér gyerek elég keményen csapatja
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zola007 #57456 üzenetére
egyszer a Gilda 1ben nekem is kiesett a kezemből a 60 kilós
most már menne a 80 is csak nincs segítség
ezért ált úgy csinálom hogy először nyomok guillotine presst maxra 60ról 20 kilós emelésekkel 5 ismétlésekkel amíg megy
aztán versenyző fekvenyomás 100ról 1 ismétlésekkel 20 kilónként
aztán szűk nyomás 100al 4-5 sorozat amennyi megy ismétléssel
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FollowTheORI #57543 üzenetére
"te nem vagy okos ugye?" nem tudom ki szokta itt írni de elég aktuális
szal tök lazán előfordul az hogy betartod a diétát és mégis az izmot baxot le magadról..
van hogy betartod a diétát és nem változik semmi, maradsz "dagadt" (olyan 15%tzs-n mondjuk)
van hogy betartod a diétát és megy le a zsír meg az izom isde olyan nincs hogy betartod a diétát az izom marad a zsír meg szépen lemegy. talán extrém ritkán ufógenetikával ill kogszval se mindig
sőt a versenyzőknél is telebaxva is előfordul h leugrik róluk pár kiló izom(nem víz, zsír) két verseny között mert elbasstak vmit, vagy megfosatta őket egy vírus stb
rohadtul nem egyszerű megtartani alacsony tzs-n az izmot rövid távon se, nem hogy tartósan
ha meg ektó vagy akkor nem leszel izmos ugye. max vered magad a 38as karoddal h de jó szálkásyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FollowTheORI #57549 üzenetére
te raktál már be képet?
-
-
BÁ Nutrition
addikt
tegnap este láttam a Katona Ervint, hát élőben elég durva na ő már izmosnak számít
lehet lesz vmi erősember verseny itt. utánnanézek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest