- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVIII.
- (téma lezárva)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Tomics
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
nepszter1
addikt
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
-
ForexGuru
aktív tag
-
Sotho
őstag
-
Jojo5
őstag
-
ForexGuru
aktív tag
-
macikos
addikt
-
Ijk
nagyúr
A gyomorban nem emésztesz, nem is tartalmaz semmiféle emésztő enzimet. A laktáz nevezetű enzim emészti a tejcukrot. Legtöbb ember szervezetében termelődik annyi laktáz, hogy napi 3 deci tejet megemészt, ha nem akkor meg úgyis irgalmatlanul fosik és fingik tőle. Nyilván az olyanok nem isznak tejet.
-
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
-
Tomics
addikt
-
Ijk
nagyúr
-
Sotho
őstag
-
szki
őstag
Ööö. Te találtad ki, hogy Omega zsírsav hiány miatt hidegek a végtagjaid. Ezután kerestél Omega zsírsav forrást, és arra kaptál tippeket. Ettől még egyáltalán nem biztos, hogy igazad volt a diagnózis felállításban.
A légszennyezés külön téma. Tényleg ennyire be vannak butítva a mai 20 évesek, vagy mi van már?!
-
szki
őstag
-
Tamoo
nagyúr
Mega Omega Oil
Ez viszonylag gazdaságos ár/"hatóanyag" tekintetében. Nekem is ilyen van jelenleg, olykor-olykor büntetem vele magam ha eszembe jut
Ha érdekel keresd laci06-ot, valószínűleg tud segíteni a beszerzésben. -
szki
őstag
-
Tipo16V
aktív tag
-
ForexGuru
aktív tag
-
szki
őstag
Omega3, flavonoidok, stb megoldható természetes úton is. Én diót nyomok erre.
Hideg kezű, és lábú férfi tényleg elég ritka. Azt hittem ez női jelenség (főleg frigid női
).(#5471) Tomics : tessék: Cobo hegyimenő a Vueltán mászáskor
Picit olvass utána a hegyi bicajozásnak, vagy a hegyi futások szerepének, hogy igenis izomerőt növel, azaz a rövidtávú, de nagy erőkifejtésre képes izomrostokat. Nekem is elég erős a lábam a sok bicajtól, pedig főleg országúton tekerek (62-es comb, 42-es vádli). -
Kassadin
addikt
Pont kérdezni akartam, hogy miért vagy ennyire ráállva erre a zsírsavra, meg is találtam a választ rá: "Az omega-3 és omega-6 zsírsavak segíthetnek megelőzni az érelmeszesedést, szív-érrendszeri problémákat, csökkentheti a gyulladásos folyamatokat és ezekkel kapcsolatos jelentkező fájdalmakat, és ez az EPA-ra különösen igaz."
Ez például szvsz nem is drága, de majd a tapasztalat pateszok mondanak jobbat úgyis, ha van.
-
Kassadin
addikt
Nekem is sz*r a keringésem(nyáron is jéghideg kéz,láb) akár, szóval nem azt mondom, hogy átérzem a problémád, de azért sejtem, mondjuk a tiéd kicsit brutálisabbnak hangzik. Én inkább olyan testmozgásra gondoltam, ami a "jó meleg" szobában/teremben van, szobabringa, taposógép stb, vagy akár testépítés is. Abban is ki lehet melegedni elég rendesen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Triviálisnak fog hangzani(és az is), de nekem az orvos azt mondta anno, hogy mivel vérnyomásnövelő tabit nem fog adni nekem ilyen fiatalon, kesztyű meg zokni mindig legyen rajtam, hát mondom köszi szépen. Szóval próbáld ki a több zoknit otthon is, kint a hidegben meg próbálj meg beöltözni, hátha jobb lesz. -
Kassadin
addikt
-
Kassadin
addikt
Mit szívtál?

Myproteines fehérjét fognak a többiek is írni valószínűleg. Ha tele vagy pénzzel, vehetsz ON fehérjét is, mondom ez csak az anyagiaktól függ.
Én a multivitaminra írtam amúgy, hogy majd írnak a srácok valamit, már ha akarnak, de lehet hogy nem akarnak, ezért nem írnak. Ha jól rémlik, sciteces meg bioteches multivitamint szokták ajánlani, meg LOTR ajánlott valami mást, ami szerinte nagyon jó, a nevét sajnos elfelejtettem(megint).Jojo: Remek, akkor még én is lehetek olyan izmos, mint ő.

Szerk: Tudod jól, egy kicsin sokkal jobban meglátszik. Még a kevés is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bibby
addikt
-
Kassadin
addikt
Mindig van jobb, pénztárca függő a dolog. Mint ahogy vehetsz minőségi piát, meg pancsolt sz*rt is. Multivitaminból itt mindenki mást javasol, azt majd írnak a srácok. "Olcsó" fehérje myproteines, macikos vagy laci06 segít, ha írsz nekik.. Szőlőcukor shop builderen 2kg-s változatban van, nem tudom hogy neked az nagy tétel-e, vagy egy zsák szőlőcukor kell. Akkor a kabai cukorgyárat tudom ajánlani.

Jojo5: 167 cm magas vagyok, akkor 1 bubi méretű egyén vagyok?

-
Tipo16V
aktív tag
-
Jojo5
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVIII.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)