Hirdetés
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
ja nem marad más, mint egy 35 év körüli, hatalmas nagy tapasztalattal rendelkező testépítő, aki fiatalabb korában indult már MLO kupán Balmazújvárosban, de - mivel nem csak izmos, hanem okos is - tudta hogy a testépítésnek nincs jövője, pontosabban nem lehet megélni belőle. Elvégzett egy egyetemet vagy főiskolát, megnősült, jött/ek a gyerek(ek). A testépítés örök szerelem marad az életében, de már mindenféle túlzásoktól mentesen tudja csinálni. Régebben harcművészetekkel is foglalkozott. (lehet egyébként hogy rendőr vagy kommandós és még a mai napig része az életének ) Tudja, hogy a kemény edzés a legfontosabb és jól is érzi magát a nehéz súlyos edzésektől. Étkezésére figyel, de nem akarja, hogy a családi élet és a közös étkezések megszenvedjék ezt (tehát már nem eszik napi 6-szor csirkét rizzsel). Tápkiegekre sem költ már, csak az edzés utáni fehérjét hagyta meg, mint jutalmat, ebben is a minőségre törekszik, nem a mennyiségre. Mivel felesége elnézi neki ezt a hobbit (még mindig jobb mint kolláganői férjei akik kocsmába járnak) ezért nem szól, sőt néha ő lepi meg karácsonyra és születésnapra extra kiegekkel (mint pl. mostani szülinapjára is kapott egy Jack3d-t).
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
bubi92
őstag
na ma van időm elmenni orvoshoz a vállammal, már csak az a kérdés, hogy hova
traumatológia, balesetiseb..., vagy hova? most tényleg foggalmam sincs[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz bubi92 #30557 üzenetére
baleseti sebészet Szerintem a szemészetre menj vele
Ez nem olyan, mint hogy honnan rendeljek proteint, BB-ről vagy Sportikáról Körzeti orvosod majd megmondja hova kell menned, ő adja a beutalót is.
u.i.: Ha kérdezi, hogy szedsz-e fehérjét, akkor mond azt, hogy: igen, de csak olyat, amiben nincsen protein
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
szerintem kezd a körzetinél, mert tuti beutalós történet. Amikor a teniszkönyökömmel akartam elmenni, akkor az ortopédiára küldtek (nem is tudom miért) De mivel beutalós a történet, ezért hagytam a francba
-
Márk01
tag
Mondjuk én azt írtam,hogy keress fel egy hozzáértő szakembert,mert ha "véletlenül"félre kezelnek,úgy maradsz míg élsz.Azt meg,hogy hol találsz megf. szakorvost,ne tőlünk kérdezd,bár úgy látom kecskeméti vagy,akkor kérdezd Vazzeg kollegát.
===============================================================
-
bubi92
őstag
válasz God Vazzeg #30565 üzenetére
pedig a tudásért adtam volna egy josh és jutta örökös koncert belépőt.....
de mostmár mindegy...
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
Hali pateszok!
A szájtek BCAA expres 500 és 700g(ízesített) por az megszűnt? Hasonló kg/árat nézve melyik van hozzá hasonló?
A kapszulás (160g) az majdnem 4k,jó lehúzás.köszi a helpet, ugrani nem fogok
-
Gaboman
nagyúr
válasz Highzor #30549 üzenetére
Ha ilyen módszerrel szeretnél edzeni tudom ajánlani a következőt, én aerob edzés mellett csinálom a súlyzós edzést is.
Nem csak súlyzókkal edzem hanem mellette harcművészettel is foglalkozom a kettőt vegyítem és egy edzésbe itthon összegyúrom.
Méghozzá olyan formában hogy kickbox aerobik 15perc, utána súlyzós edzés majd megint 15 pert aerobik, ebből 3 sorozatot szoktam csinálni.
Nagyon fárasztó és az izzadás is garantált, mellette nagyon átdolgozza az összes izomzatodat.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
P00By
nagyúr
Na íígy nem lehet 5x edzeni menni(H: hát-váll, K: mell-bic-tric, SZ: láb, CS: hát-váll, P: mell-bic-tric). Az igaz, h ma nyomtam rekordot, de akkor is hulla voltam és most is az vagyok
-
Woodslave
félisten
vótam elég jóvót
-
macikos
addikt
Köszönjük Emese!
Olvastátok ezt: [link] ?
"Privát gyűjteménye kis híján 2300 darabos, az általa megvásárolt, családjában használt autók száma eléri a hétezret. Carrera GT, 959-es vagy a legutolsó Rolls-Royce Phantom IV, két Veyron és hat Dauer-Porsche 962...
...hat Ferrari FXX. Folytassuk még? Mindkét működő Ferrari Mythos prototípus, az egyedüli Porsche Carma, mindkét négyajtós Ferrari 456 öt McLaren F1 (ebből kettő a hosszú LM változat), az egyedüli jobbkormányos CLK-GTR, valamint 134 Koenigsegg. És itt hagyjuk is abba, pedig van még bőven..."Ti milyen szóval illetnétek ezt az "úriembert"...?
[ Szerkesztve ]
-
Bibby
addikt
Erről sem hallottam sehol semmit.
Mondjuk már rég nem tudom követni hogy a testépítésben is hány világbajnokság van, melyik milyen presztizsű, stb...
Ελευθερια η θανατος
-
Yeffy
veterán
válasz macikos #30582 üzenetére
ATYA-ÚR-ISTENN!! Ez de durva... hogy lehet valaki ennyire kőgazdag, míg másnak napi betevőre sem futja? Torz egy világ...
Woodslave: remek leírás volt Márkról, tényleg elmehetnél írónak!
Na volt ma váll és láb, adta rendesen! Jóvót!
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Atomgeszi
veterán
Miért? Ez mindig is így volt.
Ma nem vótam , dolgoztam és hzajötem aludtam. Jó volt! Csak izzadtam mint egy szar..ezért utálok iylnekor aludni.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Highzor
csendes tag
válasz macikos #30553 üzenetére
Nem értem mire oltanak be az olvasni nem tudó emberek, a "lévén gyúrmánál zabálni kell"-ből hogy sikerült azt kihozni hogy testépítés mellett nem kell enni?
A diéta része a mondatomnak a fogyókúrára vonatkozik, és hogy mennyire összegyeztethető-e a kondizással....[ Szerkesztve ]
Légy kreatív!
-
Highzor
csendes tag
Nem tudtam magam értelmesen kifejezni ez megesik néha az emberrel, de már jópár éve járok kondizni hobby szinten, és nem lennék tisztába az alap dolgokkal? Attól még hogy itt a fórumon újonc a rangom, attól még lehet tudásom eme "sportról".
Nem akarok én senkivel se rosszba lenni, mert nem a trollkodás miatt regeltem, csak szarul esett hogy leugattak.[ Szerkesztve ]
Légy kreatív!
-
Highzor
csendes tag
válasz PókerFész^^ #30595 üzenetére
Hatalmas nagy kihagyásokkal, anyagi okok miatt, remélem jövőre változik az anyagi helyzetem, és ha majd elérek egy olyan szintre, mint amilyenre szeretnék, lesz kép.
Légy kreatív!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs