Hirdetés
Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz Fred23 #31443 üzenetére
Nem rossz de a húzódzkodásban van még mit fejlődni bőven ( ne aggódj nekem is van még )
Tolódzkodásban én kombinálni szoktam. Nekem 30 kilóval 10 ismétlés megy. Jelenleg 69Kg vagyok. Férne rám még izom bőven de most nem foglalkozom a tömegeléssel mert a kurva muscle up-ot még így sem tudom megcsinálni
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
nepszter1
addikt
1hónap alatt nagyon össze lehet esni ?
-
macikos
addikt
válasz God Vazzeg #31458 üzenetére
Nézzétek: [link]
-
nepszter1
addikt
válasz God Vazzeg #31458 üzenetére
hahahaha
Am véleten valahogy álomba megsértettem egy anyajegyemet a mellkasomon és lekellet venni nehogy valami baj legyen vele és ez történt. Már megis mütöttek de már most edzhetnékem van de semmit se csinálhatok
-
Fred23
nagyúr
válasz Snoop-y #31451 üzenetére
Nagyon durva a 69 kilódhoz, de nem lenne jobb hagyni a muscle up-ot, felszedni néhány kilót, aztán befogyasztani? Lehet, menne a muscle up is! ljk-nak is szólva: én nem akarok 90-100 kiló lenni, tartósan legalábbis biztosan. De számomra jó tervnek tűnik nagyon megerősödni, aztán hirtelen, 2-3 hónap alatt -sok fehérjével- befogyasztani. Veszíteni fogok valamennyit erőben is, de ha például 90-ről befogyok 80-ra, a relatív erőm az egekben lenne az izomvesztés mellett is! Mert nálam az a tapasztalat, hogy nagyon nem veszítek erőből: ha már elértem egy szintet, nagyjából tudom is tartani -csak az nem mindegy, hogy X erőhöz 80 vagy 95 kiló társul.
Amúgy aki látta már a fiatal Tyson-t ugrálókötelezni, az tudja, hogy azért lehet viszonylag súlyosan is pattogni; persze emberi határok között. Jó szoktatással sok olyat el lehet érni, ami általában elképzelhetetlen a tévé előtt sültkrumplizók számára.[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz Terminator17 #31375 üzenetére
De tényleg jól alakulsz, sok sikert a továbbiakra!
Nem mondjátok komolyan, hogy ennyi 30-as pali van itt? Se Godról, se Bá-ról,se Dorienről nem gondoltam volna ( na jó, róla nem láttam képet se ), hogy már 30-asok. De legalább megvan a topicban a tapasztalt szakmai elit! Akik okíthatják a népet!
MarkGX10: sürgősen beszélnünk kell személyesen! És várom én is a DVD-t, nagyon érdekel, milyen volt a meccs.
Mivel ma minden oly jól alakult, így (remélem) csak holnap tudok menni edzeni, most relax.
Nepszter: az igen, jobbulást! Nekem is van egy nem túl jó anyajegyem, neked mit mondtak, mi baj lehet ha lejön? Nekem már annyifélét, hogy az förtelem.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz nepszter1 #31466 üzenetére
Akkor a bőrgyógy jól tájékoztatott, neki kellett volna hinnem.
Köszi, hogy írtál. Hát, sötétbarna, de ne mis ez a fő baj, hanem, hogy kiáll. Eléggé. Csak azért nem akarom még leszedetni, mert utána kb 2 hétig nem nagyon mozoghat/feszülhet a hátam úgymond, úgyhogy még agyalok.
De köszi még1szer!Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Jojo5
őstag
Szombaton vettek vért meg adtam vizelet mintát. Máj,vese,TSH amit csak a háziorvos felírhat. A beutalós cetlire nem fért több írás úgy televolt
Kíváncsi vagyok, hogy minden rendben van-ehttp://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #31468 üzenetére
lefelé? miben?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
P00By
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #31471 üzenetére
Vagy, h kislány!
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #31468 üzenetére
Lefele? Ti? Kizárt! Na ugye! Tapasztalat powaa'!
Medve: sajnos színben hasonló kicsit...
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #31472 üzenetére
Erőben, egészségben, és kinézetben is. Bár én elég jól érzem magam, de a kivétel erősíti a szabályt
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #31475 üzenetére
Jaaj, haggyadmáá' magad!
-
LOTR
addikt
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #31478 üzenetére
Fúú, imádlak!
#31480: abszolútlí! xD
[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
-
nepszter1
addikt
válasz God Vazzeg #31478 üzenetére
topicot rontottál ez nem a Melegek ide ! topic
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #31475 üzenetére
ebben nem értek egyet veled. engem kb 6-7 évvel fiatalabbnak szoktak nézni. nem érzem hogy egészségtelenül élnék, és azt se hogy egyre gyengülnék.. sőt mintha most valami megindult volna elkedztem nemrég egy tribulus/yohimbe "kúrát" és az utsó másfél 7ben mintha egyre erősödnék remélem nem kiabálom el de tricepsz hátgépen is már 110 kilóval megy persze kell vki nehezéknek még mert az már a saját súlyom lassan és nem egyszerű lent tartani a súlyt (jó szabályos is a dolog)
bicóm is javulgat, most már ment az 50 kiló francia rúddal, ill balkézzel a 20as, 22,5es
ja meg azt vettem észre magamon hogy a vállam első feje is nagyon beindult a növekedésbeszal a lényeg hogy ez egy olyan sport amiben 45 éves korodig bőven jó vagy. ill még utánna se kő nagyon aggódni
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Atomgeszi
veterán
-
Jojo5
őstag
Nehogy megszóljon valaki, hogy megint hát...
amúgy tudom mindenki leszarja
Azért kikérném a véleményeket, hogy mehet-e még tovább a tömegelés vagy már lassan át kéne szoknom diétára[link]
[link]
[link]
[link]
[link]BÁ: Ha nem is izmos, de legalább 1 emossal már nem kevernek össze már csak azért sem mert kopasz vagyok
God Vazzeg: Szemrevaló volt a menyecske aki vette a vért az fix
P00By: Ennyi szőrrel azért az NDK-s úszónők se rendelkeztek... de te se panaszkodhatsz csuvi
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Markgx10
őstag
Itt egy kép, a többit (DVD), ahogy elküldik bpestről, akkor én is megosztom.
A többiektől meg bocs, nem sztárolni akarok semmit, csak már ide írok több, mint 5 éve, itt ismerem a régi tagokat és ezt a kis örömömet megosztom velük, lehet innentől csak veszítek szóval kihasználom ezt a kis jót De idénre befejeztem, elnézést, ha valakit zavar.
-
Woodslave
félisten
nem tudom megnézni, mert a képhostot blokkolják. El tudod képzelni milyen qrva hosszú munkanap lesz ez, hogy nem tudom megnézni a képeid? Ráadásul egész nap annyi hülyeség kerül a topicba, hogy estére talán még el is felejtem...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
ja hogy ON is legyek kicsit, tegnap fitnesseltem egyet én is, elég jó vót
+15kig-val tolódzkodtam 8-at meg 2 csak negatív (mivel övem nincs, ezért a nyakamba akasztom egy táskaszíjjal, hát kiváncsi vagyok mennyit bír még el ) Ráadásul a teremben tolódzkodó állvány sincs, ezért a guggoló kereten két rúd közt tolódzkodok, ahol a 15 kg-s tárcsa nem is fér át, ezért még arra is kell figyelni hogy kicsit élére álljon
Húzódzkodás + 7,5 kilóval 7x meg pár negatív lassan, mondjuk Hannibál valszeg nem venne fel a csapatba a forma miatt se, dehát engem nem is ez érdekel csak qrva jól akarok kinézni ( )
Volt más is, de az lényegtelenJa kb. már üresen lehet 76 kg is vagyok, lassan eljátszhatom a Gépész c. film paródiáját
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
penene
őstag
válasz Woodslave #31496 üzenetére
"Ráadásul a teremben tolódzkodó állvány sincs, ezért a guggoló kereten két rúd közt tolódzkodok, ahol a 15 kg-s tárcsa nem is fér át, ezért még arra is kell figyelni hogy kicsit élére álljon "
Ezt most nem vágom. Leteszel 2 rúdat az állványra és aközött? Nem gurul el a 2 rúd? A kicsit élére álljont sem vágom.
-
Rossi
addikt
válasz BÁ Nutrition #31485 üzenetére
Szoktál Scott padon is edzeni francia rúddal? Nem tudom, hogy jól csinálom-e, hogy csak vízszintesig (illetve egy kicsit tovább) engedem le az alkarom. Így már lassan megy 45 kg-al a 8 ismétlés egyedül.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest