Hirdetés
Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz szmötyi #13676 üzenetére
olvasd el az aláírásomban lévő linket
kis helyzetjelentés, gondoltam összefoglalom jelenlegi hozzáállásomat a testépítéshez:
kajaként napi kb fél kiló hús, annyi rizzsel amit meg bírok enni (ez 2-3 zacskó), reggelire tojás, vagy müzli, vacsira túró, vagy olajoshal. ez az öt étkezésem van. edzés után két mérő dymatize tömegnövelő. (kéne egy 6odik étkezés is, de nemtom mi legyen, néha eszek szendvicset meg virslit, több húsra nemigazán van lótyi :/ ).
edzésről annyit, hogy végre mindig összejön egy heti edzésterv lebonyolitása, de mindig más időben, másnapokon.
így 5-6 hét alatt összejött plusz 4kiló, erősödök vissza, ismét van egy rettentes( ) 38-as karomazt elfelejtettem leírni kajánál, hogy néha ha eszembejut nyomok egy adag kreatint
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz szmötyi #13681 üzenetére
hű, most szerencséd van, hogy van kedvem n+1-edszer is leírni a dolgokat, különben sosem tudnád meg a többiektől
attól, hogy te csak kicsit szeretnl izmos lenni, még mindent ugyan úgy kell csinálnod, mintha nagyon szeretnél az lenni, csak éppen nem tart annyi ideig
illetve ittvan ugyanerre a gérdésre bunny frappáns válasza:
Kérdés 2008-01-25 22:09:41
Helló. Én csak azért járok konditerembe hogy edzett legyek nemszeretnék testépítő lenni. De lenne pár kérdésem: Szálkásítást mennyi testzsírszázalékig kell végezni? Hogyha olyan szeretnék lenni mind pl Bruce Lee vagy Van Dame akkor hogykell edzeni hogy ne legyek túl izmos viszont jól látható és erős legyek? Nagy súllyal kevésszer vagy Kis súllyal és sokszor vagy hogy? És minél izmosabb vagy annál erősebb is? Mert sokan azt mondják hogy a kettő nincs túl nagy összefüggésben, hogy kell edzeni hogy picit izmos de inkább erős legyél mint pl Bruce Lee? És halottam még azt hogy a kis súlyal nagy ismétléssel végzett gyakorlattal tömöttebek lesznek az izmok, ez igaz vagy hülyeség és ne csináljam? Tehát összefoglalva hogy edzek hogy ne legyek nagyon izmos de viszont erős? Tehát olyasmi mint Bruce Lee? Kösz.
anonymous
Válasz 2008-01-25 22:20:27
hogy is magyarázhatnám el neked egyszerűen? képzelj el mondjuk egy takonygolyót. hogy a takonygolyóból te szép nagy takonygolyót csinálj, folyton hozzá kell ragasztanod egy kis taknyot. tudom hogy te nem akarsz nagy takonygolyót, de a te takonygolyód nagyon kicsi, igy fokozatosan ragasztgatni kell a friss takonygolyókat a már meglévő takonygolyódhoz mert még annyira sem nagy, mint amekkora kis takonygolyót akarsz! ez, a te célod, a közepesnél kisebb takonygolyó is sok takonygolyóragasztással érhetó el, ugyanazzal a takonygolyóragasztási techikával, mintha nagy takonygolyót építenél. ha ezt nem érted, se kicsi, se közepes, se nagy takonygolyód nem lesz soha, éppen csak az az adott fikányi, ami bárkinek van!
bunny[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
LOTR
addikt
válasz szmötyi #13681 üzenetére
miért, ha kicsi házat szeretnél építeni ahhoz akkor nem kell normális tégla, vagy vasbeton gerendák, hanem csak a nagy házakhoz?
ugyan azt az utat kell bejárnod, mint mindenkinek, minél több helyen térsz el az opitmálistól, annál később lesz meg az eredmény, ennyi
nincsenek itt óklipateszek?
kellene öcsémnek egy napszemcsi, tud esetleg valaki?
ez a fajta:
Okley C-wire
Lencse: Gold irridium[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
harry
veterán
válasz szmötyi #13686 üzenetére
Na akkor: először olvasd el az alapismereteket, amit az első hozzászólásban találsz, sőt, az alapismeretekben lévő linkeket is nézd meg, ott is vannak szép leírások, azokat szintés olvasd el.
Majd miután ezekkel meg vagy, vonulj el a szobád egy csendes részébe, gondold át szépen az egészet, és esetleg ezek után jöhet a következő kérdésed.
De mivel sejtem, hogy mi lesz az, ezért már válaszolok is: a kajákat mindig nyers állapotban kell megmérni (meg ne kérdezd, hogy mire írom ezt, hanem olvasd el amiket mondtam).Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
-
Radnix
senior tag
válasz szmötyi #32772 üzenetére
Persze. Menj le a terembe, öltözz át, melegíts be. Amúgy meg ALAPISMERETEK
-
Bibby
addikt
válasz szmötyi #32772 üzenetére
Keress egy jó termet, járj el heti 3x, hangolódj rá a gyakorlatokra, súlyokra stb, döntsd el mit akarsz elérni, és olvass sokat az interneten, például.
Ελευθερια η θανατος
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Facebook és Messenger
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Csak jövő tavasszal jelenik meg az inZOI, a Krafton életszimulátora
- Tidal
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest