- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVI.
- (téma lezárva)
- weiss: Filmzene hasonlóság
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
LOTR
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Bibby
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
Pistival most Szeghalmon beszéltem vagy fél órát a verseny végén, de nem tünt beképzeltnek, még annyira se, amennyire akár lehetne is
A stílusa meg olyan amilyen neten, valószínűleg ő így tud érvényesülni, és ha megfigyeled, inkább nem szól hozzá sok mindenhez, de nem olt le senkit, csak ha már elharapódzott a dolog. Nekem nincs bajom vele 
-
glutamin
őstag
-
zeg
őstag
Volt itt Szegeden egy koximaxinak csúfolt versenyző(nevet most nem mondanék), valamelyik bb tévében szerepelt, 1 év alatt 10 kiló izmot sikerült összehoznia. Gondolom az előzőből (is) leesett hogy a tarhonyától fejlődnek ennyire.
Nem vagyok benne biztos, hogy a te átlagos genetikáddal(elnézést, te nevezted így a másik fórumon) ne sikerülne ilyen eredményt elérned. -
zeg
őstag
-
vedini
őstag
-
Bibby
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
vedini
őstag
-
vedini
őstag
köszönöm szépen a választ
mondjuk asszem egy nap lemegy 3-4l folyadék, de akkor jobban odafigyelek, elképzelhető, hogy mondjuk elfelejtek inni, ha sűrű a napomJasonchan:
hát ezért az árért kicsit drága a jw, ha egymagában szeded csodát ne várj tőle egy hónap alatt
azért hozzátenném, hogy elmúlt 9 hónapban agyonhajszoltam a testem, és a telítődési görbe visszíntes részén vagyok valahol, azért veszem észre nehezebben a hatását, mint feljebb írtam van kis erő és tömegnövekedés, izomtömörülésigaz ezen a héten megtáltosodtam, de ez lehet csak azért volt, mert stackbe szedem és elkezdtem mellé a bad ass mass-t
-
Markgx10
őstag
Erről jut eszembe, hogy a bőven 100 feletti derekam 96-ig lement azzal, hogy a pizzázást beszüntettem, de még így is hihetetlen módon el vagyok hízva.
No, mindegy, egyre jobban próbálok megint odafigyelni a kajára, aztán remélem ér valamit.A mai válledzés már sokkal jobban sikerült, erőben sem volt olyan gáz és lelkesedéssel sem volt túl nagy gond. Egy 3-ast adnék rá, a tegnapi mellre meg egy 1-est.
Holnap hátazok. 
-
nostrum
tag
Bibby és Bubee82
Köszönöm a jótanácsokat, és látom én, hogy igazatok van...
De vannak itt egyéb tényezők.
Tényleg nem versenyre készülök, és az elvárásaim sem nagyok...
De azért az tény hogy nem vállalok, és nem is vállalhatok be 20 kiló zsírt, 5 kiló izomért.
Egész életemben görcsösen fogtam a súlyomat, ha eddig megtettem, nem most baszom el. Mint mondtam, hogyha hízok, az has és segg, és az nem túl mutatós.
Ha nekem elég komoly elvárásaim vannak a barátnőm formáját tekintve, akkor én sem tehetem meg, hogy csakúgy elbelesedek. Ha ez az ára az izmosságnak, akkor nem vagyok hajlandó megfizetni.
Amelett, arra sincs pénzem, hogy a ruhatáramat felújítsam, csak azért mert elhíztam.
És végül, de nem utolsósorban, ha a mostaninál nagyobb belem lenne, akkor én is sírva néznék a tükörbe, és még kellemetlenebbül érezném magam, mint most. Ha leülök, és berogyik, így is szégyellem.
A szteroiddal megfürödtem, úgyhogy a továbbiakban arra is teszek egy nagyot, még egy megoldástlátok és most arra fogok rámenni. Mivel ez a 93-94 kiló, amit még elviselek magamon, ez kiáltom ki feltömegelt súlynak. Ha ez elérem, mint most például, akkor jön a tzs lenyomása 10% alá. Onnan aztán megint feltömegelek 94-re, és újra diéta.
A kérdés mostmár csak az, hogy hogyan diétázzak úgy hogy az a minimális erő és izom megmaradjon, amit összekínlódtam.
Első és utolsó gondolatom a spiró. Már csak az a kérdés, hogy honnan a faszból szerezzek, hogy az is legyen aminek látszik. (Nem úgy mint Deca barátom...) -
penene
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
Lavves
tag
-
L|zsidoboz
őstag
-
Vandit.
addikt
-
L|zsidoboz
őstag
Mondjuk én jóval kisebb súllyal guggolok (90kg), mégis attól egyáltalán nem fáj a lábam.
Mikor meg lábtolón 200 fölé megyek (ami még nemem is lófax súly), akkor viszont recseg-ropog és fáj is.
Lehet megpróbálom én is kivenni, és akkor futásnál sem fájna annyira a lábam.Merevlábas felhúzásra van valami alternatíva?
Mert azt régebben próbálgattam, de nem nagyon ment. -
L|zsidoboz
őstag
-
L|zsidoboz
őstag
-
nostrum
tag
-
God Vazzeg
veterán
Azért, mert diétában belaposodsz, és diéta végére úgy nézel ki mint egy felmosórongy. Én most így érzem magam, nulla izomérzet, nulla feszülés, stb.. Ha majd elkezdek tölteni tömegelés előtt, na akkor szoktam igazán jól kinézni, majd rakok fel képet

Szerk: teljes testes képet is kérünk!!!

-
L|zsidoboz
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
penene
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Kedves Bubee!
Te értesz ezekhez az extremefites cuccokhoz
így hozzád fordulok. Egyelőre gondolat szintjén foglalkoztat, hogy vegyek valami erősebb, de még natural témát. Natural dolgon olyat értek, ami nem basztatja a hormonháztartást és nem kell utókúra, tesztóvisszaállítók stb. hozzá. Amit néztem az a Mass Fx, Hyperdrol X2, Halodrol Liquigels (erre az újra gondolok, aminek már semmi köze a prohormonhoz). A legnagyobb gondom most következik, erre (nem számít bele a kaja, fehérje, vitamin ilyesmi) nem szeretnék szánni 15k-nál többet semmiképp, szóval a 3 közül (vagy ha ér annyit valamelyik ALRI-s termék) egyet javasolj ha lehet, tudom egy doboz max 30 napig tart, ezzel számoltam. Nem tudom melyik mit hoz, de én inkább erősödni szeretek, ha tömeget nem is hoz, azt nem bánom, csak jöjjön valamennyi erő.
Válaszod előre is nagyon köszönöm, de jól gondold meg mit írsz, mert a jegyfizetés terhe kötelez

-
whitezo88
nagyúr
-
bandus
veterán
-
God Vazzeg
veterán
Ezzel is egyetértek, nem csak fekete és fehér van. Nagyon jó cuccok vannak efitnél, sőt, csúcskategóriások, ezt tapasztalatból mondhatom. DE! Ár/érték arányban nézve a kox nyer, sőt a levezetés is ilyen, neked se maradt volna meg 90%-a, ha nem hcg-zel, ezt most megsúgom. Ezek (kox) annyira más kategóriába tartoznak, hogy naturál alternatívája nem lehet, mert akkor már az is kox volna. Szerintem ezt te pontosan tudod

-
God Vazzeg
veterán
-
nostrum
tag
-
Markgx10
őstag
-
bandus
veterán
-
LOTR
addikt
szerintem azért nem, mert egy ilyen volumenű túra alatt megváltozik az ember anyagcseréje, napi több, mint 140km az rengeteg akkor ha nincs edzésben az ember, még a triatlonosok, meg a kerósok sem tekernek le annyit (itt most a teljes túrára gondolok)
olvassatok ironman-es cikkeket, persze ez nem annyira extrém, de 21 napon át már majdnem annak minősül, úgyhogy tejterméket én maximum este ennéka csirkére visszatérve, igazad van, az sem nyerő ilyenkor (nem tudom, hogy mennyire jó vagy rossz), ilyen esetekben olyan ételek kellenek ami gyorsan szívódnak fel, pl tésztafélék, nem terheli meg az emésztésük annyira a gyomrot
persze lehet, hogy nincs igazam...én minden képpen azt javasolnám, hogy kezdje csak egy egynapos túrával, majd pihenjen rá, fogalmam nincs mennyire edzett ilyen téren, de nagyon durva az a 3000km
-
LOTR
addikt
igazatok van, csak a térdem mellett belülről az a csepp alkú izom anynira be tud durranni, hogy emnni alig bírok, de a külső részét nem igazán érzem, és az szerintem elmaradottabb is, mint az előbb említett rész
sajnos a magasabbaknál problémásabb kívülről íves combot összehozni, sokkal több massza fér ott meg, mint az alacsonyabbaknak, és azt jóval nehezebb összehozni - persze ez mindenre így van, de szerintem lábra meg karra főleg -
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
LOTR
addikt
-
Vandit.
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
Persze, nem vesz el semmit az érdemedből, csak kérdeztem, nekem nem bírja a fogásom 120-130kg felett
Az elölguggolást szabadsúllyal csinálod? Mi a faxomat csinálsz hogy nem nyomja szarrá az elsővállat? Én most próbálgatom még csak, 80-ig mertem felmenni, így is 2x lettem rosszul. De nem ez a lényeg, hanem hogy szétmegy az első vállam a súlytól
Van rá trükk, vagy rossz helyre rakom? Keresztezem a fogásom, és előre emelem a karom, úgy guggolok
Ja meg sarokalátét kell, mert billegek még 
-
LOTR
addikt
ez érdekes, nálam meg pont fordítva van
ha eszek, de nem edzek, akkor nem szakadok össze - mondjuk még nem próbáltam nem enni és nem edzeni, de talán akkor sem lenne nagy gond - amíg nincs honnan, addig nem lehet összeszakadni
mindennek megvan az előnyemost készülök éppen egy könnyed nyári diétára, kipróbáltam ezt az évet, milyen tömegelés nélkül, augusztusban 76kg voltam, kb szeptemberben felmentem 79-re (diéta után gyorsan visszajön az a pár kiló), most 83 vagyok kb ~15%tzs mellett, kíváncsi leszek, mi lesz a diéta végén
normális tömegelésbe nem merek belevágni, mert félek, hogy nagyon behíznékvalakinek valami terve a nyárra? (természetesen témához kapcsolódó) még nem sokan írtak erről itt - vagy mindenki megy tajgetoszra nyaralni?
-
God Vazzeg
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Mark6665
csendes tag
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Foglalt név
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Boci_83
őstag
-
mindfreak
őstag
-
vedini
őstag
-
L|zsidoboz
őstag
Akkor én a 90 kilómmal inkább csendben maradok.
(neked meg
)Mennyi különbség van kb. teherbírásban az elől és a sima között, mert én mindig csak előlguggolást csinálok.
Csak sokszor mondják vékonyabb gyerekek, hogy 100 kilóval guggolnak, én meg csak pislogok olyankor. De ezek szerint viszonylag nagy kül. van. -
LOTR
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
L|zsidoboz
őstag
-
L|zsidoboz
őstag
-
BÁ Nutrition
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
bandus
veterán
-
bandus
veterán
-
P00By
nagyúr
-
God Vazzeg
veterán
-
Zomb€€
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
L|zsidoboz
őstag
-
bandus
veterán
-
Lavves
tag
-
Bibby
addikt
-
Bibby
addikt
Egyébként ez az edzés-gondolkodás milyen szinten számít? Mert eddig számomra az az alapelv volt világos, hogy nagyjából mindegy hogy edzem, ha keményen nyomom és szépen kajálok, meglesz az eredmény.
Mondjuk nyilván nekem kell észrevenni hogy elértem azt a pontot, amikor már számít a hogyan is...
-
fLeSs
nagyúr
ez igaz.
csak elkeserítő, hogy 2-2,5 évet kidobtam az ablakon.
mindig mindenre gondoltam, csak erre nem.
többször megreformáltam az étkezésemet, többször még több intenzitásnövelő technikát vetetettem be, mert azt hittem, hogy nem csinálom elég jól, és csak egyre rosszabb lett..
minél inkább nem fejlődtem, annál inkább szétedzettem magamat.
azért arra jó volt ez az idő, hogy az agy-izom kapcsolat szépen kialakuljon minden izomnál, mert volt egy időszak, amikor azt hittem, hogy emiatt nem fejlődök. meg ugye van pár dolog, ami szintén tapasztalat, csak ez is milyen már, most másfajta edzéssel nőtt a kalóriaigényem, és lehet, hogy emiatt a diétáim alatt szerzett tapasztalatokra többé nemtok támaszkodni.
szerk: a súlycsökkentő sorozatokat kifelejtettem.
2kezes bic bukásig, 2-3 erőltetett ismétlés, le egy kis súly, további ismétlések bukásig, erőltetett ismétlések, még1szer le egy kis súly és még amennyi megy. volt ilyen edzés. vállban és tricben is.
oldalemeléssel ezt megcsináltam tavaly márciusban, és utána felírtam a naplómba, hogy ez nem lesz jó, mert 1,5 hét után sem regenerálódott (csökkentenem kellett a súlyt). de a többi izomra azért továbbra is csináltam ilyeneket.
-
God Vazzeg
veterán
-
Coyot
őstag
-
P00By
nagyúr
-
Markgx10
őstag
Örülök, hogy végre nem offol senki és mindenki komoly szakmai kérdésekkel foglalkozik, ha megint elkezdenétek a hülyeséget, akkor meg fogom kérdezni, hogy mi a véleményetek a jobb combhajlítóval nyak elöl negatív padon végzett marmonkannás húzodzkodással kapcsolatban, szóval inkább ne, ha javasolhatom

-
Markgx10
őstag
-
Zomb€€
őstag
-
fero02
nagyúr
-
fero02
nagyúr
-
God Vazzeg
veterán
-
LOTR
addikt
megölted a topikot...
nemrég végeztem edzéssel
majdnem 2 hónapja nem nyomtam fekve (akkor 80-ba ment kb 8-12)
ma foglalt volt a pozitív pad, ezért fekvenyomással kezdtünk
10-50-70kg 16x, 80 12x, 90 4x, és még ment volna, tehát nem bukásig
utána egykezesekkel pozitív padon felmentünk 28-29kilóig 12ism, ez már bukásig ment
meg egy kis tárogatás, és áthúzás, nem bukásig
érdekes, hogy kb 3x ettem, meg edzés előtt csokiskekszet
-vagymit
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVI.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- Bestbuy játékok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Eladó egy Pixel 7a
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:

)!

Ugye milyen szerencsés vagyok? 

: Amúgy igen, asszony posijának a rabja vagyok.