Hirdetés
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz Boxer001 #39055 üzenetére
Jó reggelt!
Ma melleztem, gyengülni nem gyengültem, mindent szabályosan megcsináltam stb. 3-ast adok az edzésre, de nem is erről akarok írni.
Egyszer élünk, azaz egyszer van tápkiegre pénzem elv alapján és amiatt, hogy amint írtam katasztrofálisan durrantam, pontosabban ugye egyáltalán nem durrantam be mostanság, vettem egy Gaspari PlasmaJet-et.
Uraim! Én már megettem 2 doboz Nitrix 360-asat az utóbbi 2 évben, de a PlasmaJet valami olyan szinten múlja felül, hogy az életben nem vennék mást, ha ilyen hülyeségre lenne pénzem a későbbiekben. Iszonyatosan durva, minden más NO-termék a lószar kategóriát erősíti ehhez képest, de komolyan. Én még életemben nem durrantam be semmitől ennyire, mint most, végre éreztem azt az érzést, hogy szét akar szakadni a bőröm, nagyon kemény volt
Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest