Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
yash
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
nem kell megmagyarázni mindent, tudom én magamtól is hogy mit gondolok
egyékbént, mindig az beszél kémiárol meg bilogiárol, akinek fontos! nem mondtam, hogy hülye aki sütve eszi a tojást, ezt te fogalmaztad meg így, nem én. egyébként ez az egész kondizás nem más, mint játék a biológiával és a kémiával. ha nem igy lenne, nem számolgatnátok a fehérjéket meg satöbbiekt, meg gőzötök nem lenne a grammokról. -
L|zsidoboz
őstag
gratulálok!

akkor sztem menjél a kémikus topicba és oszd meg mindenkivel, hogy a gyúrósok hülyék, mert nem nyersen eszik a tojást. trapista sajt (ami alig zsíros) és a tej biztos sokkal jobb fehérjeforrás...
légyszi még linkeld azt is, hogy a fehérjétől tönkre megy a vese és a c-vitamin rákot okoz, hogy mindenki féljen.
hol van ilyenkor boxi, mikor szükség lenne rá?
[Szerkesztve] -
bandus
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
az ilyet boxinak hiába magyarázod, ő megragadt a grammoknál, meg a fecskendők mililiterjénél

-
yash
senior tag
ezt a hat-ot nem úgy értettem, hanem úgy, hogy nem láttam még kimuatást arról, hogy a sült tojásfehérje kevésbé fehérjegazdag, mint a nyers. viszont azt tudom, hogy 42 fok felett a fehérje kicsapódik (lásd: emberi betegség, láz), ezért embereknél pl a 42 fokos testhő már egyenesely veszélyes a fehérjeláncok átalakulása miatt. de azt hiszem, ezek után jobb ha megsütöm!
-
bandus
veterán
ez nem csodaszer, meg gyógyszer, meg kox. ez nem ''hat'', ez csak fehérje. kell az izomnak, ennyi.. olvasgass pár marketinges szöveget, meg néhány idiótát egyes fórumokon, hogy eztmegazt a fehérjét sokkal jobban érzem mint mást, ez hat igazán.. ennek így semmi értelme nincsen

Uzsi: köszi
(hátha ezekre a szmájlikra megjekenik Márk másnaposan
) -
yash
senior tag
szerintem igy jobban hat, mint ha megsütöm! szerintem a sütés valamelyest átalakithatja a fehérjeláncokat, és ugy már nem annyira hasznositható talán...
remélem nem lesz benne szalmonella... hogy kerülne bele egyátalán?
most akkor inkább süssem ki mindig? ... hát nem tudom... igy gyorsabb is, és tuti jobabn is hat... nem? -
yash
senior tag
Na, ma reggel ittam életemben először tojásfehérjét nyersen
Nem is rossz! Tejjel meg cukorral bekeverve tök finom! Legközelebb kakaót is teszek bele 
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Milyen kiszerelésekben kapható és mennyi az ára?

Képzelem milyen idióta egy oldal van készülőben.
Lassan húzok hát-váll (+ kis vádli) edzésre. Kedden voltam (v. hétfőn
) legutóbb.
[Szerkesztve] -
penene
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére

-
bandus
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
amit linkeltél anno vitamint, azt betennéd mégegyszer?

-
bandus
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Tajgetoszra asszem beviheted
egy próbát megér
(hogy áll a weboldal?) -
BÁ Nutrition
addikt
-
Bubee82
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Fene tudja. Mindenkitől azt hallom h sokat fogytam, ami bizonyos szinten igaz is, hiszen durván 90 kiló vagyok, de nem érzem magam annyira kicsinek mint azt mondogatják. Az erőm elég fos, de mostanában túl sokat nem is eszek. A méreteimet se tudom mert 1 nem is érdekel 2 nincs mivel mérjem. Kép nista

[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
8
? Ki ne égjen a májad
. Nekem is olasz version van. -
Boxer001
veterán
válasz
Bubee82
üzenetére
Tudom én, hogy hogyan értetted (nem szokásom félreértelmezni a dolgokat, mint itt 1-2 emberke...aztán meg megy a célozgatás), igazat is adok, bár tőlem távol áll ez a szúrás téma, max 1-2 tabit próbálnék ki, de mindenki ahogy érzi.

Sokat eresztettél? Valami képet toljál be megint.
-
Bubee82
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Én csak azt mondom, ha csinálja az ember akkor csinálja ésszel. A BÁka ehhez általában nem nagyon ért, csak bekapkod mindent ami elé kerül aztán csak csodálkozik h semmi se jó

Egyébként az én kúrám egy nagyon jó kúra volt egy kurva fasza utókúrával, és ha nincs után ez a nagy völgy akkor minden megmaradt volna... Ez 100%
[Szerkesztve] -
yash
senior tag
oh, köszi, kezd összeállni a kép... meg köszi lotr-nek is... asszem az ilyen hozzászólások azok, amiktől azt gondolom, hogy vannak még rendes, segitökész emberek

okés, akkor ugy kajálással már ugy kezdek képben lenni. mondjuk én nem tudok hatalmasakat tankolni, nyilván nincs akkora gyomrom sem mint egy 2 méter magas akárkinek
most még azon gondolkodom, hogy esetleg nem is kéne elkezdeni a kreatin kurát, amig nem tudom megvenni a fehérjésdobozt?
mert scitec creatine monohidrátot vettem, mert erről olvastam teszteket, hogy ebben kevés a káros mellékanyag... elég drága, szal nem akarom elpocsékolni... szerintetek várjam meg a jövö hónapot vele, és csak a fehérjével együtt kezdjem enni majd?
egyébként lesz majd pénzem ilyen dolgokra, csak apeh kihozott tavalyrol egy igen ütös adohátralékot aztán most 3 honap szopás volt... ez az utolso hálistennek! -
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem tudom mi a faszt kell tablettákkal szórakozni. Bökni kell, az az igazi. Normális kúrát kell csinálni, nem ilyen összevisszaságot

-
BÁ Nutrition
addikt
nekem 10 mg-os olasz, de abbol 4-5 mehet naponta. a 2 szerintem keves....
nekem 8 fogy naponta
amugy nem zacskos, hanem amikor a hataron csempesztem akkor egy edesitotablettas dobozba raktam bele, es igy nem tunt fel senkinek
amugy ez bevalt cucc mert mar sokan megnottek tole a teremben othhon, ugyhogy el is hoztam az osszeset
az anabol meg egy fos szerintem, de sajna most ezzel kell beernem egy darabig. kb szeptembertol lesz rendes teszto is ha minden jol megy
-
bandus
veterán
figy, fehéje arra való, hogy ha kajából nem tudsz eleget bevinni, akkor ezzel egészítsd ki. azért szoktak edzés után, mert gyorsabb felszívódású, és ezért ajánlott reggel is. azért írtam, hogy csak edzés után, mert neked kajából sem nehéz ennyit bevinni, és nem is tudsz rá sokat költeni. húsnak szerintem megfelel bármilyen normális hús (combfilék, halak, esetleg karaj). a csirkmell errefelé elég drága, cask kkor szoktam venni 1-2 kilót ha akciós, meg ha gyúrok

fehérjét azért írtam h inkább csak edzés után, mert így spórolhatsz vele. este lefekvés előtt egyél túrót
-
yash
senior tag
ezt a ch-t nem tudom minek a röviditése
rizst eszek majd akkor sokat, ez ok.
fehérje, hát, az most max sima kajából lesz nyerve... jövö honaptol lesz pénzem, akkor majd benevezek vmi dobozos megoldásra akkor.
természetesen átnéztem azt a linket, de igy számokban nem gondolkodtam bevallom.
tehát, akkor rizs, mellhusi meg tojás, meg késöbb fehérje is majd, és kreatin. találtam egy edzéstervet is, majd azt megpróbálom követni is. ennek igy már hatnia kell majd szerintem!
a kreatint minden nap kell szedni tudtommal (töltési majd szintn tartási fázis)... a fehérjét pedig ezze lszemben csak edzős napokon?? -
LOTR
addikt
hogy jön ki olcsóbban pl a tojás, mint a fehérjeturmix?
1 turmix ára kb = 5 tojás, ez mondjuk 25g fehérje, de ekkor elég sok zsírt is eszel, tehát ha csak a fehérjét nézed, akkor 5 tojás csak kb 15g fehérje
az alpa túró olcsóbb egyedül, nem tudok konkrét árat, plusban nézd meg
marhahús nagyon jó tömegnövelni, abban a legtöbb a kreatin, de elég drága
én mostanában apró csirkemellfilét szoktam venni a piacon, kaposváron (ilyen kicsi darabokból áll, legalább nincs vele macera, egyből lehet csinálni, egy zacsi 1 kiló és 960ft)
ezzel az árral számolva 100ft 25g fehérje, tehát kb egyenlő, mint a turmix, de reggel zabbal vegyítve, meg edzés után jobb a turmix -
bandus
veterán
figyelj, a szervezetednek fehérje, ch meg zsír kell. ch-n nem akad soha senki fent, mert a rizs olcsó. fehérjeforrásokat megtalálod az első hsz-ben lévő linken. neked kéne enni kb 120g fehérjét, vagy többet, de mindenképp 100 fölött. eszel mondjuk 400g húst egy nap, ez talán 400ft. mellé edzés után rögtön nyomsz egy fehérjeturmixot. reggelire valami müzli/zabpehely, este meg eszel tojást. igyekezz rendszeresen, 2-3 óránként kajálni, naponta 5-6-szor. így már megis vana szükséges fehérje. ha veszel mondjuk egy kilós fehérjét, 30 adaggal, az heti 3 edzéssel számolva 2,5 hónapig tart ki, szóval sztem megéri az 5k-t (jó, most tekintsünk el bubi tesztjétől, te most valószínűleg nem vennél 4,7kg fehérjét 22k-ért).
persze ez csak egy leegyszerűsített vázlat [link], ezt olvasd át, ha még nem tetted volna meg.
vissza is raktam aláírásba
most hogy így megint olvasom, a boxos(
) tök faszán összeszedte a dolgokat

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
yash
senior tag
Másfél liter házitej az 225 Ft. A sajt nem tudom mennyi, nem néztem a számlát, de biztos drága volt. Ez a filés dolog azért furcsa nekem, mert a mellhús az ugye fehérhús,és az ember azt hinné, hogy marhasús pl jobb és attól jobban lehet nőni... ezzel szembenegy kis pipike... hát nem tudom... jobb?
Hát, kreatinnal úgy vagyok, hogy olcsó... néztem Whey proteint meg iyleneket, de ez most megterhelő lenne a pénztárcámnak, ugyhogy marad helyette a tojás meg a sajt. Ilyen filéket szerintem kiloszám meg tudnám enni naponta... de hát a pénz ugye... lehet jobban járok majd mégiscsak, ha lesz pénzem dobozos proteinre? -
Boglya
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Primo is naponta. Primo tabi 25mg, winyo 10mg. Neked milyen winyód van? Bár ahogy a képen láttam vmi zacskós kiszerelés
. -
Boglya
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Primo és Winyo tabi, 50 és 20mg/nap. A tieidhez képest ezek gyerekadagok
, de óvatosan indítok, 75/30nál feljebb nem fogok menni. Az a fura h ennek a kombónak inkább szálkásítani kéne, mint dobni rám a súlyt. -
fLeSs
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Sztem csak a prohormonokat lehet koxnak venni, az ilyen növénykivonatos dolgokat nem.
-
Boxer001
veterán
Jó is lenne, ha 8 év gyúrás lenne a hátam mögött, főleg úgy, hogy elég agyam, és pénzem is lett volna a témához.
Évente általában ilyen szezonokat nyomtam le, pl nyár, vagy tél
, persze kajára sose figyeltem.
Na de ezt már ti itt régi motorosok tudjátok, a többiek meg kit érdekelnek.
Amúgy izmos vagyok én
, csak kicsiben nyomulok. 
Boglya
Toljad neki, csak bele ne pusztulj.
[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
Nah lassan véget ér a cuccolás első hete
. 2 nap alatt sikerült híznom 1 kilót, úgyhogy kajálásilag nagyon vissza kellett fognom magam, erő meg még nem sok jött, de már alakulóban van. Az meg tényleg igaz lehet, h a winyo árt az ízületeknek, eddig sose fájt a könyököm, most meg fekvenyomás közben éreztem mind2-t... de elviselem, mert ilyen jól a fekvenyomás még sose ment
. -
Boxer001
veterán
Minden toprongy egyből megjelenik, ha én vagyok terítéken.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fless
Ne röhögj, x év csirkerizs + ki tudja hány tonna tápkieg után...én nem vidámkodnék ennyire.
-
bandus
veterán
el ne hidd ám, hogy itt bárki is izmos
aki meg véletlenül az, az baszik ide írni
Boxinál például a bicepsz átmérője sem tudja pótolni az agyat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de gondold végig, mennyibe kerül a 1,5 liter házitej amit vettél? mennyibe kerül a sajtod? a pulyka felsőcomb filé kb 800ft/kg, általában én is ezt veszem. naponta fél kiló, vagy 400g.. (modjuk most meló van, semmi kajaodafigyelés, meg gyúrás). attól pedig ne félj, hogy túl izmos leszel
a kreatin helyett viszont vehettél volna inkább valami fehérjét, ha kezdő vagy 
-
yash
senior tag
Köszi a választ... hát igen, gondolom, hogy fontos a kaja, de azért van egy határ, amit nem tudok átlépni sajna (anyagilag), másrészt meg nem akarom, hogy az izom az agyamra legyen rossz hatással, mint azt itt a fórumon pár ember meg is mutatja
Szerintem ugyanolyan fontos az ember életében az intelligencia, mint az, hogy mekkora a karja... ha a kettő együtt nincs összhangban, akkor mehetsz patkánykodni diszkóba, vagy leolthatod a kezdőket a Gyúrosok ide fórumban
Van akinél a bicepsz átmérő pótolja az agyat (sajnos ezt viszont hiába gondolja
)
Jaja, majd kajálok is, meg kondizok is, meg majd olvasok néha... köszi a választ! -
fLeSs
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ebben a topikban még a naturálok vannak többségben...
-
Boxer001
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
Már nyaraltam patkányivadék.
Tajgestosz biztos jó hely lehet, neked meg a Tajgetoszt ajánlom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dragonfx
veterán
válasz
hummerdikk
üzenetére
te is mitn macska a gyorsúszásba....

-
yash
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
''csak lesz vmi!''
ketlem.
Ez jó kis hergelős szöveg, tetszik
Ez a ''márcsakazértis'' marketing nálam bejön, ha pozitiv hatású lehet
És ez az szerintem... egyébként, kisebb megszakitásokkal már jópár éve kondizok (40 kg mellel kezdtem, most már 70-el szériázhatok, és nem volt ''semmi cucc'' mellesleg, 5 kg-os sulyzot nem birtam el, most 12-vel szériázhatok karonként
) Szóval azért nincs meg bennem a totál apatitiv hozzáállás, csak hiába edzegetek, sose érzem azt, hogy ''na igen, ez már izom''. Magamért csinálom, hogy egészséges legyek (meg vhogy ki is nézzek)... szal nem leszólni 
Boxer001 : nem, tehénből, csak a Bá Nutri aláirására reagáltam vele!
[Szerkesztve] -
penene
őstag
vazeg, kedden vádliztam, csütörtökön kezdődött az izomláz, és még mindig tart kb. ugyanúgy...
Regenerálódj már te sok mikrosérülés....................................vazeg.
-
kalap_ur
tag
Janesszal mi van?Tud róla vki vmit?Utoljára a BME napokon rendezett testépítő bemutatón találkoztam vele...
-
-
dragonfx
veterán
Egyértelmű..kraft!!!!!!!
....amit anyám mondana rá valami drogosszteroid
..más szóval kox 
4714>>
A kreatin jó szőlővel igyad, ne sajnáld a feltöltést, told befelé, amikor jólesik.
De valami tömegnövelőt evgyél mellé....párral feljebb írtam egy legalábbis koksz nevét
És a lényeg egyél minél több húst!!!!!!!!!...ugyanis az izom húsból van...és hús csak húsból lesz!!
[Szerkesztve] -
yash
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
most olvasgattam egy kicsit, ugy néz ki a trappista sajt két fokkal jobb nála valoban.
-
yash
senior tag
sziasztok!
zsear új vagyok a topicban, azért jöttem, hogy kérdezzek, mert abszolút amatőr vagyok. olvasgattam ezt azt a táplálkozásról, hogy mit kéne enni kondizáshoz, de hát, nem vagyok szakértő a témában, ezért gondoltam megkérdezek kompetens emberkéket is... titeket
Na, az van, hogy nem igazán érdekel egyelőre, hogy mi hogy mikor merre szálka szivódás stb, engem az érdekel, hogy hogy tudnék felszedni magamra egy kis izmot!
Paraméterek: 64 kg, 168 cm magas.
Tudom, hogy a Scitec Creatine jó, ezért berendeltem egy dobozzal, jövö hét csütörtökön kezdődik a mutatvány! Nem mondhatnám (a saját szintemen) atomgynegének magam, de atomanti se vagyok na... szóval, a kérdéseim a következők:
1. Hogy érdemes edzeni? Hogy váltsák egymást a kondi/nem kondi napok?
2. Mit kéne enni? Oké, feltöltök kreatinnal, utána szinten tartás stb... mivel nincs sok pénzem, sajnos MRP-re már nem futja... viszont tudok venni eredeti házitejet, az jó fehérjeforrás nem? Mondjuk napi 1,5 liter? Meg esetleg tojásrántotta, 1 sárgájával (és sok fehérjével).
3. Ekkora magassággal mekkora izmokat célozzak meg? Úgy értem, tisztában vagyok vele, hogy az izomzathoz csontváz is kell, és hát az nekem nem hatalmas. Nem akarok kötélvastag ereket, csak úgy azért dombosodjak kicsit, golyó azért nem akarok lenni...
Hát, egyelőre ennyi, ha van még táplálkozás ötletek, vagy iylesmi, röviden irjátok le! Nem váro kel kisregényeket, mert 9 archivumot bevallom nem volt kedvem végigolvasni, engem csak pár aranyszabály érdekelne, aztán lehet később jobban belemerülök...
Laci
ui.: vettem szólócukrot meg shaker-t is
azt olvastam a szőlőcukor kell, hogy inzulint termeljek, mert akkor jobban hat a kreatin...
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Mijazakox?

-
Bubee82
őstag
Mindenki rohadjon meg és mindenkinek ADKA de kőkeményen!
Jócakk

-
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem kell megmagyarázni mindent, tudom én magamtól is hogy mit gondolok

)
) legutóbb.
![[kép] [kép]](http://kepfeltolto.hu/2007/8/4/3v11.gif)

? Ki ne égjen a májad

.
(