Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Aktív témák
-
-
Boglya
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én is várom már
. Primo és Winyo lesz, nem a legütősebb kombó, de még kezdő vagyok ezen a téren...
No és te mit nyomsz? -
Boglya
senior tag
Ha már ekkora a punnyadás leírom h ma szénné gyúrtam a lábaimat
. A lábtológéptől kisebesedett a bőr az egyik farkcsonti csigolyámnál, ez már régebben is előfordult, de most durván bevörösödött...
Jah és már csak két hét a kúráig
. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Wake up!
kokszra fel harcosok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
viszlat! -
BÁ Nutrition
addikt
''A Támadás miatt most átnyújtunk neked és az egész csapatnak egy jelképes Oscar díjat.Le a kalappal hogy az első filmedet ilyen kürölmények között ilyen szinvonalura sikerült elkészítened,és ez nem csak az én véleményem....Kövi filmet forgathatnád a TE hétköznapod eseményeiböl,hidd el azt is nagy érdeklődés követné''
ez mar tobb mint gusztustalan seggnyalas szerintem...
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
I ain't gonna be a bodybuilder

-
bandus
veterán
válasz
deniro2
üzenetére
Amihez te nagymértékben hozzájárulsz...

A 2007-es Olympiára Kvalifikáltak:
MR. OLYMPIA
1. Eddie Abbew (United Kingdom)
2. Melvin Anthony (USA)
3. Gustavo Badell (Puerto Rico)
4. Ronnie Coleman (USA)
5. Jay Cutler (USA)
6. Mark Dugdale (USA)
7. Toney Freeman (USA)
8. Marcus Haley (USA)
9. Phil Heath (USA)
10. Dexter Jackson (USA)
11. Victor Martinez (Dominican Republic)
12. Ronnie Rockel (Germany)
13. Markus Ruhl (Germany)
14. Silvio Samuel (Spain)
15. Sergey Shelestov (Russia)
16. Vince Taylor (USA)
17. Hidetada Yamagishi (Japan) -
deniro2
senior tag
Na, ilyen szánalmas se volt már régen ez a topik, patkányok...

-
Geli
senior tag
válasz
Bubee82
üzenetére
''hogy tudja h ki az a cég aki felét elcsúsztatja''
ez az álszent duma
mintha nem tudná....
Csinálsz egy honlapot és oda egyszeruen feldobod az eredményeket. Nem kell hogy a homlokodra tetováld hogy te csináltad![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
''Itt nem lesz folyton On, mit képzeltek?''
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#3784)

mi van ma, mindenki beszívott?!

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Versus82
aktív tag
Üdv!
Amikor partvisnyéllel forgok 2 oldalra hogy mozogjon ott oldalt is valami, akkor fej előre néz a tv re vagy forog a törzzsel együtt? Előre is köszi. -
deniro2
senior tag
válasz
Bubee82
üzenetére
Ugyan mi bajod lehetne? A gyártóknak kötelessége azt beletenni a cuccba, amit ráírnak, ha mégsem teszik, akkor büntethetőek. Nagyon nem ugathatnak, mert a boltokból nem tudják eltüntetni az összes hiányos terméket, így, ha felmerűl, hogy te hiteltrontogatsz, akkor misem egyszerűbb megkell ismételni a tesztet szakemberekkel hitelesítve, de ezt ők úgysem szeretnék, úgyhogy legegyszerűbb, ha kussolnak.
-
Bubee82
őstag
Igen, így van ahogy írtad. Remélem most már a toprongy Fless is érti
A Sztípity Robi nem szarkeverő, ebben biztos vagyok. Őt kértem meg és azt írta h mint magánember szívesen ad hogy tudja h ki az a cég aki felét elcsúsztatja a témának. Csak nem szeretné ha bármi retorzió érné emiatt.
Ezzel azért nagyon óvatosnak kell lennem mert kényes. Igazából ha nem tetszik a dolog egy forgalmazónak/gyártónak akkor igen könnyen megüthetem a bokám. Nem igazán tudom h hogyan tudnám ezt úgy megosztani veletek pl h nekem és másnak se legyen ebből gondja. -
Markgx10
őstag
Na ha már ilyen nagy pangás van, akkor leírom, hogy ma reggel egész jót edzettem. Tricepsz-hát volt, erővel sem volt túl nagy gond, próbáltam ügyelni a szabályos végrehajtásra is, ráadásul volt 2 jó csaj a teremben, szóval szavam nem lehet
A Nitrixtől a bedurranás is fasza volt, ma pedig pihenek, nem bulizok.
Igaz holnapra már megint meg vagyok hívva Ózdra egy szolid eszméletvesztésre
, ha elmegyek akkor baszhatom is az egész heti munkámat, majd meglátjuk mi lesz 
-
deniro2
senior tag
válasz
Bubee82
üzenetére
Szájteket kine hagyjátok, mert így végre megtudhatjuk az igazságot erről a ''világmárkáról''. Amúgy, pont a Protein Delite az egyetlen, amit a magyar slágertermékek közűl külföldön is kapni lehet. A specifikusan magyar piacra szánt cuccokat lenne érdemes megvizsgálni, mint pl. a 100% WP (Fless majd ad mintát
).
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
Egyébként most nem azért, de én biztosan nem olyan termékmintát vizsgálnék be, amit a builder shop adott, ők túlságosan jóban vannak a scitec-kel. Sztem olyat kéne, amit végfelhasználótól kapsz, azt már nem lehet manipulálni.
-
Daffy
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
De a bontatlan 9 poundos gondolom jobb,csak hogy figyeljunk a meres korrektsegere es tisztasagara

-
Daffy
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Szerintem menj be egy nagyobb terembe ahol csinalnak turmixokat is es kerj mintakat.En legalabbis ezt tennem.Ok nem rokkanak bele,Neked meg nem kell osszevissz rohangalnod.Viszont Engem erdekelne a muscle milk tartalma.Ha kell akkor kuldok mintat.Ird meg a cimed es feladom postan.Ja meg ird meg mennyi kell kb mintanak.
-
Bubee82
őstag
Nah, szal ez a dolog úgy néz ki hogy ezt a vizsgálatot sk, azaz saját kezüleg fogjuk elvégezni egyik társammal. Tömegnövelőket fogunk megnézni. Mivel ez diplomamunka téma ezért tulajdonképpen nem lesz titkos és sztem ''publikálva'' is lesz a bodybuilding.hu-n ha Andro is akarja. Ha nem akkor itt megosztom majd. Ezek amúgy titkosak lennének ha úgymond hivatalosan lennének bevizsgálva.
Namost 2004. május óta, amióta EU tagok vagyunk, azóta nincsenek itthon bevizsgálva a tápkiegek, csak akkor ha a forgalmazó nem dönt úgy h bevizsgáltatja. 2004-től visszamenőleg elvileg kötelező volt, és csak az kerülhetett forgalomba amit megnéztek. Így találtunk a régi dokumentumok között Scitec és egyék dolgokat. Pl a Protein Delite rendben van. A deklarált értékek és a mért értékek megegyezőek. A Biotech Ultra Whey vagy melyik egy nagy szar. 30 gramm különbség van (fehérje)! De pl az American Muscle 1-2 fehérjéje nagyon jó eredményt produkált. Érdekes. Amúgy ha nagy eltérés volt anno akkor keményen büntették is vagy visszaküldék h javítsák ki, majd újra bemérték stb.
Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy a vásárlónak joga van tudni h mire baxa ki a pénzét. Ezért is akarjuk ezt a vizsgálatot, meg diplomatéma is lesz.
Fless és aki ajánlott:
Lehet szükségem lesz azokra a mintákra. Egyelőre a Sztípity Robitól nem kaptam visszajelzést h ad mintákat, de mindenképp szeretnék pár Scitec terméket is megnézni. De nem fehérjére lenne szükségem hanem tömegnövelőre. Max beleteszünk pár fehérjét. Még nem tudom. Én úgy vagyok vele h ha akár 1 terméknél nem stimmel valami, akkor lehet következtetni arra h a többi se lesz sokkal jobb.
Ja és ADKA vissza mindenkinek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
penene
őstag
ma vettem fehérjét, volt 25% kedvezmény az ON-ra, de 20 másodperces töprengés után mégis az UNt választottam. A rohadék függővé tett.

-
bandus
veterán
Megy a Gyurma a spor1-en!!!
-
ithomas
őstag
Ez nem is rossz trükk!
Bubee begyűjti mindenkitől a mintákat...magába tolja,aztán rezzenéstelen arccal ennyit mond: VISZLÁT!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bandus
veterán
válasz
Bubee82
üzenetére
Erre kíváncsi leszek. De ha titkosak, és amúgyse tudhatjuk, hogy mi az eredmény, akkor minek vizsgálják be? Nemhiszem h ez nagyon kiderülne. Biotech cuccok is ugyanúgy lesznek a piacon. Szóval nem értem az egész lényegét
Ezekről a cuccokról viszont kiszivárogtathatnál majd részletesebb infokat is 
-
Bubee82
őstag
Nagyon halkan szeretném ajánlani kedves kollegáim hogy a Biotech fehérjéket kerüljétek el, ha nem akartok pénzt kibaxni az ablakon. Biztos információ, de mivel titkos ezért többet nem árulhatok el. Lényeg h 100% biztossággal állítom.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Flex Wheeler
üzenetére
meg nagyon kezdo vagy itt ez laccik

de nem baj, eszedhez ertem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
penene
őstag
Hát az ISShez képest ''elvileg'' van benne több nyomelem, de speciel én ezt a leírásból nem látom.
A leírásban azt látom, hogy 2 ilyen csomagban (napi adag) sincs közel akkora dózis, mint az ISSben. Persze nem mindig a dózis a király.
De ha nyomelemre, meg ilyesmire akarna fordítani az ember, javaslom a Lenkei multipakkját. Annak a dózisa is közel olyan, mint ISS (a közepes!), de az lényegesen több nyomelemet tartalmaz (6 vs 150 kb.
)
De majd jön Zúzó, ő többet tud a vitcsikről sztem.
Testépítésben meg eleve fontos a B vitamin. Na most a B komplexe egy vicc (pl. B2 vitamin 2.5 mg, ISSben 100mg)
na tovább nem elemzem, te is össze tudod hasonlítani.
[Szerkesztve] -
penene
őstag
Erőteljes antioxidáns formula C- és E-vitaminnal.
jah, 250 és 100 mg.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha 2 zacskó/nap, akkor 500 és 200.
Többi dózis sem eget rengető ISShez nézve... Ára meg gondolom annál durvább.
Egyébként nem rossz, de akkor már inkább a Lenkei...
Egyedül az A vitamin az, ha jól láttam, ami 2 csomaggal több, mint az ISSé (15k vs 10k)
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
mi a véleményetek erről: Pharmanex Life Pack [link]?
-
Vandit.
addikt
akit érdekel esetleg[link]
1-et fizet 2-őt kap akció. -
Geli
senior tag
válasz
Flex Wheeler
üzenetére
Viszlát!
-
Daffy
őstag
Nekem az segitett a fajdalom elmulasaban hogy a hasprest vegig ''gorbe'' hattal csinaltam.Vagyis nem egyenisetettem ki a hatam,hanem ugymond pupos maradtam.Ezt ugy tudod elerni a legkonnyebben ha keresztbe teszed a kezeidet magad elott.Jobb kezzel bal val megfog es forditva.Nekem ez segitett a legtobbet.Azota nem faj a derekam.
-
Markgx10
őstag
Na jó napot!

Bár most egy pár napig nem írtam, de azért még edzek lelkesen. Holnapra még van egy tricpesz-hát és vége is a heti adagnak. A Nitrixet továbbra is eszem, de számomra ez krvára nem csodaszer, tényleg csak bedurranást okoz, sem jelentős erősödést, sem tömegnövekedést (ezeket mind a leírásában olvastam) nem tapasztaltam, ha még egy hétig csak ez lesz, akkor lehet belevágok hamarabb a Methyldrolba, bár nem érdemlem meg, de legalább leszek megint 100 kiló felett
Hát ennyi, Boxer meg pusztuljon. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Flex Wheeler: másodjára írod ezt a prviát üzenetes dolgot, sztem elsőre is megértette
, bármennyire is nagy darab BÁ, azért annál kicsit okosabb mint amennyit kinézne belőle az ember

[Szerkesztve] -
Flex Wheeler
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
rosszérzés ha van véleményem?
nagy a szád mégis irkáltál privátot.... már leirtad magad 
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Flex Wheeler
üzenetére
lenyeg hogy huzd meg magad
es maradj kussban, viszlat!
kulonben...
-
Flex Wheeler
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
aztmondod viszlát?
mégis irkálsz privibe, ejnye ejnye -
fLeSs
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
torrent.
-
fLeSs
nagyúr
Hát komolyan mondom, nézzétek meg ezt a Mike Morris edzővideót, qrvajó.
Ennél a csávónál ez a sablondolog, hogy 3x8-10 meg hasonló ismétlésszámokkal kapcsolatos baromság elfelejthető, az edzésen teljes mértékben arra megy rá, hogy az izom dolgozzon. Bizonyos értelemben a Ronnie féle edzés ellentetje, ez is rohadt intenzív de teljesen az izom szétbombázására megy rá, és nem arra, hogy x-y ismétlést megcsináljon.
szerk: szal, talán rosszul fejeztem ki magam, mivel mindig az izom kinyírása a cél. Szóval egy átlag edzésvideóban annyit látsz, hogy a csávó x gyakorlatból megcsinál y ismétlést, oszt le van tudva a sorozat. Ennek a Mike Morrisnak az edzésén viszont szinte érezni lehet, ahogy az izom dolgozik, néha sokáig kitartja a ráfeszítést, néha a nyújtást, néha nem, pici dőlésszöget változtat és úgy csinálja tovább, picit csal aztán nem, stb, egy sorozaton belül teljesen kinyírja az izmot. Na mind1, ezt nem lehet elmagyarázni, látni kell. -
Flex Wheeler
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
szerintem 10 év alatt rengeteg kajálásssal el lehetne érni hasonló eredményt erőemelésben!!!! de mivel ez nem az erőemelő topik igy abba is hagyom, azt meg már irtam hogy testépitésben persze nem lehet felvenni a versenyt a cuccal....
-
BÁ Nutrition
addikt
egyet dolgot elfelejtettek neked megemlitteni:
Viszlat!!
Flex: az lehet hogy behizva lehet noni egy darabig, de attol meg nem lesz annyival erosebb..
es ha abbol indulunk ki hogy ismerem nagyjabol annak az embernek a cucc ugyeit aki fekete legnagyobb magyar vetelytarsa volt akkor nehogy azt hidd hogy azt barmilyen kajalassal be lehet hozni...........................
mert ugyebar te abbol indulsz ki hogy olvasgatod a nyulas oldalt ahol megy a natural porhintes, ami a tapkieg gyartoknak nagyon kedvez.. de a valosagot meg marhara nem tukrozi..
szal szerinted be lehet hozni olyat naturalba akik OFF!! idoszakban szednek napi 10 napcsit?
[Szerkesztve] -
bandus
veterán
válasz
Flex Wheeler
üzenetére
kis naiv..
-
Flex Wheeler
tag
szerintem elképzelhető hogy fekete laci naturál, mert azért ha sokat (nagyon sokat) kajálsz akkor azért rendesen megindul a nüvekedés, és szinte anyi zsir is feljön mint izom , látszik is laci bácsin és társain
testépitést élsport szinten viszont ellképzelhetetlen cucc nélkül.. -
penene
őstag
válasz
Norbo03
üzenetére
jah jah, egy ideje elkezdtem extrán erősíteni a gerincfeszítőt, valszeg amiatt van ez is.
Amikor római padon ülök fel, akkor is egy idő után a gerincfeszítő miatt kell abbahagyjam.
Ma meg mellette guggoltam és merevlábas felhúztam is, nem csodálom, ha már eleve fáradtan a hasprésnél is gondot okozott.
Igazad van, csak kicsit beparáztam, hogy maga a mozdulat nem tesz jót a deréknak. Az izomgyengeség már egyéni szoc. probléma.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köcc a helpet mindenkinek.
[Szerkesztve] -
Norbo03
őstag
Ha fáj a gerinced vagyis a gerincfeszítőid vagy mid
akkor javaslom az elülső és oldalsó statikus hídtartásokat. Elvileg szokott valakinek fájni a gerince ha edz mert gyengék a gerincfeszítői és így a terhelés átmegy a gerinc ágyéki részére és egy idő után fáj. A statikus hídtartások ezt rendbe rakják elég hamar. -
penene
őstag
Sziasztok, segítsetek picit, kicsit elbizonytalanodtam, hogy jól csinálom-e a hasprést...
Én úgy csinálom, hogy valamikor 3xi ütemre, valamikor meg 1ből préselem a hasam, befeszítem, és ilyenkor a felső hátam kb. 45 fokra felemelkedik, leszorítom alsó hátat, az nem moccan.
Ekkor igen csak megfeszülve érzem a hasizmom, és igen hatékonyan kikészülök, szal ez a része cool.
Viszont egy idő után (20-30.) kezdem érezni a hátam (főleg ott ahol az alsó-felső hát találkozik), pedig puhán vagyok...
Mellettem levő srác meg kb. 5 centire emelgeti magát hasprésként és halál szenvedős fejet vág... mondom kipróbálom, milyen, jólvan érzem, de kb. mint amikor fekvenyomáskor 5 centit nyomod, nem az igazi...
A kérdésem az, hogy melyik is a jó, ill. milyen kombinációban javasolt, ill. hogy amit én csinálok az tényleg szar a hátnak, és azért nem kéne annyira felemelkedni pl. , vagy csak a gerincfeszítőm gyenge, és amiatt, vagy alapból nem kéne érezni ott... Vagy eleve szar az egész?
Köszi!
-
Geli
senior tag
válasz
Flex Wheeler
üzenetére
bazdmeeg, akkor anyám ezért pattogott
majdnem lebasztam neki egyet...
azt közbe nem is az ő hibája, hanem a buzi lacibácsié

[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
az a szomorú ebben, hogy mindenki elhiszi, sőt meg van győződve arról, hogy a Laci full naturál, a gyúrósok meg mind szar koxosok, akik kox nélkül semmik se lennének, ezt még ráhúzzák arra is aki télleg nem szedett semmit, csak egy picit is nagyobb a Lacinál...
szerk: nem olvastam vissza még, szal előzményeket nem tudok,csak Myra kommentjére reagáltam.
[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
Féláron adják a Daily one-t (kettőt egy áráért)! Bár Animal Pak-et nyomok, de egy kicsit áttérek erre
.
szerk.: a bbshopban
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
a lidlben itt is van ilyen turo, es van a light valtozatban is. asszem 0,5% zsirt irnak arra.
buny fitnessz valtozatnak emlitette.
a fekete laci temara: full nevetseges az egesz... oke hogy kokszol, az is oke hogy nem ismerheti be, de legalabb a nyalat ne verne allandoan ennyire akkor is ha nem kerdezik... -
Flex Wheeler
tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
a fia tényleg marha erős, lehet kb 90 kiló, és simán felveszi a versenyt a 130 ,140kilósakkal

-
fLeSs
nagyúr
szokott itt vki cottage sajtot enni? láttam bunny blogját és kedvet kaptam hozzá, úgyhogy az alpatúrós bevásárlásom alkalmával vettem ma egy dobozkával, de nemtom, hogy mivel lehetne megenni...

-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
én azt hallottam, hogy minden nap kiveri, így a teste kénytelen több tesztót termelni.

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Flex Wheeler
üzenetére
az ő fia biztos a spenóttól erős...
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- További aktív témák...
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Újszerű Oled Steam Deck 512Gb ( Garancia 2028 decemberig )
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mint Voros Zoli edzes elott
.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A seggedet kinyaljuk itt te pondróivadék b+.

akkor javaslom az elülső és oldalsó statikus hídtartásokat. Elvileg szokott valakinek fájni a gerince ha edz mert gyengék a gerincfeszítői és így a terhelés átmegy a gerinc ágyéki részére és egy idő után fáj. A statikus hídtartások ezt rendbe rakják elég hamar.