- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide!
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
nekem van am egy 730i-m csak nem montam.

amugy elobb kiment a 150 is fekve. angyon rohamosan jon vissza az ero es semmit nem tettem erte. erdekes... vicces komolyan mondom, ennyit a natural bodyrol.....
ha minden heten jon 10-20 kilo akkor hamar 200on leszek
mintam en hogy a szervezetem kovetelte mar a kokszot, es tessek
nem igazam lett? -
Boxer001
veterán
Valahogy volt egy sejtésem, hogy megjelensz.

bandus
Most hallgattuk meg az udvarból az indulást. Itt jól lehet hallani, közel a ring, lehet később ki is nézünk, valamit kintről is lehet látni.
Most Darts-ot játszunk épp a szobában.
Amúgy kuss. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
nekunk akkor lenne konnyebb ha boxer elzavarna a f@szba ezt a jeshgyereket

-
fLeSs
nagyúr
Már megtaláltam, de nem írja sehol, hogy nyomna valamit.
-
fLeSs
nagyúr
url?
én asszittem, hogy még naturálban nyomja...
(naív voltam?
) -
penene
őstag
Tárogatást én is felrakott lábakkal csinálom.
Mondjuk talán annyi előnye van ennek, hogy legalább még jobban érzem majd az egyensúlyt, és majd lerakott lábakkal is menni fog. Csak azt vettem észre, hogy lerakott lábakkal hajlamosabb vok ferdén nyomni, meg szarabbul koordinálok, most felfeküdve meg halál egyenesen, csak mellből...
Furi érzés, amint lerakom a lábamat, érzem, hogy a hátam felemelkedik, ilyen kifeszített állapotba kerülök.. (a felrakott lábhoz képest) Pedig nem hiszem, hogy annyira magas lenne a pad.
Na majd még próbálgatom, félek, ha most sokat nyomom felrakott lábakkal, utána félredobom lerakott lábakkal a súlyt, mert rosszul koordinálok.
Koordinációs érzésre nekem ég és föld. -
fLeSs
nagyúr
Holnap jön a hidegfront, kb. 15-20 fok lesz a dunántúlon, jó lesz azoknak, akik a Balatonra épp most mennek.

Ja és nem szoktam aerobozni. -
Boxer001
veterán
vendégpózolok

Jó lenne tónál lenni most is, az éjszakai horgászat tök zsír volt, grilleztünk is.
Sebaj, szerdán reggel Balcsira indulunk.

-
Manitou
veterán
Most miért buktattál le?

[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Tárogatást én is felrakott lábbal csinálom, de a többit nem. Felrakott lábbal csak a sünpávakutyák nyomnak

-
hummerdikk
őstag
Mivan ha megbillen? Siman lehet korrigalni sztem... Meg ha eldol vele akkor sincs nagy gond ha idoben kapcsol, maximum raboritja vkire
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boxer001
veterán
Kérlek ne provokálj, nem fogok csúnyát írni, nem süllyedek le ilyen szintre.
Ne haragudj.
Szeretettel:
Boxer001
(
)
rlazol
Ha jól emléxem te edzőt is keresel...ilyenről még nem tudok, hogy itt a topicban lenne is bárkinek, ennyire nem vagyunk eleresztve szerintem
, illetve egész jól el lehet boldogulni alaposabb olvasgatások után is akár egyedül.
szerk.:
God
Én direkt szoktam nézni, hogy milyen nevekkel regel a sok idióta, nagyon kemények vannak.
johnnyakaki, ígyvanferi, Iparihangya, Robi Balboa 
[Szerkesztve] -
JagdPanther
aktív tag
ok thx
amúgy 186centisen hány kilóig érdemes felmenni tömegelésben ahonnan még nem kell túl gyilkos diétát csinálni de izmot is fel lehet pakolni? (most így ''diéta'' vége felé vagyok 80) -
Boxer001
veterán
Gondolatolvasó vagy.

-
fLeSs
nagyúr
hát, nekem akkor dolgozik jobban a külső ív, ha befelé néz a lábfejem.
-
LOTR
addikt
hát kösz, kipróbálom, rosszabb már csak nem lehet
az egyik bbtvben valaki mondta, hogy a keretben guggolástól vette észre, hogy az ívesíti a combot, erről vélemény? -
fLeSs
nagyúr
nem inkább befelé kéne nézniük?
guggolásnál eleve kicsit kifelé néz a láb.
sztem amíg nincs tömege a combnak, addig ilyennel felesleges foglalkozni, kb. olyan téma ez, mint a csúcsos bicepsz. -
Boxer001
veterán
De okos vagy.

bandus
Lődd már le magad, kit érdekelsz
Vegyél tényleg kreatint, te szerencsétlen. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LOTR
addikt
mondtam, nyár végén lesz kép, addig érjétek be a beszámolóimmal

persze, tudom, hogy csak víz ment ki, én csak érdekességképpen írtam -
Markgx10
őstag
Én is fogyok, bár hízni szeretnék
de kizárólag izomból, természetesen zsírba pedig hízok, akármi van
Én is teszek már valami képet pár hét múlva, majd valami jófajta buli után, legyen min röhögni 
Boglya: Jaja, megértelek, szar lehet ilyenkor nyáron is kiülni koldulni
, sztem máskor vigyél több vizet, vagy valami árnyékos helyre, mondjuk egy aluljáróba üljél le.
-
Boxer001
veterán
Nóném patkány, úgy se mer felrakni.

Szánalmas egy topic ez, zárható.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boxer001
veterán
Na azé te gecc

-
penene
őstag
Óriási szerencsém van, hogy nem akarok NAGY lenni. Én már azzal is kiegyezem MOST, hogy valahogy nézzek ki.
Persze kondis barátom, aki már nagy, azt mondta, hogy ő is így indult, hogy csak pici tömegelés, stb., de aztán nincs rá biztosíték, hogy tényleg elég is lesz.
-
penene
őstag
Jah, én meg titkon azt reméltem, hogy nem a tápkiegre gondolsz.

Tápkieg nélkül már meg is eszi a fene...
Annyi előnyöm van, hogy egyelőre még én az olcsóbb periódusban vagyok, a ''tömegemből'' és a baromi óvatos kajálásomból következtetve még elég sokáig..
De hát én nem is nézek ki sehogy...
-
penene
őstag
Ha most a tápkiegektől eltekintünk, akkor mennyivel több?
Rizs helyett több husi? Meg több ződség?
Csak hogy az alapdolgokkal tisztába kerüljek.
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
így van, lapos, engem ez zavar a legjobban, de ilyen közel még sosem voltam a kockás hashoz, úgyhogy bármennyire is elfogyok a végére, addig csinálom amíg teljesen elő nem jönnek, mert lehet, hogy utána egy darabig elrejtem őket megint
-
Bubee82
őstag
Én is alig várom már h újra nyeregbe legyek. A diétát el kell halasztanom őszre, mert most még szűkösebb a keretem mint egyetem alatt szokott lenni. Amúgy meg jelenleg 93 kiló vagyok, tehát az utóbbi időszakban 10 kiló lepattant rólam és az természetesen nem zsírból. De most ilyen időszakot kell élnem. Nehéz együtt élni vele, de ez van. Amíg az embernek nincs egy állandó élete, amikor nem kell félévente elköltöznie valahova máshova és új környezetben élnie meg nem keres magára annyit amiből gond nélkül lehet fedezni mindent, addig ezt el kell fogadni és tisztában kell lenni azzal h egyszer fenn-egyszer lenn van. Még 2 ilyen évem lesz aztán remélem tényleg élhetek már normális életet.
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
I ain't gonna be a bodybuilder

-
Woodslave
félisten
sztem először az alsó csigán kell átvezetni a drótot, majd a felsőn.

-
BÁ Nutrition
addikt
gondolom nem kell ketszer mondani
amugy te normalisan dietazol, vagy parizsis szenyoval megy ez is?
most komolyan kerdezem, nem baromkodok

-
Boxer001
veterán
BÁnak privibe mehet majd még cickós...az nagyon bejött neki.
-
fLeSs
nagyúr
kamu volt a tamoxifen?
-
BÁ Nutrition
addikt
hu micsoda dudaid vannak
vigyazz mar valamelyik homi meg ajanlatokat tesz. 
-
bandus
veterán
Azé ADKA, hogy nyafogsz, de látszanak a kockáid..

-
_Blank_
senior tag
jóvan Mr Bél, elmondhatod hogy legalább ebben hasonlítasz Ronniera
-
Markgx10
őstag
45-ös kar diáta alatt? Az krva jó
, én le sem írom mekkora most a karom, mert nem szeretnék még ennél is jobban nevetség tárgya lenni
Rám igazán illik a szánalompatkány kifejezés 
Egyébként most jöttem edzésről, nagyon lelkes voltam megint és még mindig iszonyú gyenge
Egyébként elkezdtem enni ezt a Nitrixet, amit korábban írtam, de most pár nap után még nem érzek semmi különöset, kicsit jobban bedurranok edzés után, de (és ez borzalmas szentségtörés lesz) a Pro Nutritionos Arginine FX-től jobban bedurrantam, volt olyan, hogy abba kellett hagyni a gyakorlatot annyira. Jelenleg ezt még nem érzem, de a hiba természetesen bennem van. 
-
LOTR
addikt
bár nekem nincs nagy edzésmúltam, diétában meg pláne, de eddig bejövősnek tűnik, hogy 4-6 nap tiszta kajálás, utána 1-2 nap csalós, persze itt nem azt kell érteni, hogy süti hegyek, hanem csak több ch megy, pl megy tészta rizs helyett, esetleg rántotthús a sima natúron kívül, ezek azért van, hogy nálam megduplázzák az aznapi zsírt meg cht
és ha jól emlékszem korábban volt szó hasonló észrevételről itt a topikban -
Boxer001
veterán
Én viszont nem tudom magam túltenni rajta.
Nem tudom ki röhög rajtad itt, én nem szoktam
, sajna még magamon se tudok, inkább a sírás kerülget.

-
Markgx10
őstag
Te God, szerintem Janeszen kívül senki nem UFO itt, ha jól belegondolok, itt mndenki hasonló ''gondokkal'' küzd.

-
Boxer001
veterán
Ez Magyarország...egy gusztustalan szar és akkor még gyönyörűen fogalmaztam.

Voltam mell-karozni. Semmi extra, csak leírtam.
Van egy ilyen Bubi sztájl (tehát törpe
) fickó, na az iszonyat, akkora karja van (+váll+mell+hát+láb
)...igaz nem mind izom, de akkor is. 
-
Daffy
őstag
Tenyleg igy van.Par pl:
Cyto Gainer 3KG otthon 15700....Itt 27 dollar
Anator P70 otthon 18375...itt 49 dollar,stb,stb..Hozzateszem itt a GNC forgalmazza a cuccokat ahol ha veszel egy gold card-ot 20 dollarert egy evre akor minden honap elso heteben 20 szazalek meg ebbol az arbol is lejon.... -
BÁ Nutrition
addikt
szinten tart
Mark: ''Mondjuk az a gramm nem tudom mennyire komoly''
ez valami uj koksz? gramm
nem hallottam meg rola.
velunk is megoszthatnatok az infokat
[Szerkesztve] -
Heineken Tom
tag
persze ha lesz vmi eredménye, nem hagyom abba, de így az elején 2 hónapra terveztem, és gondoltam a végén leszűröm az eredményt, de ahogy így olvasom wood-ot, sokat nem fog érni ez a 2 hónap...

Azért kicsit jobbe redményre számítottam, pláne hogy nemrég kezdtem el a kondit, meg eddig mindig szar volt a kajálásom...
-
Woodslave
félisten
van egy cikk a teszto e-magazinban, a tömegnövelésről.
Ott azt írják, hogy heti fél kilóval kell növekednie a testsúlyodnak. Az izom-zsír arány 1-1, jobb esetben 2-1, heineken barátunknál 1-2 lesz
Az két hónap alatt 4 kiló, ebből 1.3 kiló izom és 2.6 zsír feljöhet. Azért nem rossz ez.

-
BÁ Nutrition
addikt
semmi methyl nincs benne.
szal kamu
-
fLeSs
nagyúr
Még nem nagyon olvastam utána, csak 1-2 véleményt láttam, azok pozitívak voltak.
-
Markgx10
őstag

Tudod, én mindig fenntartom a véleményváltoztatás jogát, mert amit itt leírok a topikban, általában 2 héten belül egy remekbeszabott 180 fokos fordulattal teljesen megcáfolom
Ezen is látszik, hogy megbízható ember vagyok, akinek lehet hinni a szavában 
-
fLeSs
nagyúr
na majd a következő edzésen.
de most kóma vagyok nagyon, ennyire ritkán merülök le. asszem alukálni fogok 1-2 órát.
-
fLeSs
nagyúr
há de én még gyenge vagyok ahhoz, fel kell erősödnöm hozzá.

szted ha mondjuk 80 kg vagyok akkor kb. hány kg-os mellhezhúzásnál próbálhatom meg a húzóckodást? el kellene érnem a 70-80 kg-t benne? -
fLeSs
nagyúr
egyetlen bajom, hogy a ''szélesítő'' gyaksik közül csak a mellhezhúzást és a fűrészelést érzem igazán (ez csak 2 gyak.), a tarkóhozhúzást nem igazán, sztem azzal nem is lehet nagy súlyokat használni, és az alsó csigás hosszú rúdas evezést sem.
úgyhogy egyelőre inkább az evezések köré épül a hátedzésem, döntött törzsű/t-rudas evezés, felhúzás. -
Boglya
senior tag
Neked viszont még reklámozni se kell, elég ha rád néznek
. -
Woodslave
félisten
na hogy örüjjé, mégis háttal kezdek.

-
Bubee82
őstag
Nekem 8, de ha jól tudom pl te is a nagy súllyal való szétbombázás híve vagy ha hátról van szó
Végülis ha gurtnit használ akkor nem gond, de anélkül én nem csinálnám az tuti ha előtte szét van cseszve a bic 
-
Bubee82
őstag
Mondjuk én bicepszet nem basznám szét hátazás előtt... Abból olyan fos hátazás lesz h...
Egyébként is, bicepszet háttal csak Kopaszok és Kodzsekek edzenek
-
Woodslave
félisten
én is így csinálom.
De ma kipróbálom, hogy kinyrom a bicepszet a hát előtt
Most nagyon rápörögtem az edzésre, pedig a kajám xar, kiegem nincs, de lelkes vagyok

-
Markgx10
őstag
Te nem is gyúrsz, rád nem vonatkozott

-
Geli
senior tag
én tök szerettem amikor 3órákat aludtam, egész nap friss voltam,pörögtem, mondjuk csak 2hétig volt, lehet tovább nem is birtam volna

de ez a 11ez baromisok, be kell állítanom vmit ébresztőnek...de mit?se órám, se hifim
gépre van kötve az 5.1. Ezt nem lehet vhogy beállitani wakeupra? 
-
Moddingfan
senior tag
És kardió edzésnek sem utolsó

-
Bubee82
őstag
Én a diétát arra (is) használom, hogy ilyenkor ürül a szervezetből a méreganyag, teázgatok

Hva'??? Jeg kan ikke forstaat

-
Bibby
addikt
Szerintem ő ezt úgy gondolja hogy az összes gyakorlat összes sorozata arra az izomcsoportra. nem hinném hogy olyan sok sorozat lenne egy gyakorlatra.

-
Daffy
őstag
Hurra..Mit szedjek ha keves de minosegi izmot akarok,szeretnek?Szoval nem akarok nagy lenni meg vizes,hanem inkabb szalkasabb,kidolgozottabb.
-
Daffy
őstag
2X,bocs
[Szerkesztve] -
Daffy
őstag
Pff...Hat nem dobtal fel...Mar azzal hogy meg annyit sem er....Mondjuk tiszta cucc nem valami kinai szar.Ennek ellenere Nalam mondjuk hatott
Bar lehet hogy tenyleg a kajatol ment le Rolam a felesleg.ELvileg erot is kellene adnia?Mert azt szart se adott
-
Markgx10
őstag
God Maestro! Megvan még a wiw-es meghívód? Ha igen kellene egy jó barátomnak. Köszi

Mod: bocs, ez privi akart lenni
[Szerkesztve] -
Daffy
őstag
Asszem elbeszelunk egymas mellett..Szal En tablettasat szedek nem injekciot.Ez itt egyaltalan nem draga(nem Magyarorszagon elek).
Most tartok 1 honapnal es igencsak latvanyosan levitte Rolam a zsirt.Persze edzek normalisan es figyelek a kajamra is.Ugy osszessegeben erdekelt volna a tapasztalat.Mennyire veszelyes,mire kell figyelni,mi az egyedi benne,stb,stb.Ami Teged is erdekelne ha szedni akarnad
-
Geli
senior tag
én egy évet jártam oda és egyszerse találkoztam a nyuszival
-
L|zsidoboz
őstag
jah, főleg, ha az extremefites pólójában megy oda.

-
Boxer001
veterán
Nekem nem kell, csak szóltam.

Istenem...ha moderátor lennék...1 új patkány se fordulna meg ebben a topicban. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Markgx10
őstag
Én értem, ráadásul a te véleményed osztom, inkább tesztó, csak leírtam mit olvastam, meg mit látok sógoron

-
Markgx10
őstag
Ez most tényleg nem kötözködés, de a szteroidos könyv azt írja, hogy kb annyi izmot hoz tisztán mint a Dianabol (Naposim, ezt természetesen nem neked írom) csak mérhetetlenül kevesebb vízvisszatartással párosítva stb.
A másik. Sógor sok éve minden évben egyszer biztos, hogy nyom valami stanazolol félét 6-8 hétig és bár nem igazán tudom lemérni mennyi izmot hoz neki vag épp nem hoz, de a végére mindig sokkal jobban néz ki, ja és már a második héttől 10, a kúra végén meg vagy 25-30kg-mal nyom többet mint előtte. Tehát erőt azt biztosan hoz.
Csak ennyi
-
Daffy
őstag
Johet persze....
-
Bubee82
őstag
12k drága? Sztem az Anadrox sem éppen olcsó, hiszen a kis kiszerelést a hajadra kenheted mert 1 hetes adag ha nem 2...
-
Bubee82
őstag
Az nekem nem kő, vedd meg te
Lipo-6 rulz 
-
Bubee82
őstag
Hát a fehérjeemelés az tuti nem lesz olyan drasztikus. Nagy keret nincs ám rá.
Egyébként én a Lipo-6-ot akarom kipróbálni. Kiváncsi vagyok mit tud.
Ja, azt még elfelejtettem kérni a diétát tapasztaltaktól h hogyan kell csökkenteni a ch-t? 300 grammról indulnék... Ha teszem azt, 8 hetes lenne, akkor mekkora legyen a lépcső?
God:
Nem időztünk sokat sehol, úgyh nem sok esély lett volna találkozni. Szarvason voltunk 2 napot, de Kecskeméten majdnem hogy csak átutaztunk.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
ezzel próbálkoztam ma.
de hiába próbálom, a karom bedurrant tőle. egyelőre nagyon gyenge a hátam. fel kell erősítenem. -
fLeSs
nagyúr
nálam elsőre jó volt.
letoltam életem második komoly hátedzését.
kipróbáltam egy csomó variációt evezésre/lehúzásra, mert nem mindet érzem, de asszem megvan, hogy miket fogok alkalmazni. -
Manitou
veterán
Nekem nem akadt
, de én már le is töröltem
Kellett a hely 
-
BÁ Nutrition
addikt
nekem is ilyen.
Fless: letoltottem es ugy is joparszor elofordult.
lehet ujra le kell tolteni es akkor jo lesz. szerintem azert van mert a sok kis hummerdick is toltott mikor en is, aztan a szerver kiakadt hogy mivan
es mindig a legjobb reszeknel mikor a csaj segget mutoattak volna 

-
fLeSs
nagyúr
töltsd le a gépedre.
-
ToxLee
őstag
Igen, férfi vagyok
Amúgy kösz. -
Boxer001
veterán
Na de kérem...annak túl sok lenne.
Márk
Pff, az durva.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Ha ki van nyújtva (csukló behajlít) akkor nem lehet ráfeszíteni?

Deniro: Pszt! Kussolj...
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
könyöktől csuklóig, vagy beleméred a kézfejet is?

-
penene
őstag
állatok...

Mondjuk most én is, de ez átmozgató, 2-2 gyaksival rájuk.
De így is akkorát durran a karom. Legalább ez jó benne 
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
én is. +alkar.
-
BÁ Nutrition
addikt
de ebben nem am az a lenyeg hogy mutatja az idot. hanem hogy verd a nyalad a kocsog gyulekezos haverok elott

igaz, Jozso?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
penene
őstag
nekem is jó órám van, csak ha felhős lesz az ég, akkor elhomályosul a mutató.

-
Janesz
őstag
amilyen a mosdó olyan a törölköző..
-
BÁ Nutrition
addikt
csak este mar nem mindegy mit eszel!!
es ez meg fontosabb! -
Heineken Tom
tag
danke, max. utána nem eszek csirke+rizs-t

-
fLeSs
nagyúr
mármint úgy értem, hogy a gyereknek semmi kontrollja nem volt a súly felett, egyszerűen összenyomta mint a szart.

a barom biztos nagyképűsködni akart vele, hogy mennyivel guggol. de még annyi esze sem volt, hogy menet közben visszaakassza a súlyt, mondjuk ideje sem volt rá.
szerk: azt írják a videó alatt, hogy meghalt a gyerek. béke poraira. -
Heineken Tom
tag
hú bazz ez qrva nagy, főleg a 2.

On:
Ha este járok kondiba az mennyire tartja vissza az embert a fejlődésben??
Este alatt értem a fél8-tól 9-ig vagy 8-tól fél10-ig tartó intervallumot...
Jah ezt nem feltétlen tőled kérdem God -
fLeSs
nagyúr
ez amikor a csávó a 220 kg alatt összecsuklik azt nemtom hogy csinálta.

Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide!
- (téma lezárva)
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most Darts-ot játszunk épp a szobában. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(naív voltam?

![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/freche_Smilies/57.gif)

Neked viszont még reklámozni se kell, elég ha rád néznek