- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide!
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
deniro2
senior tag
-
LOTR
addikt
hát ez szar ügy, úgy veszem észre, hogy csak az számít egy rendelésnek ami egyből raktáron van, így lehet, hogy én most rendelek 10db trópusi puncsot, meg egy 4,71 kilós fehérjét, de attól még ki kell fizetnem az ezres szállítási díjat, úgyogy nem rendelek innen, marad a sportika
Bibbynek meg üzenem, hogy akkor onnan rendelünk
[Szerkesztve] -
CriticalHit
addikt
-
Manitou
veterán
-
Boglya
senior tag
-
Boxer001
veterán
-
Boxer001
veterán
-
dragonfx
veterán
-
Boglya
senior tag
-
deniro2
senior tag
a nyári akciós on whey-zsákokból már csak pár darab eper és egy vanilia maradt, már csak őszre kapunk, de 35-40%-kal magasabb lesz az ára, a tejsavó világpiaci árának emelkedésével.
Ezt írták neken a bbshop-ból, ennyit tudok a dologról. Legalábbis érdekes ez a 35-40%... Kérdezd meg Androt, hogy náluk mi a helyzet ezügyben. -
L|zsidoboz
őstag
-
Vandit.
addikt
-
LOTR
addikt
a problémám megoldódott felhívtam őket, nincs on c vitaminjuk, csak valami 2800ft-ért amilyen meg nem kell, így megkérdezem Bibby, hogy 500ft póstát ér e neked a dolog, mert nem tudom mit rendeljek a fehérje mellé
21,760Ft OptimumNutrition 100%WheyProteinGold Standard-Rocky Road 4,71kg
Creatine Powder - 300g 4,000Ft
összesen 25,760 Ft -
Bibby
addikt
-
penene
őstag
Ez azért lehetséges, mert átvették a faxa szokást, hogy a dobozra nem a kapszula tartalmát írják rá, hanem egy ''adagét''.. az meg napi 1-2 kapszula, így jön ki az 1000 mg.
Azt nem hinném, hogy a maradék 500 mg nem aszkorbinsav, hanem növényi kivonat, meg minden egyéb, az előző valószínűbb.
A lenkeinél pl. úgy van, hogy 500ból 450 mg az aszkorbinsav, a többi meg a különböző növényi kivonat, aszkorbát, stb...
De lehetséges, hogy zsidoboznak van igaza. MEg kell nézni a dobozát.
[Szerkesztve] -
Bibby
addikt
-
Bibby
addikt
-
Markgx10
őstag
-
yash
senior tag
-
yash
senior tag
szerintem igy jobban hat, mint ha megsütöm! szerintem a sütés valamelyest átalakithatja a fehérjeláncokat, és ugy már nem annyira hasznositható talán...
remélem nem lesz benne szalmonella... hogy kerülne bele egyátalán?
most akkor inkább süssem ki mindig? ... hát nem tudom... igy gyorsabb is, és tuti jobabn is hat... nem? -
deniro2
senior tag
-
Bubee82
őstag
Jó észrevétel. Haverom rosszul nézte a kiszerelést. Mingyá írom h korrigálva mennyi.
Tehát a korrekció:
1 kg fehérje ára: 10176 HUF és így akkor jól jön ki a gazdaságosság, tehát jobban megéri a 4 kilósat megvenni.
Elnézést
De vannak itt szemfüles gyerkőcök akik észreveszik az ilyet
Tessék csak szóni' ha gond van

[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
a mellizom tényleg csak két részből áll. viszont a sima fekvenyomás inkább a közepére megy, a negatívval meg az alsó rostokat is megtod dolgozni.
ha felesleges lenne a negatívpad, akkor ennyi erővel felesleges lenne a lábtoló/combfeszítő gép is (ami a combefszítő térdhez közeli részét dolgozza meg jobban), mert a guggolás úgyis megdolgozza az egész combot, mégis létezik a ''répaláb''.
1ébként én leszarm, hogy ki mit csinál.
-
Bibby
addikt
-
fLeSs
nagyúr
-
BÁ Nutrition
addikt
-
fLeSs
nagyúr
-
God Vazzeg
veterán
-
fLeSs
nagyúr
Én is tapasztaltam, én a lépcsőházunkban nyomtam a múlt héten, teljes erőbedobással nyomultam felfelé fél percig, aztán fél perc lassú menet lefelé. Összesen 4 perc (4 menet), de kinyiffantam tőle, kb. 20 perc múlva sikerült rászánnom magamat a fürdésre, addig feküdtem.

Olvastam olyat is, hogy fél perc max erőbedobás, aztán lehet 60-90 mp-et is pihenni, viszont akkor több menetet kell lenyomni. 30 mp alatt semmit nem lassul a szívverés meg a légszomj.
más: Agyzúzó ad Scitec Anabolic Whey mintát.
nemtom ajánlott-e már fel vki, max lesz belőle kettő.
más2: egyre nevetségesebbek ezek a terméktesztek a bodybuilding.hu-nál, a tesztelők azt írják, amit a forgalmazó hallani akar, oszt jóvan. -
penene
őstag
-
Bubee82
őstag
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
-
Markgx10
őstag
blablablablabalblbalba. Mondd már meg, hogy ez kit érdekel? MÉGIS KIT???? Fejezd be a magad fényezését, hogy milyen jó az állóképességed meg stb., oszt húzzá innen

Egyébként elkezdtem enni a Methyldrolt
és bár állítólag 100% pontosan egyezik a Masterdrollal, már most mondom, hogy ez sokkal jobb, akárki akármit mondd, vagy nekem most jobban hat, de valami félelmetesen elkezdtek nőni a méretek meg a tömeg, már pár nap alatt is
Komolyan. A terv előtte az volt, hogy a tavalyi legnagyobb méretet a 44,5-es kart elérjem, de már most változott, ez tuti több lesz. Az meg a legnagyobb marhaság, hogy ez nem fog vizet, mert ennyire nem lehet sehogy máshogy nőni. Ja, jelentem edzem rendesen, most még a kajára is figyelek, ha valaki kérdezné 
-
Bibby
addikt
-
Bibby
addikt
-
Boxer001
veterán
-
deniro2
senior tag
-
penene
őstag
Szerintem God javaslata helyes, és jó. Persze ha szélesebb terpeszt nyomsz, akkor az megy hátsóra is, de legalább örülnek a csajok a feszes fenéknek.
(legalábbis én ezzel nyugtatom magam, mert a térdem miatt kicsit szélesebb terpeszt a kényelmesebb, ill. ott nem érzem a térdem...
)
Maga az, hogy keretben guggol vki, szerintem nem teszi ívesebbé a combot...Max. ha azáltal, hogy keretben guggol, szabályosabban tud guggolni, és jobban, izoláltabban tudja terhelni a combot.
-
God Vazzeg
veterán
-
Boxer001
veterán
Ez az év vicce.

Pont most akartam kérdezni, hogy mi ez a pangás
Kicsit kezdek éledni, átvonult a hidegfront a szobán. (28 fokra hűlt
)
Lehetséges, hogy megnézem mit történik akkor, ha 2 hétig eszek.
Ha pozitív változás lesz, akkor tovább fogok enni, és a végén testet is építhetek.
Na ez már az álom kategória. 
[Szerkesztve] -
bandus
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
-
bandus
veterán
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
-
ithomas
őstag
-
ithomas
őstag
Jó..mondjuk amikor elkezdtem diétázni,akkor én a legelejétől fogva szigorúan 100%-osan tisztán kajáltam!Nem voltak benne fokozatok,meg ha meghívtak valamire,akkor bunkó módon visszautasítottam..

Szóval ilyen diétára értem én azt a 2 hónapot...aztán amikor nem bírtam akkor egy Don Pepe pizza lett a csalás tárgya.
-
ithomas
őstag
-
bandus
veterán
-
Boglya
senior tag
-
God Vazzeg
veterán
-
penene
őstag
-
Boxer001
veterán
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
-
God Vazzeg
veterán
-
Bibby
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
penene
őstag
Hát az ISShez képest ''elvileg'' van benne több nyomelem, de speciel én ezt a leírásból nem látom.
A leírásban azt látom, hogy 2 ilyen csomagban (napi adag) sincs közel akkora dózis, mint az ISSben. Persze nem mindig a dózis a király.
De ha nyomelemre, meg ilyesmire akarna fordítani az ember, javaslom a Lenkei multipakkját. Annak a dózisa is közel olyan, mint ISS (a közepes!), de az lényegesen több nyomelemet tartalmaz (6 vs 150 kb.
)
De majd jön Zúzó, ő többet tud a vitcsikről sztem.
Testépítésben meg eleve fontos a B vitamin. Na most a B komplexe egy vicc (pl. B2 vitamin 2.5 mg, ISSben 100mg)
na tovább nem elemzem, te is össze tudod hasonlítani.
[Szerkesztve] -
penene
őstag
Erőteljes antioxidáns formula C- és E-vitaminnal.
jah, 250 és 100 mg.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha 2 zacskó/nap, akkor 500 és 200.
Többi dózis sem eget rengető ISShez nézve... Ára meg gondolom annál durvább.
Egyébként nem rossz, de akkor már inkább a Lenkei...
Egyedül az A vitamin az, ha jól láttam, ami 2 csomaggal több, mint az ISSé (15k vs 10k)
[Szerkesztve] -
Bibby
addikt
-
Bibby
addikt
-
fLeSs
nagyúr
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Heineken Tom
tag
up, mert megjöttem melóból...
én a zabot tejsavó-turmixal eszem, csak az a lényeg, h 3-4 percet hagyd állni benne a zabot, h megszívja magát, oankor tiszta puha, és kimondottan FINOM lesz, pedig nem rajongok érte..
nem tudom te melyik zabot veszed, de ez a Morning Sun olcsó, és ezzel a módszerrel f@sza is!!

-
God Vazzeg
veterán
-
Daffy
őstag
-
Daffy
őstag
-
Daffy
őstag
Hagyjuk mar a szavakon lovagolast.Te is sejtetted hogy arra ertettem hogy lejarok a terembe es edzek.Probalva mindent jol es szabalyosan csinalni.Ezt egy halom spanyol,par feka kozott eleg nehez..Ezeknek akkora teherbirasa van hogy tokmindegy mit kell felemelni,arrebb rakni..Megcsinaljak.Edzo meg nincs csak teremvezeto.De hogy megnyugtassalak Konya Lajos segitett az edzestervben es a helyes vegrehajtasokban.
[link]
Mivel itt el New Yorkban
[Szerkesztve] -
Daffy
őstag
-
Daffy
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
macipajti
tag
-
bandus
veterán
-
Manitou
veterán
-
bandus
veterán
-
fLeSs
nagyúr
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
-
L|zsidoboz
őstag
-
Bubee82
őstag
-
Bubee82
őstag
-
Manitou
veterán
Nem mintha költenék ilyen löttyökre
, csak adtak egy dobozzal ajándékba a tápszeres boltban
Aztán gondoltam rákérdezek már mi a zu. 
Jah meg szerváltam egy proteinszeletet is
Még creatin monohidrát, BCAA, L-Glutamine, is van benne a vitaminokon kívül
, meg ugye fehérje is.
Heineken Tom
Én közben nem akarom inni
kalóriát xard le, a ch meg fehérje legyen jó sok oszt jónapot
zsírt meg úgyis eszel valamennyit mindig.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
-
deniro2
senior tag
-
Geli
senior tag
-
ithomas
őstag
-
Moddingfan
senior tag
-
Foglalt név
addikt
-
LOTR
addikt
-
Lavves
tag
-
Bibby
addikt
-
fLeSs
nagyúr
-
penene
őstag
-
fLeSs
nagyúr
-
Markgx10
őstag
-
Bubee82
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide!
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- LEGO klub
- Hardcore café
- Facebook és Messenger
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming Z Trio RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix RX 6600XT 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 7 44 mm LTE okosóra garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming GTX 1050Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Komolyan. A terv előtte az volt, hogy a tavalyi legnagyobb méretet a 44,5-es kart elérjem, de már most változott, ez tuti több lesz. Az meg a legnagyobb marhaság, hogy ez nem fog vizet, mert ennyire nem lehet sehogy máshogy nőni. Ja, jelentem edzem rendesen, most még a kajára is figyelek, ha valaki kérdezné
Na ez már az álom kategória.
Váááá