- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Van-e valakinek olcsón, fekete színű, atx háza? Akár több darab is érdekelhet, de 1-2k/darab áron. Nem újat keresek, lehet karc is rajta, de azért ne legyen full leharcolt.
Köszönöm bárkinek. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
1*8gb ddr3 ramot vennék, max 1600mhz-ig.
Akinek van, és eladná, nem horror áron, írjon.
Köszönöm bárkinek. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
1155ös hűtőre lenne szükségem. Nagyon olcsón. I5 2500-re.
Ha van valakinek jelezze.
Köszönöm bárkinek. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Újra egy kérdéssel fordulok hozzátok, hátha valaki tudja, hogy mi ez pontosan:
Mire lehet használni?
Nem pen drive, w10 felismeri, driverezi. Keresgéltem hozzá google-n, de nem lettem sokkal okosabb.
Köszi, bárkinek. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Szakikat, hozzáértőket kérdeznék.
Mennyit érhet egy működőképes Samsung R60Plus laptop? Tudom, nem mai darab, de ez jelenleg nem lényeg. T5450, 4Gb RAM, 320as vinyó.
Burkolat karcos, de nem lóg sehol, zsanér egyben. Töltővel, akku kb 15perces.
Köszi, bárkinek. -
zsigee
aktív tag
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék tőletek.
Adott Lenovo R500 laptop. Az Ethernet csatlakozást egy Broadcom Netlink BCM5787M eszköz látná el. Van hardverazonosító is, stb. Hol a bánatban találok hozzá drivert w10 alá. Lenovotól hp-ig kipróbáltam mindet, és a Broadcom oldalán is jártam, de a sárga felkiáltójel megmarad az eszközkezelőben, és kábelesen nincs net. az eszköz látható, lekapcsolható, stb. A ledek is villognak, driverhiba van...
Köszi, bárkinek... -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Keresek atx házat, különösebb igény nélkül. Ne megsárgult "izé" legyen. Ja, ami fontos, olcsó legyen, nagyon olcsó. Akár holnapi átvétellel.
Köszönöm, üdv. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Windows XP emulatorra lenne szükségem, w10 alá. Van egy program, ami nem fut w10 alatt. Honnan tudnék ilyet beszerezni, valakinek esetleg van linkje, vagy cd?
Valamint numizmatikában jártas embert keresek, vagy helyet Győrben, ahol foglalkoznak ezzel, és nem bank...
Köszi bárkinek, bármelyikre az infót.
Üdv.
-
zsigee
aktív tag
válasz
okiDoki #34275 üzenetére
A 7,5Gb, lemez, issd vagy valami ilyesmi. Elvileg a gép indulását támogatná. (Samsungos fórumon olvastam...)
A telepítő ezt is figyelembe vette, és magára a telepítő pendrivera hozta létre az 500 MB-os boot partíciót. Nem láttam még ilyet, ezért volt furcsa. Ha kivettem a telepítő, nem találta, így folyamatosan újra indult. Megkapta DVD-ről, amire nem tudta létrehozni, kényszerítve a hdd használatára. És kész.
Biztosan van erre jóféle Samsungos megoldás, vagy egy szebb trükk. Ezért tettem fel a kérdést.
Üdv. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem, rendszer telepítés. Vélhetően, valami elkerülte a figyelmemet.
Samsung NP700*** laptop, w7 volt rajta, tetű lassú. W10 kell rá. Telepítés rendben ment, majd mikor végzett folyamatosan újra indul. Ezt csinálja UEFI módban, illetve azt kikapcsolva is. Gondoltam, a 10-et nem támogatja, de a w7-tel ugyanezt csinálja. Van egy 7,5Gb-os partíció, lemez1 néven, ami teljes egészében szabad, gondolom ez valami helyreállító lehetett?!
Ha bent hagyom a telepítő pendrive-ot, akkor indul a rendszer. Húzza a frissítéseket, és aktiválni sem kell...
Mit rontottam el? Telepítéskor miért nem hozza létre az 500Mb-os rendszerpartíciót? (sem a w7, sem a w10)Ugyanez a rendszer másik gépen ok.
Köszi, sziasztok. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Érdekel valakit egy HP Compaq 8000 Elite házikó? Szép állapotban van.
Üdv. -
zsigee
aktív tag
válasz
bugalaszlo #34124 üzenetére
Szia.
Hogy mire gondolok, azt inkább nem írom ki.
A telefon ára 35k lenne.
Köszönöm, hogy írtál.
Üdv. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Hátha érdekel valakit.
Lenne egy Huawei P9 Lite 2017-es, Vodafone függő, egy SIM-es, fekete mobilom eladó.
Szinte karc mentes, hó elején kapott új akkut, (papír van róla). A készülék 2 éves, kezdetektől fóliás, tokos, stb. Nem dohányzó, és garázsban tartott....
Árat nem tudom, hogy itt írhatok-e, (ha igen pótlom, ha nem küldöm privátban), dobozzal töltővel. A készülék saját.
Elromlott az akkuja, muszáj volt új készüléket vennem, közben kiderült, hogy a vodáék nem jól tudták, és az akkura is 2 év gari van. Így ez garanciában lett cserélve.
Csere is érdekelhet...Köszi, hogy elolvastad.
Sziasztok.
-
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni laptop beárazásban.
Dell Inspiron 17R-5737 masina ára érdekelne.
8Gb DDR3, 1Tb HDD, i7-4500U CPU, 17,3-as kijelző. nem a legszebb esztétikai állapotban, és halott akkuval. Mennyit ér egy ilyen?
Nem a hiéna ár érdekel, hanem a valós.Köszi.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Próbálom röviden. Adott 32Gb-os pendrive, Kínából. Minden rendben volt vele, zenét másoltam rá az autóhoz. Többször is. Törölni akartam a listát, de formázni sem enged, és további fájlokat rátenni sem. Írásvédettnek látja minden. A rajta lévő zene lejátszható. Minden program látja, több gép is, rendszertől függetlenül, de mindenhol írásvédett. Pöcök nincs, amivel ezt oldani lehetne, stb. Hogyan lehet az írásvédettséget oldani? Diskpart stb már meg volt, sikertelen. Eseus is feladta...
Előre is köszi, üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
A Somy is a Ternyáknál vágat, ha jól emlékszem...Más.
Recaro hordozóhoz/üléshez keresek sürgősen ISOFIX talpat. Gondoltam hátha valakinél van ilyesmi, megkérdezem. Megvenném, vagy akár csak kölcsönbe, mindegy igazából. És amiről szó van:
Köszi, üdv.
-
zsigee
aktív tag
Búék mindenkinek.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Gigabyte GV-N520D3-1Gi videókártyám.
Az a gondom vele, hogy csak a low profilos hátlapi takarója van meg. Van-e valakinek normál méretű takaró eleme hozzá, d-sub kimenettel? Megvenném, átvenném, stb. Gondolom más gyártóé is jó lehet...
Továbbá érdekelne 1155-ös laphoz i3-as cpu, olcsón...
2*8Gb DDR3, 1333-as, vagy 1600-as -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Keresek 2*8Gb Ddr3-as ramot, jóárasítva. Asrock H77M laphoz (1333MHz).
Ha valakinek van, és eladná, írjon.
Köszi bárkinek. -
zsigee
aktív tag
Furcsa dolgok történnek itt a "Győr környékiben".
Sok-sok ellentmondás, fura nézeteltérések, és érdekes "vádaskodások".
Vélhetően egy újabb közösség, amit ritkábban fogok látogatni...már ez sem a régi... -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Lenne néhány kérdésem, hátha tudtok segíteni.
Kereskedelmi forgalomban kapható-e 10V 2200uF-os kondenzátor. 6,3V-osom van egy marékkal, de 10V-os kellene. Ha nem elérhető, valakinek nincs ilyen a fiókban? Megvenném.1db kellene.Aztán állítólag az a neve az anyagnak, hogy "butil", amit szintén keresek. Valamilyen tömítőanyag, fekete színű, és időjárás álló. Ha valaki tudja közületek, mi lehet ez, és hol lehet beszerezni, írja már meg. Elvileg kb 5-10mm széles csíkban lehet ilyet beszerezni, nekem kb 20cm kéne.
Valamint ismertek-e olyan rászoruló családot, aki elfogadna esetleg ruhát. Nem Armani, stb, de összegyűlt némi ruha, amit szívesen odaadnék. Méret, stb most nem lényeg, jelenleg rászorulót keresnék. Ha nincs, beviszem a vöröskereszthez, vagy a családsegítőbe.
Köszi, üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Alábbi két laptop javítására keresnék embert.
Az egyik egy Lenovo, törött a kijelző. Sajnos 100km-re van, rokoni körben, így nem tudok időt mondani, hogy mikor érkezne Győrbe. Ha itt van, akkor viszont azonnali javítás kellene.
Típus:A másik Győrben van, állítólag "szalagkábelt" kell cserélni. Sajnos még nem láttam, de az elmondás alapján hol van kép, hol nincs, a kijelző mozgatására is változik.
Típus:Valamint továbbra is keresek 2*8Gb DDR3 RAMot, Asrock H77M laphoz. (1333MHz)
Köszi, üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Keresnék 2*8gb DDR3 RAMot, "jóárasítva", Asrock H77M laphoz. (1333MHz)
Ajánlatok jöhetnek privátban. -
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #33198 üzenetére
Szia.
A kérdés az, mennyi a keret, amit erre a projektre költenél... Szerintem lehet jó állapotú hangcuccot használtan is venni, és nem biztos, hogy sokkal drágább, mint az épített.
De ez természetesen csak az én véleményem, és persze attól is függ, mennyire vagy "vájtfülű". -
zsigee
aktív tag
-
zsigee
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.
-
zsigee
aktív tag
Kedves topiklakók, ismerőseim!
Örömmel értesítelek benneteket, hogy a leendő "kockák" tábora tegnap reggel 6:34-kor bővült. Megszületett második kisfiam, Csongor Zétény. Baba és mama jól vannak.
Szép estét mindenkinek. -
zsigee
aktív tag
válasz
z123456789 #33078 üzenetére
Megy privát.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Joker88 #33066 üzenetére
Hi All.
Ez engem is érdekel! Jó a téma!
Voltam a Szent Imre úton, mindkét boltban, hát azt hittem leülök...
Grande Punto, első-és hátsó hangszórók cseréje, alaphangon 50k... Persze cserével...
Én alap hangszórókat kértem, a jelenlegi gyári 25w-os, a gyári fejegységhez. A gyári a Rieglernél 13k/hangszóró+munkadíj.
Szóval, ki mit ajánl?Üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem. 1db RJ11 4/6-os dugót kellene egy kábel végén lecserélni.
Légzésfigyelőről van szó és letört a rögzítő pöcök. (Így adjál kölcsön bármit is...) Akinek van ilyenje, és rá is tudja rakni, jelentkezzen legyen kedves, és megbeszéljük. Természetesen nem ingyen várom. Valamint jó lenne, ha ilyen dugó is lenne, illetve hol tudom beszerezni?Köszi, sziasztok.
Erről van szó:
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Szakiktól kérdezem, IBM T43-ba, melyik a legnagyobb teljesítményű CPU, amit kezel? Jelenleg M740 van benne. Illetve mennyi a max ram mennyiség? 2*2gb-tal nem indul. 2,5gbtal igen....
Köszi bárkinek, üdv. -
zsigee
aktív tag
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Laptopot keresek 100k-ig. Lehet olcsóbb. Cél, 2-3 évig használható legyen. Kifogástalan műszaki és esztétikai állapot természetesen fontos.
Telefonszámot is kérek, mert ebben az árkategóriában nem tudom átvenni. Így az eladóhoz irányítanám a vevőt.
Ajánlatok jöhetnek privátban.
Üdv. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Még mindig laptopot keresek 30k-ig. Netezésre, netes film nézésre.
Minden ajánlatot meghallgatok, de nem saját célra kell, így a keretek végesek...Keressetek, üdv.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Thocy a ZAGY #32468 üzenetére
Nem ide akartam...Bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest